Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To powiedz Sebkowi, że zarówno "Theodor" jak i "Sebastian" są imionami pochodzenia greckiego :eviltong:[/QUOTE]

To mi powie " widziałaś , mówiłem że będzie Sebastian junior " :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Mam kolejne propozycje: Cyprian, Emil, Filip, Kacper, Konrad, Mikołaj, Oskar, Wiktor.[/QUOTE]

z tych chciałam Emila , uslyszalam ze jeden Emil w rodzinie wystarczy czyli Emilka zwana Emilem hehe

Cyprian mi sie podoba a reszte tak sobie , kiedys chciałam Wiktora ale kolega dal synkowi tak na imie i mi sie osłuchało ;)

Posted

Mi się jakoś tak Olaf i Marcel ( oczywiscie poza Frankiem i Antosiem którzy odpadli na starcie ) podoba chyba najbardziej no ale ani jedno ani drugie nie wchodzą w gre :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']
buahahahahahhaahhahaahah :roflt:

do 4 lekarzy chodziłaś ? ;)[/QUOTE]
Kobiety po porodzie nie myślą racjonalnie :eviltong:

Miałam jedną prowadzącą, ale na usg w 3D wysyłała mnie do lekarza któremu ufała w kwestii dokładności i jak poszłam do innego to musiałam iść drugi raz do tego właściwego ;), a później na ktg w szpitalu jak mojej doktor nie było inna lekarka mi usg robiła. Plus położne, które też dopytywałam czy również widzą płeć :evil_lol:. Chyba mieli mnie za wariatkę wszyscy, ale kobiecie w ciąży się nie odmawia :cool3:

Ignacy - Ignaś ładnie brzmi ;)
Eryk, Ksawery, Kacper, Hubert, Denis
Felek, Edek :p

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie mów hop , bo może jeszcze przydarzy Ci sie potrzeba wybrania imienia :evil_lol:
[/QUOTE]teraz mam szczeniaka i wszystkie nowe instynkty macierzyńskie na niego wylewam :loveu::loveu:
jeśli za kilka lat by mi się trzecie bejbi trafiło, to ok, pewnie bym się cieszyła ale teraz to by mnie na bank zamknęli w psychiatryku. moje 2 diabełki mnie psychicznie wykańczają na ten moment(szczególnie starsze diablę), i choć kocham je nad życie, to nieraz mam ochotę ukatrupić

dopiero doczytałam, że będzie u was chłopak :) ze wszystkich wyżej wymienionych imion sebastian-junior jest zdecydowanie najlepsze.

[quote name='marta1624']Lucek mi się źle kojarzy :D Ale Julek ślicznie :loveu:[/QUOTE]no JAK może się lucek źle kojarzyć???????????:shake::crazyeye::angryy::mad: NO JAK???
lucek(lucynka) to uosobienie delikatności, słodkości i wierności!
to jest lucek:loveu:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0ChUxxgAYjM/TtNWezQf1JI/AAAAAAAADG4/MBuxIdm4yb8/w507-h385-no/IMG_0873.JPG[/IMG]

....ale fakt, dziecka bym tak nie nazwała:diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A może Lucek albo Julek? Mnie sie te imiona strasznie podobają...
Bo chyba casting na imię jakieś? :P[/QUOTE]

Julek bardzo ładne :lol:

Taki mini casting :lol:

[quote name='Ty$ka']Ciągnijcie losy z imionami. Na jakie traficie, takie będzie :eviltong:[/QUOTE]

Może lepiej nie :eviltong:
[quote name='*Monia*']Kobiety po porodzie nie myślą racjonalnie :eviltong:

Miałam jedną prowadzącą, ale na usg w 3D wysyłała mnie do lekarza któremu ufała w kwestii dokładności i jak poszłam do innego to musiałam iść drugi raz do tego właściwego ;), a później na ktg w szpitalu jak mojej doktor nie było inna lekarka mi usg robiła. Plus położne, które też dopytywałam czy również widzą płeć :evil_lol:. Chyba mieli mnie za wariatkę wszyscy, ale kobiecie w ciąży się nie odmawia :cool3:

Ignacy - Ignaś ładnie brzmi ;)
Eryk, Ksawery, Kacper, Hubert, Denis
Felek, Edek :p[/QUOTE]

Oj tam nie racjonalnie , chciałas mieć pewnośc że to dziewczynka :evil_lol:

Dam Edek :evil_lol: tak na Nerona wołamy w domu :evil_lol:

[quote name='agaga21']teraz mam szczeniaka i wszystkie nowe instynkty macierzyńskie na niego wylewam :loveu::loveu:
jeśli za kilka lat by mi się trzecie bejbi trafiło, to ok, pewnie bym się cieszyła ale teraz to by mnie na bank zamknęli w psychiatryku. moje 2 diabełki mnie psychicznie wykańczają na ten moment(szczególnie starsze diablę), i choć kocham je nad życie, to nieraz mam ochotę ukatrupić

dopiero doczytałam, że będzie u was chłopak :) ze wszystkich wyżej wymienionych imion sebastian-junior jest zdecydowanie najlepsze.

no JAK może się lucek źle kojarzyć???????????:shake::crazyeye::angryy::mad: NO JAK???
lucek(lucynka) to uosobienie delikatności, słodkości i wierności!
to jest lucek:loveu:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0ChUxxgAYjM/TtNWezQf1JI/AAAAAAAADG4/MBuxIdm4yb8/w507-h385-no/IMG_0873.JPG[/IMG]

....ale fakt, dziecka bym tak nie nazwała:diabloti:[/QUOTE]

No ja Ciebie i ta podziwiam jak Ty ogarniasz dwójke małych dzieciaków i tyle zwierzaczków :lol:

Lucynka przesłodka :loveu:

[quote name='marta1624']Ja mam jamnika Lucka- wcielenie zła :D[/QUOTE]

wydaje Ci sie pewnie ;)

[quote name='magdabroy']Hej Aga :roll:[/QUOTE]

Hejka ;)

a co to za minka ? ;)

Posted

Julian! Ja trak kiedys chciałam nazwac synka jakbym miała, choć wtedy jeszcze nie planowałam ;p TŻ i tak by sie nie zgodził, ale co tam :)

No i hejka hejka :)

Posted

[quote name='Panna Cotta']Julian! Ja trak kiedys chciałam nazwac synka jakbym miała, choć wtedy jeszcze nie planowałam ;p TŻ i tak by sie nie zgodził, ale co tam :)

No i hejka hejka :)[/QUOTE]

Dlaczego , Julian całkiem ładne imie :lol:

[quote name='magdabroy']Spać mi się chce :placz:[/QUOTE]

Nie dziwie Ci się ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Król Julian!
[I]"Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało...[/I]" :evil_lol:

Powiedz Sebkowi, że będzie Julian, bo tak zadecydowałam JA! :diabloti:[/QUOTE]

na pewno się ucieszy :evil_lol: