Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Sie dziewczyny nie kłóccie , dla każdej jej pies jest najładniejszy :evil_lol:

[B]Marta ja mam kubki z Big brother-a[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
się nie kłócę tylko ją drażnię:evil_lol:

[B]co? hahah[/B]

Posted

[quote name='Yuki_']A ja mam z kotem rosyjskim niebieskim :eviltong:[/QUOTE]

No to ja mam jakis tam z labkiem ale taki biedny :evil_lol:

[quote name='Naklejka']O wyglądzie Jetsa się nie dyskutuje.
Z góry każdy ma stwierdzić, że jest genialny.

:diabloti:[/QUOTE]

Racja :evil_lol:
[quote name='Angi']się nie kłócę tylko ją drażnię:evil_lol:

[B]co? hahah[/B][/QUOTE]

wiem wiem ;)

no z tego programu o wielkim bracie , kolekcjonowałam kubki z każdej edycji :roflt:

Posted

[quote name='agaga21']fajowe te pościele ale niestety w wymiarze 200x220 nie ma takich, które by mnie zachwyciły[/QUOTE]

Mi się ta z tybetanem podoba ale jeżeli jest podobnej jakości jak ta którą dostaliśmy w prezencie ślubnym ( też 3D z czarną panterą ) to nie jest godna polecenia , strasznie obłazi i wyczyścić to jest bardzo cięzko więc w ogóle jej nie zakładam bo musiała bym ją po 1 dniu ściągnąc :shake:

Posted

[quote name='Naklejka']A ja mam kubek z tybetanem, o! :D[/QUOTE]ja miałam dzisiaj łóżko z tybetanem
oj tzn tybetana na łóżku :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Sie dziewczyny nie kłóccie , dla każdej jej pies jest najładniejszy :evil_lol:

[B]Marta [/B]ja mam kubki z Big brother-a :evil_lol:[/QUOTE]
u mnie jest zyliard kubków
bazarek będę z nimi robić
a zWielkim bratem nie miaa moja siostra
to i takich nie będzie na bazarku
za zyliard dni ;)

a poza tym to : sie ma :)

edit.
kurde wyszło mi że na tym łóżku miałam pościel z tybetanem trzy de ;)
i znów jełop przylazł i się między nas wkomponował tylko dlatego, ze wpierdzielamy kabanosy ;)

Posted

[quote name='3 x']ja miałam dzisiaj łóżko z tybetanem
oj tzn tybetana na łóżku :evil_lol:

u mnie jest zyliard kubków
bazarek będę z nimi robić
a zWielkim bratem nie miaa moja siostra
to i takich nie będzie na bazarku
za zyliard dni ;)

a poza tym to : sie ma :)

edit.
kurde wyszło mi że na tym łóżku miałam pościel z tybetanem trzy de ;)
i znów jełop przylazł i się między nas wkomponował tylko dlatego, ze wpierdzielamy kabanosy ;)[/QUOTE]

Wy to mieliście nawet 4D bo i czuć go było :evil_lol: My nie mamy pościelowego tybcia , Qwendi za duzo czasu spędza na dworze i mieli byśmy czysta pociel przez jakieś 10 min :shake: z Onkiem w 4D też nie wchodzi w gre , za to mamy z kotami w 4D i to nam w zupełności wystarczy :evil_lol:

Kubków u nas też dość sporo , nawet ich troje się zaplątało :evil_lol: kiedyś za "dzieciaka" kolekcjoowałam takie kubki z czymś a i tak z nich nie piłam bo nie lubie pić z kubka :shake:

Kabanosy wpierdzielają w łóżku i jeszcze się dziwią że pies sie wkomponował :eviltong: cieszcie się że nie dwa na raz :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='Panna Cotta']Ja kubki do dzisiaj uwielbiam- ostatnio z Agaty Home mnie wyciagali siłą, bo zobaczyłam kubki...[/QUOTE]

Ja już przestałam je kupować bo miejsca brak a i tak z nich nie piję :evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Ja kubki do dzisiaj uwielbiam- ostatnio z Agaty Home mnie wyciagali siłą, bo zobaczyłam kubki...[/QUOTE]

nie chcesz jakiś nowych?
zyliard mam ;)

Posted

[quote name='3 x']cały zyliard?[/QUOTE]

chcesz żeby mnie z domu wywalil TZ?::D mam ochote wlasnie na jakiś nowy kubek, ale miejsca brak. Wezme zyliard jak dprzucisz kredens
:D