łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 a Ibri woli towarzystwo Pańcia ciuchów :D Nie wspominając o Qwendi która woli swoje towarzystwo na dworze więc fotki nie ma :P Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Qwendi samolub :p Neron i Pepsi słodziaki :loveu: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Qwendi zawsze jest samolubem , co rano zjada Neronowi śniadanie bo ta sierota zamiast jeść to mysli o niebieskich migdałach i zanim zgłodnieje od tego myślenia to już ma miske wylizaną :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 To u mnie Kajka tak samo- zanim się namysłu to śniadania już nie ma (albo mały wszamie, albo ja z nerwów zabieram). Dlatego z reguły daje tylko kolacje :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 gdyby jadły w domu to też Nerona porcja była by zabierana ale na dworze nie chce mi sie sterczec i patrzec czy łaskawie zjadł , a On do tego robi to zlośliwie bo nie kazemy mu karmy wywalać z miski a on z miski nie lubi jesc suchej karmy , jak sobie wysypie to wtedy zjada heh głupol jeden ;) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Neron jest słodki :loveu: Nie no, mojej zabieram bo mi mięsa szkoda :p Bo mały lubi też ukraść i zakopać, a potem takie capiące jedzą :D No i mięso w domu gdzie ciepło na dłużej to kiepski pomysł :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Pepsi i Neron :loveu: :loveu: Neron juz został wypędzony z legowiska , Pepsi stwierdziła że ma za malo miejsca :D Neron jest słodki :loveu: Nie no, mojej zabieram bo mi mięsa szkoda :P Bo mały lubi też ukraść i zakopać, a potem takie capiące jedzą :D No i mięso w domu gdzie ciepło na dłużej to kiepski pomysł :D chyba jak śpi i nie mymla :D Nie no "mokre" żarcie to Neron zjada , on tylko suchą gardzi :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Widzisz Neron ci pokazuje że nie chce suchego :p Jest słodki, nie narzekaj :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 On sobie moze nie chciec , ma jesc albo bedzie głosny chodził , wystarczy ze co wieczór dostaje swierze gotowane jedzonko ;) no dobra słodki jest :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 On sobie moze nie chciec , ma jesc albo bedzie głosny chodził , wystarczy ze co wieczór dostaje swierze gotowane jedzonko ;) no dobra słodki jest :D Wciskaj mu :p Nie no będzie jadł ;) Rozbestwił się :D A jaką karmę kupujesz tak w sumie? Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 My praktycznie od zawsze jedziemy na Brit-cie , ale którym to nie pamiętam bo zawsze Sebek zamawia :huh: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Brit powinien smakować, moja bardzo lubi ;) Miła odmiana po Royalu u nas ;) To za bardzo go rozbestwiłaś :p Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Qwendi tez nie narzeka , a fajny Brit jest bo ma dość spore kawałki i przy okazji psy sobie zęby czyszczą no a Neron to jest takie rozpieszczone dziecko że jak mu coś tesciowa daje to najpierw to wypluje a pozniej podchodzi do tego jak do czegos czego by się bał , bo pewnie go chce otruć sobie myśli :D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Taki niejadek ma swoje plusy- koleżanki psa otruli, wrzucili na plac kiełbasę z trutką a pies żarłok zjadł :( Moje by tylko powąchały (kiełbasa jest fe), a i jedzą najchętniej wieczorem ;) Więc Neron dba o życie i zdrowie ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Neron by przeżył pewnie ale Qwendi juz nie , sama bylam swiadkiem jak podjechała smieciara pod nasz płot , Qwendi oczywiscie darła papę a pan wysiadł wyciagnal z reklamowi dwie parówki i jej podał przez płot , od razu umilkła zjadła razem z flakiem i se poszła heh taka nieodpowiedzialna z niej bestia ;) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Qwendi jest przekupna :D (W sumie nawet mnie nie zdziwiłaś, jak jest zdolna chusteczki jeść :p) Quote
