Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-wIHVdbQOEP0/U5bXt2rE89I/AAAAAAAABd8/j-jFNepXhKg/w640-h383-no/DSC07966.JPG[/url]
jakbym Prodziaka widziała
jakby za karę imkazali biegać
i nie żeby z przodu, z tyłu trzeba żeby wyglądało jakby właściciel osła ciągnał
ech tybetany

Posted

[quote name='3 x'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-wIHVdbQOEP0/U5bXt2rE89I/AAAAAAAABd8/j-jFNepXhKg/w640-h383-no/DSC07966.JPG[/URL]
jakbym Prodziaka widziała
jakby za karę imkazali biegać
i nie żeby z przodu, z tyłu trzeba żeby wyglądało jakby właściciel osła ciągnał
ech tybetany[/QUOTE]

Oj tak , mało który tybetan biegnie równo z właścicielem :shake:

[quote name='agaga21']hej :)
fajne foty z wystawy :) widzę, że quendolina pnie się w górę:cool2: jeszcze raz gratuluję![/QUOTE]

dziekujemy :loveu:

Posted

[quote name='3 x'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-wIHVdbQOEP0/U5bXt2rE89I/AAAAAAAABd8/j-jFNepXhKg/w640-h383-no/DSC07966.JPG[/URL]
jakbym Prodziaka widziała[/QUOTE]

Tylko nie ta płeć :eviltong:

Haj Aguś :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja go chyba nie znam :lol:[/QUOTE]
Masz prawo :p Typowa linia jednej hodowli, ale nie będę jej reklamować, bo nie należy do moich ulubionych :p

Posted

Tyko dlaczego ja sie nie moge zarazić od was :eviltong:

Ale u nas dzisiar gora , chyba wczorajszy upał który miał być a nie był az tak duzy przeniósł się na dzisiaj :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Qwendi trup :eviltong: Ona w ogóle się rusza w te upały, drze mordę? Bo jetsan niby taki umierający z gorąca, a obszczekiwac przechodniów siły ma :mad:[/QUOTE]

Taaaa , Ona lezy jak niezywa ale niech tylko sie pojawi listonosz albo ktokolwiek za furtką to dostaje takiej energii jak by sie przed chwila urodziła :lol:

Posted

Hahaha, czyli to normalne.
Jak jestem w ogródku, a on zaczyna się drzeć, to go uciszam. Wystarczy, że do niego podejdę, a on idzie sam do kojca i czeka, aż odejdę, by znów zacząć drzeć japę :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Hahaha, czyli to normalne.
Jak jestem w ogródku, a on zaczyna się drzeć, to go uciszam. Wystarczy, że do niego podejdę, a on idzie sam do kojca i czeka, aż odejdę, by znów zacząć drzeć japę :evil_lol:[/QUOTE]

Qwendi sobie nic z uciszania nie robi , zamknie sie a jak tylko zniknę za drzwiami to dawaj od nowa , ale to jest nic , obok maja tą wzięta ze schroniska bernardynke bez jednej łapy , od dwóch dni zaczyna koncert od 4rtej w nocy , wyje i drze sie na przemian , ale to jendym ciągiem bez ustanku , ja nie wiem czy Ci ludzie są głusi czy w dupie mają że ona się drze , nie mam pojęcia ale oszaleć idzie :shake:

[quote name='marta1624']Aleś nas fotką rozpieściła :D[/QUOTE]

tylko to udało mi sie zrobić :eviltong: