3 x Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie będzie , dlaczegóż miała by być :lol: konkurs jest ogólnie dostępny :lol:[/QUOTE] ale to tylko dlatego, że Fredzio ma ładne zdjęcie ;) a można głosowac na kilka ? Quote
Ty$ka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='3 x']a można głosowac na kilka ?[/QUOTE] Nie można :( Aga, zagłosowałam :p Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='3 x']ale to tylko dlatego, że Fredzio ma ładne zdjęcie ;) a można głosowac na kilka ?[/QUOTE] A nawet nie wiem :roll: nie chciało mi się czytać regulaminu i nawet nie wiem jakie są zasady tego konkursu :lol: wiem że trzeba miec facebooka :) [quote name='Pani Profesor']a jak tam Staś? mówi już? :loveu:[/QUOTE] Taaaak juz recytuje wiersze :lol: Stas ma się całkiem dobrze u jutro rano odbieramy go ze szpitala :multi: brat niestety nie dostanie wolnego więc nam przypadł ten zaszczyt :loveu: [quote name='Ty$ka']Nie można :( Aga, zagłosowałam :p[/QUOTE] dziekuję :lol: Quote
3 x Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie można :( Aga, zagłosowałam :p[/QUOTE] a to się ne zgłaszamy :D Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='3 x']a to się ne zgłaszamy :D[/QUOTE] zgłoście się , u nich na prawde można wygrać ;) ja sceptycznie podchodze do konkursów ale akurat u nich wzięłam udzial i wygrałam bon 500 zł na produkty z ich sklepu , wiec wiem ze moza na prawde wygrać :lol: Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 dzisiaj w lidlu miały być kurtki trekingowe za 59,99 , bardzo fajne , nie powiem , sama bym się na taka skusiła ale nie wiem jaki rozmiar później będę nosiła , nie mniej jednak ta kolejka by mnie chyba zniechęciła :lol: [IMG]http://demoty.infostrow.pl/upload/gotowe/2014/08/53fed40e5f5a2.jpg[/IMG] Quote
3 x Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='dOgLoV']zgłoście się , u nich na prawde można wygrać ;) ja sceptycznie podchodze do konkursów ale akurat u nich wzięłam udzial i wygrałam bon 500 zł na produkty z ich sklepu , wiec wiem ze moza na prawde wygrać :lol:[/QUOTE] ja ostatnio na ksiązkowe konkursy poluje i nic nie wygrywam ech :( Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Ja biorę udział tylko w typowo psich konkursach , ale tamto 500 zl to była moja jedyna wygrana :lol: Quote
Pani Profesor Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti: ja to bym chciała konkurs w rzeźni albo masarni, żeby można było wygrać 100kg mięska na zapas :diabloti: bo chrupki w zoo-konkursach to cóż, tylko dla bezdomniaczków mogę przekazać. Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Buahahaha konkurs w rzeźni , to by było ciekawe , chyba nie chce znac kategorii konkursu :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 "za pomocą świńskich podrobów, przedstaw swoją koncepcję przemijania" Quote
angineuuka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='Pani Profesor']a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti: ja to bym chciała konkurs w rzeźni albo masarni, żeby można było wygrać 100kg mięska na zapas bo chrupki w zoo-konkursach to cóż, tylko dla bezdomniaczków mogę przekazać.[/QUOTE] jak to fejsbuczka ni mosz?:diabloti: Quote