Naklejka Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pff, co to za tybetan, który biere żarło od obcego? :siara: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Qwendi jest przekupna :D (W sumie nawet mnie nie zdziwiłaś, jak jest zdolna chusteczki jeść :P) Ona jest wszystkożerna :P Pff, co to za tybetan, który biere żarło od obcego? :siara: Ona jest tybkiem tylko wtedy kiedy chce nim byc tzn tylko wtedy kiedy pokazuje jaka to Ona terytorialna jest :lmaa: i jak śpi , wtedy tybek jest z niej jak malowany .... A teraz uciekam spać ;) dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pisałam u Madzi ale powtórzę- dobranoc ;) Qwendi wyglądem nadrabia zachowanie tybka :D Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 gdyby jadły w domu to też Nerona porcja była by zabierana ale na dworze nie chce mi sie sterczec i patrzec czy łaskawie zjadł , a On do tego robi to zlośliwie bo nie kazemy mu karmy wywalać z miski a on z miski nie lubi jesc suchej karmy , jak sobie wysypie to wtedy zjada heh głupol jeden ;) A to zależy czy miska jest metalowa czy plastikowa? e tam, z miski jak wywala suche to nie problem, u mnie Ciap roznosi surowe mięsko, czasem z którego kapnie jakaś krew czy coś :P Nie no, mojej zabieram bo mi mięsa szkoda :P Bo mały lubi też ukraść i zakopać, a potem takie capiące jedzą :D No i mięso w domu gdzie ciepło na dłużej to kiepski pomysł :D hahaha to ja tak szybko zbieram jedzenie przed Sonią, kiedyś przez szczebelki z kojca Gandzika podwędziła mu, potem jej to weszło w nawyk. Mistrzostwo to u nas kurza łapka leżała tak długo na dywanie, aż się mrowisko zrobiło :loveu: Qwendi tez nie narzeka , a fajny Brit jest bo ma dość spore kawałki i przy okazji psy sobie zęby czyszczą no a Neron to jest takie rozpieszczone dziecko że jak mu coś tesciowa daje to najpierw to wypluje a pozniej podchodzi do tego jak do czegos czego by się bał , bo pewnie go chce otruć sobie myśli :D Hahaha Gandziocha to samo robi jak dostanie jakąś nowość. Bierze do pyska, na koniuszek jęzorka, wypluje, powącha, popajacuje i w końcu zje, potem już każde następne kawałki wcina, aż mu się uczy trzęsą. Quote
łamAga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 A to zależy czy miska jest metalowa czy plastikowa? e tam, z miski jak wywala suche to nie problem, u mnie Ciap roznosi surowe mięsko, czasem z którego kapnie jakaś krew czy coś :P hahaha to ja tak szybko zbieram jedzenie przed Sonią, kiedyś przez szczebelki z kojca Gandzika podwędziła mu, potem jej to weszło w nawyk. Mistrzostwo to u nas kurza łapka leżała tak długo na dywanie, aż się mrowisko zrobiło :loveu: Hahaha Gandziocha to samo robi jak dostanie jakąś nowość. Bierze do pyska, na koniuszek jęzorka, wypluje, powącha, popajacuje i w końcu zje, potem już każde następne kawałki wcina, aż mu się uczy trzęsą. Hejka ;) miska jest plastikowa , coś w tym rodzaju tylko że niebieska ale kolor to nie ma znaczenia chyba :D a feeee , My i tak surowego im nie dajemy ;) Hahahahaha z tym mrowiskiem to mieliście pewnie zabawnie :D A Neron albo to potem zjada albo zakopuje albo Qwendi mu kradnie ;) Dobry Aga :) Hejka Madziu ;) Quote
marta1624 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Hejka Aguś ;) No z tą krwią to też porażka :D Ale moja krew uwielbia, to zaraz wylizuje ;) Neron nie umie walczyć o swoje jak Kaja :D Quote
łamAga Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Hejka ;) Neron nie umie walczyć o swoje za to Qwendi potrafi :D Quote
Recommended Posts