Naklejka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 I tag mój lepszy! :evil_lol: Jedyny, odpowiedni ryj na nim jest :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='Naklejka']I tag mój lepszy! :evil_lol: Jedyny, [B]odpowiedni ryj na nim jest[/B] :evil_lol:[/QUOTE] nie:evil_lol: hahahaha Quote
Naklejka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='angi']nie:evil_lol: Hahahaha[/quote] wylyź...... Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ale nagadane :mdleje: Ja miałam gdzieś kubek z Onkiem :eviltong: A i zapomniałam- Staś :loveu: Quote
łamAga Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Sie dziewczyny nie kłóccie , dla każdej jej pies jest najładniejszy :evil_lol: [B]Marta [/B]ja mam kubki z Big brother-a :evil_lol: Quote
maxishine. Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 A ja mam z kotem rosyjskim niebieskim :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 O wyglądzie Jetsa się nie dyskutuje. Z góry każdy ma stwierdzić, że jest genialny. :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='dOgLoV']Sie dziewczyny nie kłóccie , dla każdej jej pies jest najładniejszy :evil_lol: [B]Marta ja mam kubki z Big brother-a[/B] :evil_lol:[/QUOTE] się nie kłócę tylko ją drażnię:evil_lol: [B]co? hahah[/B] Quote
Naklejka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='Angi']się nie kłócę tylko ją drażnię:evil_lol: [B]co? hahah[/B][/QUOTE] To nie mnie drażnisz, tylko jego dumę i ego :lol: Quote
łamAga Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='Yuki_']A ja mam z kotem rosyjskim niebieskim :eviltong:[/QUOTE] No to ja mam jakis tam z labkiem ale taki biedny :evil_lol: [quote name='Naklejka']O wyglądzie Jetsa się nie dyskutuje. Z góry każdy ma stwierdzić, że jest genialny. :diabloti:[/QUOTE] Racja :evil_lol: [quote name='Angi']się nie kłócę tylko ją drażnię:evil_lol: [B]co? hahah[/B][/QUOTE] wiem wiem ;) no z tego programu o wielkim bracie , kolekcjonowałam kubki z każdej edycji :roflt: Quote
angineuuka Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [QUOTE]no z tego programu o wielkim bracie , kolekcjonowałam kubki z każdej edycji :roflt:[/QUOTE] wiem co to jest:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 fajowe te pościele ale niestety w wymiarze 200x220 nie ma takich, które by mnie zachwyciły Quote
łamAga Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='agaga21']fajowe te pościele ale niestety w wymiarze 200x220 nie ma takich, które by mnie zachwyciły[/QUOTE] Mi się ta z tybetanem podoba ale jeżeli jest podobnej jakości jak ta którą dostaliśmy w prezencie ślubnym ( też 3D z czarną panterą ) to nie jest godna polecenia , strasznie obłazi i wyczyścić to jest bardzo cięzko więc w ogóle jej nie zakładam bo musiała bym ją po 1 dniu ściągnąc :shake: Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='Angi']wiem co to jest:evil_lol:[/QUOTE] Toś nas zadziwiła :diabloti: Quote
3 x Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='Naklejka']A ja mam kubek z tybetanem, o! :D[/QUOTE]ja miałam dzisiaj łóżko z tybetanem oj tzn tybetana na łóżku :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Sie dziewczyny nie kłóccie , dla każdej jej pies jest najładniejszy :evil_lol: [B]Marta [/B]ja mam kubki z Big brother-a :evil_lol:[/QUOTE] u mnie jest zyliard kubków bazarek będę z nimi robić a zWielkim bratem nie miaa moja siostra to i takich nie będzie na bazarku za zyliard dni ;) a poza tym to : sie ma :) edit. kurde wyszło mi że na tym łóżku miałam pościel z tybetanem trzy de ;) i znów jełop przylazł i się między nas wkomponował tylko dlatego, ze wpierdzielamy kabanosy ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='3 x']ja miałam dzisiaj łóżko z tybetanem oj tzn tybetana na łóżku :evil_lol: u mnie jest zyliard kubków bazarek będę z nimi robić a zWielkim bratem nie miaa moja siostra to i takich nie będzie na bazarku za zyliard dni ;) a poza tym to : sie ma :) edit. kurde wyszło mi że na tym łóżku miałam pościel z tybetanem trzy de ;) i znów jełop przylazł i się między nas wkomponował tylko dlatego, ze wpierdzielamy kabanosy ;)[/QUOTE] Wy to mieliście nawet 4D bo i czuć go było :evil_lol: My nie mamy pościelowego tybcia , Qwendi za duzo czasu spędza na dworze i mieli byśmy czysta pociel przez jakieś 10 min :shake: z Onkiem w 4D też nie wchodzi w gre , za to mamy z kotami w 4D i to nam w zupełności wystarczy :evil_lol: Kubków u nas też dość sporo , nawet ich troje się zaplątało :evil_lol: kiedyś za "dzieciaka" kolekcjoowałam takie kubki z czymś a i tak z nich nie piłam bo nie lubie pić z kubka :shake: Kabanosy wpierdzielają w łóżku i jeszcze się dziwią że pies sie wkomponował :eviltong: cieszcie się że nie dwa na raz :eviltong: Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ja kubki do dzisiaj uwielbiam- ostatnio z Agaty Home mnie wyciagali siłą, bo zobaczyłam kubki... Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='Panna Cotta']Ja kubki do dzisiaj uwielbiam- ostatnio z Agaty Home mnie wyciagali siłą, bo zobaczyłam kubki...[/QUOTE] Ja już przestałam je kupować bo miejsca brak a i tak z nich nie piję :evil_lol: Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ja piję :D Dlatego nie moga zabronic :D Codziennie zastanawiamsie w jakim kubku mamochpte dzisiaj wypic. Do kawy jedynie mam swoj ulubioy z chupa chups. Quote
3 x Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Ja kubki do dzisiaj uwielbiam- ostatnio z Agaty Home mnie wyciagali siłą, bo zobaczyłam kubki...[/QUOTE] nie chcesz jakiś nowych? zyliard mam ;) Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='3 x']nie chcesz jakiś nowych? zyliard mam ;)[/QUOTE] Sie pytasz :evil_lol: Quote
3 x Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Panna Cotta']Sie pytasz :evil_lol:[/QUOTE] cały zyliard? Quote
Małgonia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='3 x']cały zyliard?[/QUOTE] chcesz żeby mnie z domu wywalil TZ?::D mam ochote wlasnie na jakiś nowy kubek, ale miejsca brak. Wezme zyliard jak dprzucisz kredens :D Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Też mam maaaaaasę kubków! Parę szafek mi zajmują, a ciągle się je dokupuje i dostaje :p Nie wiem w sumie po co, ot tak :D Quote
Recommended Posts