Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaaaaaaaaaaak :D

dzisiaj mówie do Sebastiana " kiedy robimy siostrzyczke Fabianowi ?" na co powiedział " dziekuję dwójka dzieci mi wystarczy " :P więc teraz bedzie sie bał mne dotknąć :D 

Posted

Dla dziecka to nic fajnego ;( nie chciała bym być jedynaczką .... ale czasy sa ciężkie i chyba nie bede sobie ogła pozwolić na więcej niż 1dno dziecko ;)

Posted

Dla dziecka to nic fajnego ;( nie chciała bym być jedynaczką .... ale czasy sa ciężkie i chyba nie bede sobie mogła pozwolić na więcej niż 1dno dziecko ;)

Ale ja Ci pozwalam :P

Posted

Angi to nie jest tak że jest źle ale z rodzenstwem jest raźniej , ja sie pocieszam tylko tym że żyje blisko ze swoim rodzenstwem i Fabian ma Marysie , Stasia . Gabrysie , Emilke ;)

Magda a bedziesz nas utrzymywala ?:P

Posted

Potwierdzam,będzie rozpieszczony :D piszę jako jedynaczka :D Ale da się przeżyć, nie będzie źle ;) Zależy dużo od relacji w rodzinie- kol ma 2 siostry a czuje jakby żadnej nie miała :( Macie dużą rodzinę, więc Staś będzie jak brat (wszystkich nie wypisuję, za długo, ale reszta młodych też :p)

I heeej :)

Posted

Ja z rodzeństwem nigdy nie miałam dobrego kontaktu. Z siostrą nie rozmawiam w ogóle, a jeśli już to się kłócimy. Z bratem zaczęłam się dogadywać dopiero, gdy dorośliśmy. 
No różnie to bywa z tym rodzeństwem....