marta1624 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Nie wiedziałam że sama sobie dzidzi zrobiłaś :eviltong: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='Angi']wiatropylna jesteś? :p[/QUOTE] No ba , Ty lepiej uważaj w którą strone te pyłki wieją :eviltong: [quote name='magdabroy']A ona nam próbuje wmówić jakąś alergię na pyłki :diabloti:[/QUOTE] niedługo mi sie zacznie , spokojnie :eviltong: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='marta1624']Nie wiedziałam że sama sobie dzidzi zrobiłaś :eviltong:[/QUOTE] Nie no to mi zrobiono ja tam tylko byłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Trzeba było mnie słuchać, to kasy na testy byś nie musiała wydawać :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='magdabroy']Trzeba było mnie słuchać, to kasy na testy byś nie musiała wydawać :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam te pare złotych , będe miała pamiatke :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV'] Teoretycznie na kolejnej wizycie (23.06) powinno byc już widać , ale jeżeli mi teraz nie powie to na kolejnej czyli za miesiąć to już na pewno będe wiedziała , chyba że się dzidzia tak odwróci że nic nie pokaże no to już lipka będzie hehe[/QUOTE] No to trzymam :kciuki: żeby się bobas pokazał z odpowiedniej strony. Moja była bezwstydnicą, ale buzi pokazywać nie chciała i raz z 10 minut ją przekonywaliśmy do pokazania oblicza :evil_lol:. Co do płci to za każdym razem pytałam czy nic się nie zmieniło :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja już 6 karton zaczęłam zbierać ;) A zaznaczam, że na pierwsze miesiące, miałam dużo ciuszków od moich bratowych :) [/QUOTE] Mi niestety ciotka nie dała ani jednego ciuszka po moim chrześniaku, mimo że już dawno miała 'przerzucić przez płot' i musiałam wszystko kupować sama. Wózek też miała mi dać i całe szczęście że jednak kupiłam bo bym nie miała w czym małej wozić :roll:. Cóż... jej starsze dzieci kiedyś dostały wszystkie ciuszki i wózki po nas, więc po co się tym samym rewanżować :roll: Będzie chłopak, bo wszędzie wokół dziewuchy i trzeba wyrównać :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie no to mi zrobiono ja tam tylko byłam :eviltong:[/QUOTE] A ty oczywiście nic nie widziałaś, nic nie słyszałaś :D Quote
*Magda* Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='marta1624']A ty oczywiście nic nie widziałaś, nic nie słyszałaś :D[/QUOTE] Pewnie nawet nie poczuła :diabloti: Quote
WATACHA Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dawno mnie nie było a tu takie wieści:crazyeye: , gratulacje:multi: Quote
agaga21 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='dOgLoV']No fakt bo to miała być żona dla Theosia , ale zawsze może być Theosia mężem ja tam tolerancyjna jestem :evil_lol:[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Cześć Aga ;) Trzymamy kciuki, by to była dziewoja :p Quote
Guest wolfheart Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 heeeeeej,Lunka dziękuje cioteczce za zabawki:loveu: Quote
łamAga Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='marta1624']A ty oczywiście nic nie widziałaś, nic nie słyszałaś :D[/QUOTE] Nic nie widziałam nic nie słyszałam , ciemna jestem :eviltong: [quote name='magdabroy']Pewnie nawet nie poczuła :diabloti:[/QUOTE] Coś tam poczułam :eviltong: [quote name='marta1624']Hejka wiatropylna Ago :D[/QUOTE] Hejka :eviltong: [quote name='WATACHA']Dawno mnie nie było a tu takie wieści:crazyeye: , gratulacje:multi:[/QUOTE] dziękuję :loveu: [quote name='agaga21']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Ty$ka']Cześć Aga ;) Trzymamy kciuki, by to była dziewoja :p[/QUOTE] zobaczymy czy trafiłyście :lol: [quote name='marta.k9080']heeeeeej,Lunka dziękuje cioteczce za zabawki:loveu:[/QUOTE] Hejka ;) nie ma za co , cała przyjemnosc po mojej stronie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) nie ma za co , cała przyjemnosc po mojej stronie :loveu:[/QUOTE] oj po Lunki stronie też i to jaka:loveu: a ja tą ciężką zabawką pizgłam w drzwi niechcący:diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Rany... bardzo urodzajna ta wiosna... pełno dogofasolek zapylonych no :D Gratulacje! Mojej siostry dziewuszka, na pierwszym prenatalnym w ogóle nie chciała dać się zbadać. Nie było wiadomo jaka płeć, a tak sie brzydko poobracała, że nie było można zbadać tej przezierności karkowej czy jak to się zwie... ale na kolejnym wyszło jak nic, ze dziołszka i zdrowiutka :D Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='marta.k9080']oj po Lunki stronie też i to jaka:loveu: a ja tą ciężką zabawką pizgłam w drzwi niechcący:diabloti:[/QUOTE] Dobrze ze szyby nie wytrzasnęłaś :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']Rany... bardzo urodzajna ta wiosna... pełno dogofasolek zapylonych no :D Gratulacje! Mojej siostry dziewuszka, na pierwszym prenatalnym w ogóle nie chciała dać się zbadać. Nie było wiadomo jaka płeć, a tak sie brzydko poobracała, że nie było można zbadać tej przezierności karkowej czy jak to się zwie... ale na kolejnym wyszło jak nic, ze dziołszka i zdrowiutka :D[/QUOTE] To tak jak mój brat z bratową pojechali na badanie 3D i Stasiu się tak zwinął w kuleczke że nic nie chciał pokazać , ale pan doktor był na tyle fany że kazał im iśc na miasto i wrócić za 2h , wtedy już było ładnie wszystko wiadać :loveu: [quote name='magdabroy']Hej Aguśka :)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 :p [url]http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403029398_nvljxx_600.jpg[/url] Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Ja już byłam i jestem na to przygotowana , uwierz mi że Marysia od urodzenia nie jest "prostym" dzieckiem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='magdabroy']:p [url]http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403029398_nvljxx_600.jpg[/url][/QUOTE] Chyba nie chcę dzidziusia :D Quote
łamAga Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='marta1624']Chyba nie chcę dzidziusia :D[/QUOTE] polecam bardzo dobrze to przemyśleć :eviltong: Quote
Recommended Posts