łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy']Teodor zagraniczne :hmmmm::flaming:[/QUOTE] no Brajan też nie Bryan to tak ale Brajan to raczej Polski odpowiednik jak dla mnie ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 To powiedz Sebkowi, że zarówno "Theodor" jak i "Sebastian" są imionami pochodzenia greckiego :eviltong: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy']To powiedz Sebkowi, że zarówno "Theodor" jak i "Sebastian" są imionami pochodzenia greckiego :eviltong:[/QUOTE] To mi powie " widziałaś , mówiłem że będzie Sebastian junior " :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Mam kolejne propozycje: Cyprian, Emil, Filip, Kacper, Konrad, Mikołaj, Oskar, Wiktor. Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy']Mam kolejne propozycje: Cyprian, Emil, Filip, Kacper, Konrad, Mikołaj, Oskar, Wiktor.[/QUOTE] z tych chciałam Emila , uslyszalam ze jeden Emil w rodzinie wystarczy czyli Emilka zwana Emilem hehe Cyprian mi sie podoba a reszte tak sobie , kiedys chciałam Wiktora ale kolega dal synkowi tak na imie i mi sie osłuchało ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 To mamy Fabiana, ewentualnie Cypriana :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Mi się jakoś tak Olaf i Marcel ( oczywiscie poza Frankiem i Antosiem którzy odpadli na starcie ) podoba chyba najbardziej no ale ani jedno ani drugie nie wchodzą w gre :angryy: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10414635_682923055090062_4517076220825599170_n.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Magda Theodor a Teodor..... Żadna różnica :D Quote
Baski_Kropka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 A może Lucek albo Julek? Mnie sie te imiona strasznie podobają... Bo chyba casting na imię jakieś? :P Quote
marta1624 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Lucek mi się źle kojarzy :D Ale Julek ślicznie :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Ciągnijcie losy z imionami. Na jakie traficie, takie będzie :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dOgLoV'] buahahahahahhaahhahaahah :roflt: do 4 lekarzy chodziłaś ? ;)[/QUOTE] Kobiety po porodzie nie myślą racjonalnie :eviltong: Miałam jedną prowadzącą, ale na usg w 3D wysyłała mnie do lekarza któremu ufała w kwestii dokładności i jak poszłam do innego to musiałam iść drugi raz do tego właściwego ;), a później na ktg w szpitalu jak mojej doktor nie było inna lekarka mi usg robiła. Plus położne, które też dopytywałam czy również widzą płeć :evil_lol:. Chyba mieli mnie za wariatkę wszyscy, ale kobiecie w ciąży się nie odmawia :cool3: Ignacy - Ignaś ładnie brzmi ;) Eryk, Ksawery, Kacper, Hubert, Denis Felek, Edek :p Quote
agaga21 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie mów hop , bo może jeszcze przydarzy Ci sie potrzeba wybrania imienia :evil_lol: [/QUOTE]teraz mam szczeniaka i wszystkie nowe instynkty macierzyńskie na niego wylewam :loveu::loveu: jeśli za kilka lat by mi się trzecie bejbi trafiło, to ok, pewnie bym się cieszyła ale teraz to by mnie na bank zamknęli w psychiatryku. moje 2 diabełki mnie psychicznie wykańczają na ten moment(szczególnie starsze diablę), i choć kocham je nad życie, to nieraz mam ochotę ukatrupić dopiero doczytałam, że będzie u was chłopak :) ze wszystkich wyżej wymienionych imion sebastian-junior jest zdecydowanie najlepsze. [quote name='marta1624']Lucek mi się źle kojarzy :D Ale Julek ślicznie :loveu:[/QUOTE]no JAK może się lucek źle kojarzyć???????????:shake::crazyeye::angryy::mad: NO JAK??? lucek(lucynka) to uosobienie delikatności, słodkości i wierności! to jest lucek:loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0ChUxxgAYjM/TtNWezQf1JI/AAAAAAAADG4/MBuxIdm4yb8/w507-h385-no/IMG_0873.JPG[/IMG] ....ale fakt, dziecka bym tak nie nazwała:diabloti: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A może Lucek albo Julek? Mnie sie te imiona strasznie podobają... Bo chyba casting na imię jakieś? :P[/QUOTE] Julek bardzo ładne :lol: Taki mini casting :lol: [quote name='Ty$ka']Ciągnijcie losy z imionami. Na jakie traficie, takie będzie :eviltong:[/QUOTE] Może lepiej nie :eviltong: [quote name='*Monia*']Kobiety po porodzie nie myślą racjonalnie :eviltong: Miałam jedną prowadzącą, ale na usg w 3D wysyłała mnie do lekarza któremu ufała w kwestii dokładności i jak poszłam do innego to musiałam iść drugi raz do tego właściwego ;), a później na ktg w szpitalu jak mojej doktor nie było inna lekarka mi usg robiła. Plus położne, które też dopytywałam czy również widzą płeć :evil_lol:. Chyba mieli mnie za wariatkę wszyscy, ale kobiecie w ciąży się nie odmawia :cool3: Ignacy - Ignaś ładnie brzmi ;) Eryk, Ksawery, Kacper, Hubert, Denis Felek, Edek :p[/QUOTE] Oj tam nie racjonalnie , chciałas mieć pewnośc że to dziewczynka :evil_lol: Dam Edek :evil_lol: tak na Nerona wołamy w domu :evil_lol: [quote name='agaga21']teraz mam szczeniaka i wszystkie nowe instynkty macierzyńskie na niego wylewam :loveu::loveu: jeśli za kilka lat by mi się trzecie bejbi trafiło, to ok, pewnie bym się cieszyła ale teraz to by mnie na bank zamknęli w psychiatryku. moje 2 diabełki mnie psychicznie wykańczają na ten moment(szczególnie starsze diablę), i choć kocham je nad życie, to nieraz mam ochotę ukatrupić dopiero doczytałam, że będzie u was chłopak :) ze wszystkich wyżej wymienionych imion sebastian-junior jest zdecydowanie najlepsze. no JAK może się lucek źle kojarzyć???????????:shake::crazyeye::angryy::mad: NO JAK??? lucek(lucynka) to uosobienie delikatności, słodkości i wierności! to jest lucek:loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0ChUxxgAYjM/TtNWezQf1JI/AAAAAAAADG4/MBuxIdm4yb8/w507-h385-no/IMG_0873.JPG[/IMG] ....ale fakt, dziecka bym tak nie nazwała:diabloti:[/QUOTE] No ja Ciebie i ta podziwiam jak Ty ogarniasz dwójke małych dzieciaków i tyle zwierzaczków :lol: Lucynka przesłodka :loveu: [quote name='marta1624']Ja mam jamnika Lucka- wcielenie zła :D[/QUOTE] wydaje Ci sie pewnie ;) [quote name='magdabroy']Hej Aga :roll:[/QUOTE] Hejka ;) a co to za minka ? ;) Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Julian! Ja trak kiedys chciałam nazwac synka jakbym miała, choć wtedy jeszcze nie planowałam ;p TŻ i tak by sie nie zgodził, ale co tam :) No i hejka hejka :) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='dOgLoV'] a co to za minka ? ;)[/QUOTE] Spać mi się chce :placz: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='Panna Cotta']Julian! Ja trak kiedys chciałam nazwac synka jakbym miała, choć wtedy jeszcze nie planowałam ;p TŻ i tak by sie nie zgodził, ale co tam :) No i hejka hejka :)[/QUOTE] Dlaczego , Julian całkiem ładne imie :lol: [quote name='magdabroy']Spać mi się chce :placz:[/QUOTE] Nie dziwie Ci się ;) Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Król Julian! [I]"Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało...[/I]" :evil_lol: Powiedz Sebkowi, że będzie Julian, bo tak zadecydowałam JA! :diabloti: Quote
łamAga Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='magdabroy']Król Julian! [I]"Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało...[/I]" :evil_lol: Powiedz Sebkowi, że będzie Julian, bo tak zadecydowałam JA! :diabloti:[/QUOTE] na pewno się ucieszy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='dOgLoV']na pewno się ucieszy :evil_lol:[/QUOTE] Musi się ucieszyć :D Quote
Małgonia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Nojak Julian, to tylko król :D Z piosenek wole "Ja i mój JJ" :D Tak- oglądam czasem Pingwiny z Madagaskaru :evil_lol: Quote
Recommended Posts