Pani Profesor Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 ło tako normalnie - ni mom. :D jak coś chcę, to siedzę u tż-ta ;) niepotrzebny mi mój własny. Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='Pani Profesor']"za pomocą świńskich podrobów, przedstaw swoją koncepcję przemijania"[/QUOTE] brzmi smacznie :evil_lol: [quote name='Angi']jak to fejsbuczka ni mosz?:diabloti:[/QUOTE] jakiś dziwoląg :evil_lol: [quote name='Pani Profesor']ło tako normalnie - ni mom. :D jak coś chcę, to siedzę u tż-ta ;) niepotrzebny mi mój własny.[/QUOTE] Jak już u tż-ta siedzisz to tylko kwiestia czasu jak założysz swojego :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Cześć ciociu Agnieszko :p [quote name='kalyna']chociaż psy w metalach [B]ładnie wyglądają[/B] :loveu:[/QUOTE] O tak :loveu: [quote name='Pani Profesor']a ja nie mam fejsa i się czuję z tego tytułu pokrzywdzona :watpliwy: choć nie na tyle, żeby go założyć :diabloti: [/QUOTE] [quote name='Pani Profesor']jak coś chcę, to siedzę u tż-ta ;) niepotrzebny mi mój własny.[/QUOTE] Czyli to tak, jakbyś miała :eviltong: Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć ciociu Agnieszko :p [/QUOTE] Hello :loveu: Quote
łamAga Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Aguś ;) Już głosuję ;)[/QUOTE] hejka ;) dziekuje :lol: Quote
Pani Profesor Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć ciociu Agnieszko :p O tak :loveu: Czyli to tak, jakbyś miała :eviltong:[/QUOTE] od 2007-2008r., kiedy fejs się popularyzował w Polsce, przesiadywałam na czyimś, jeśli miałam jakiś interes ;) u tż-ta siedzę ponad 5 lat i jakoś nie założyłam :diabloti: ale nie jestem tam non-stop, tylko kiedy serio czegoś potrzebuję. to nie dogo :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu: Już na pewno będzie Fabian? Całkiem fajnie, jak pracowałam w przedszkolu to mieliśmy takiego jednego, fajny chłopiec więc dobrze mi się kojarzy :) Quote
*Monia* Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Wróciłam do żywych i się witam :) I czekam na relację z odbioru Stasia :loveu: Quote
Małgonia Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 [quote name='agaciaaa']Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu: [/QUOTE] Moja wyglądała jak mongolka :D Nie to ze ponad 4 kg to jeszcze strasznie spuchnieta :lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']od 2007-2008r., kiedy fejs się popularyzował w Polsce, przesiadywałam na czyimś, jeśli miałam jakiś interes ;) u tż-ta siedzę ponad 5 lat i jakoś nie założyłam :diabloti: ale nie jestem tam non-stop, tylko kiedy serio czegoś potrzebuję. to nie dogo :evil_lol:[/QUOTE] Ja fejsa mam i używam ale śmieszy mnie jak ktoś każdą pierdołę tam wstawia , nawet zdjęcia obiadu który za chwilę zje lub zjadł :roll: zero prywatności :shake: [quote name='agaciaaa']Staś brzydki jak wszystkie noworodki, ale i tak słodki :loveu: Już na pewno będzie Fabian? Całkiem fajnie, jak pracowałam w przedszkolu to mieliśmy takiego jednego, fajny chłopiec więc dobrze mi się kojarzy :)[/QUOTE] Dokładnie , wszystkie dzieci po wykluciu są dziwne , takie małe ufoludki hehe Tak , raczej już zostanie Fabian , w okolicy żadnego nie ma więc będzie przynajmniej imię miał oryginalne :evil_lol: [quote name='*Monia*']Wróciłam do żywych i się witam :) I czekam na relację z odbioru Stasia :loveu:[/QUOTE] Hejka ;) relacji nie będzie bo jednak brat wysępił wolne i odbierze Pauline , ale mam zamiar jechac tam na kawe po południu bo i tak musze skoczyć do apteki to odwiedzę małego Stanisławka :loveu: [quote name='Ty$ka']Cześć Aga :loveu:[/QUOTE] Hejka :lol: [quote name='Panna Cotta']Moja wyglądała jak mongolka :D Nie to ze ponad 4 kg to jeszcze strasznie spuchnieta :lol:[/QUOTE] Buahhahaahahaha cóż za porównanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts