Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie będzie , dlaczegóż miała by być :lol: konkurs jest ogólnie dostępny :lol:[/QUOTE]

ale to tylko dlatego, że Fredzio ma ładne zdjęcie ;)
a można głosowac na kilka ?

Posted

[quote name='3 x']ale to tylko dlatego, że Fredzio ma ładne zdjęcie ;)
a można głosowac na kilka ?[/QUOTE]

A nawet nie wiem :roll: nie chciało mi się czytać regulaminu i nawet nie wiem jakie są zasady tego konkursu :lol:

wiem że trzeba miec facebooka :)

[quote name='Pani Profesor']a jak tam Staś? mówi już? :loveu:[/QUOTE]

Taaaak juz recytuje wiersze :lol:

Stas ma się całkiem dobrze u jutro rano odbieramy go ze szpitala :multi: brat niestety nie dostanie wolnego więc nam przypadł ten zaszczyt :loveu:

[quote name='Ty$ka']Nie można :(

Aga, zagłosowałam :p[/QUOTE]

dziekuję :lol:

Posted

[quote name='3 x']a to się ne zgłaszamy :D[/QUOTE]

zgłoście się , u nich na prawde można wygrać ;) ja sceptycznie podchodze do konkursów ale akurat u nich wzięłam udzial i wygrałam bon 500 zł na produkty z ich sklepu , wiec wiem ze moza na prawde wygrać :lol:

Posted

dzisiaj w lidlu miały być kurtki trekingowe za 59,99 , bardzo fajne , nie powiem , sama bym się na taka skusiła ale nie wiem jaki rozmiar później będę nosiła , nie mniej jednak ta kolejka by mnie chyba zniechęciła :lol:

[IMG]http://demoty.infostrow.pl/upload/gotowe/2014/08/53fed40e5f5a2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']zgłoście się , u nich na prawde można wygrać ;) ja sceptycznie podchodze do konkursów ale akurat u nich wzięłam udzial i wygrałam bon 500 zł na produkty z ich sklepu , wiec wiem ze moza na prawde wygrać :lol:[/QUOTE]

ja ostatnio na ksiązkowe konkursy poluje i nic nie wygrywam
ech :(

Posted

a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti:

ja to bym chciała konkurs w rzeźni albo masarni, żeby można było wygrać 100kg mięska na zapas :diabloti: bo chrupki w zoo-konkursach to cóż, tylko dla bezdomniaczków mogę przekazać.

Posted

[quote name='Pani Profesor']a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti:

ja to bym chciała konkurs w rzeźni albo masarni, żeby można było wygrać 100kg mięska na zapas bo chrupki w zoo-konkursach to cóż, tylko dla bezdomniaczków mogę przekazać.[/QUOTE]
jak to fejsbuczka ni mosz?:diabloti:

Posted

[quote name='Pani Profesor']"za pomocą świńskich podrobów, przedstaw swoją koncepcję przemijania"[/QUOTE]

brzmi smacznie :evil_lol:

[quote name='Angi']jak to fejsbuczka ni mosz?:diabloti:[/QUOTE]

jakiś dziwoląg :evil_lol:

[quote name='Pani Profesor']ło tako normalnie - ni mom.

:D

jak coś chcę, to siedzę u tż-ta ;) niepotrzebny mi mój własny.[/QUOTE]

Jak już u tż-ta siedzisz to tylko kwiestia czasu jak założysz swojego :evil_lol:

Posted

Cześć ciociu Agnieszko :p

[quote name='kalyna']chociaż psy w metalach [B]ładnie wyglądają[/B] :loveu:[/QUOTE]

O tak :loveu:

[quote name='Pani Profesor']a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti:
[/QUOTE]

[quote name='Pani Profesor']jak coś chcę, to siedzę u tż-ta ;) niepotrzebny mi mój własny.[/QUOTE]

Czyli to tak, jakbyś miała :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć ciociu Agnieszko :p

O tak :loveu:

Czyli to tak, jakbyś miała :eviltong:[/QUOTE]

od 2007-2008r., kiedy fejs się popularyzował w Polsce, przesiadywałam na czyimś, jeśli miałam jakiś interes ;) u tż-ta siedzę ponad 5 lat i jakoś nie założyłam :diabloti: ale nie jestem tam non-stop, tylko kiedy serio czegoś potrzebuję. to nie dogo :evil_lol:

Posted

Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu:

Już na pewno będzie Fabian? Całkiem fajnie, jak pracowałam w przedszkolu to mieliśmy takiego jednego, fajny chłopiec więc dobrze mi się kojarzy :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu:

[/QUOTE]
Moja wyglądała jak mongolka :D Nie to ze ponad 4 kg to jeszcze strasznie spuchnieta :lol:

Posted

[quote name='Pani Profesor']od 2007-2008r., kiedy fejs się popularyzował w Polsce, przesiadywałam na czyimś, jeśli miałam jakiś interes ;) u tż-ta siedzę ponad 5 lat i jakoś nie założyłam :diabloti: ale nie jestem tam non-stop, tylko kiedy serio czegoś potrzebuję. to nie dogo :evil_lol:[/QUOTE]

Ja fejsa mam i używam ale śmieszy mnie jak ktoś każdą pierdołę tam wstawia , nawet zdjęcia obiadu który za chwilę zje lub zjadł :roll: zero prywatności :shake:

[quote name='agaciaaa']Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu:

Już na pewno będzie Fabian? Całkiem fajnie, jak pracowałam w przedszkolu to mieliśmy takiego jednego, fajny chłopiec więc dobrze mi się kojarzy :)[/QUOTE]

Dokładnie , wszystkie dzieci po wykluciu są dziwne , takie małe ufoludki hehe

Tak , raczej już zostanie Fabian , w okolicy żadnego nie ma więc będzie przynajmniej imię miał oryginalne :evil_lol:

[quote name='*Monia*']Wróciłam do żywych i się witam :)
I czekam na relację z odbioru Stasia :loveu:[/QUOTE]

Hejka ;)

relacji nie będzie bo jednak brat wysępił wolne i odbierze Pauline , ale mam zamiar jechac tam na kawe po południu bo i tak musze skoczyć do apteki to odwiedzę małego Stanisławka :loveu:

[quote name='Ty$ka']Cześć Aga :loveu:[/QUOTE]

Hejka :lol:

[quote name='Panna Cotta']Moja wyglądała jak mongolka :D Nie to ze ponad 4 kg to jeszcze strasznie spuchnieta :lol:[/QUOTE]

Buahhahaahahaha cóż za porównanie :evil_lol: