łamAga Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Hejka ;) byłam dzisiaj w miescie "mikołajki" kupić , ale dziwnie sie czułam że jestem w miescie i w ogóle na dworze hehe pozniej wam pokaże co kupiłam , tylko Gabi nic nie kupiłam bo pomysłu nie mam , najwyżej kase dostanie ;) Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Już jest później :grins: Ja przed chwilą położyłam młodego spać i potem zeszłam na dół spakować mu prezent na jutro :D Położyłam pod choinką i zobaczymy jak szybko go jutro zobaczy :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Macie już choinke ?! :o :D Tak :D Zawsze ubieram choinkę w pierwszy weekend adwentu, bo lubię jak mi wieczorem coś świeci ;) Właśnie sobie mruga do mnie choinka :peace: Quote
Guest TyŚka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 O raany, nie chciałabym tak wcześnie :D My albo w przeddzień albo w dzien Wigilii :D Quote
marta1624 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Hejka Aguś :) My choinkę to z tydzień przed wigilią, bo żywa, i chcemy żeby dłużej postała :) Quote
Małgonia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 My zywa, dzien przed wigilia zawsze :) Quote
łamAga Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Musiałam młodego nakarmić , pozmywac i się wykąpać :P Staś dostanie spodenki i grzechotko gryzaczek ;) a Marysia książeczkę i poszewkę na poduszkę którą jej już obiecałam dawno ;) ;) Magda zaszalałaś z choinką :D My w tym roku chyba w ogóle nie ubierzemy choinki , nie ma na nią miejsca ;) Quote
łamAga Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Peppa :D Marysia jest na jej etapie , wszystko musi być z peppą :D w sumie od małego tak ma , jak była malutka to siostra jej kupowała spiochy spodenki itd z peppą i Marysi chyba została miłość do niej :D co prawda poduszka miała być z tym "chłopcem" peppą ale były granatowe to wzięłam z peppą :P Quote
Aleksa. Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 U mnie w tym roku będą święta jak nie święta.. :/ :( Quote
marta1624 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nie no ta z peppą jest super :) Hejka :) Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 U mnie w tym roku będą święta jak nie święta.. :/ :( a dlaczego to tak ? :( Nie no ta z peppą jest super :) Hejka :) .... i tak jest inna niż miała być ale został tylko taki wzór ;) hejka ;) i dzień dobry ;) Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Magda zaszalałaś z choinką :D My w tym roku chyba w ogóle nie ubierzemy choinki , nie ma na nią miejsca ;) To ubierzcie chociaż jakieś drzewko na dworze ;) U mnie w tym roku będą święta jak nie święta.. :/ :( A czemu?? https://lh3.googleusercontent.com/-6pnJbUt8dBQ/VILvMFMTNmI/AAAAAAAADrE/6T4utVP3kzU/w640-h426-no/DSC09645.JPG koffffffffffffffffffffam :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-6pnJbUt8dBQ/VILvMFMTNmI/AAAAAAAADrE/6T4utVP3kzU/w640-h426-no/DSC09645.JPG hej przystojniaczku :jumpie: Quote
Oscar Patric Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Małe cudo :jumpie: My to mamy małą choinkę,z braku miejsca Quote
Guest TyŚka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Hej ;) Jaki on cudny :loveu: A poszewka suuuper, pamiętam jak mój młodszy brat nałogowo oglądał peppę :grins: Quote
*Monia* Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 W końcu nie śpi na zdjęciu :evil_lol: . Cudny uśmiech przystojniaka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 A czemu?? Nie będę pisać publicznie, ale sprawy rodzinne :( Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nie będę pisać publicznie, ale sprawy rodzinne :( Nie mogę Ci wysłać pw :mad: Quote
Aleksa. Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nie mogę Ci wysłać pw :mad: Hmmm, może skrzynka zapchana.. juz coś usunęłam Quote
Guest wolfheart Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 U mnie w tym roku będą święta jak nie święta.. :/ :( u mnie też,bo mojej Babuni już nie ma z nami :( Quote
angineuuka Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ja tam dwa lata z rzędu mam swięta jak nie swieta :P ale mi to nie przeszkadza, ja osobiście świąt nie lubię. Gorzej jak ktoś lubi święta, wtedy ma ciężko.. Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ja też już 2 lata bez typowych świąt :( Dla mnie kolejny rok smutnych świąt :( Quote
Recommended Posts