łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 marta1624 napisał(a):Ale wpatrzone we właścicieli :loveu: Żeby moja taka była :roll: wpatrzone że az miło :loveu: marta1624 napisał(a):Rozpieszczasz nas :D Juz przestaje , reszta będzie jutro ;) Quote
Naklejka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Gratki, bob dla suki to coś :D Nawet jak psów mało :P A wpatrzenie można ładnie wypracować, stworzyć więź, no może z tybetanem nie będzie to łatwe :diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 marta1624 napisał(a):Jutro wlezę obejrzeć ;) Ale nie obiecuję że to z rana będzie ;) Naklejka napisał(a):Gratki, bob dla suki to coś :D Nawet jak psów mało :P A wpatrzenie można ładnie wypracować, stworzyć więź, no może z tybetanem nie będzie to łatwe :diabloti: dziekujemy ;) pierwszy raz nam sie to udało ;) nie no z tybetanem to raczej mission imposible :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Śliczne onki, ale moja Tora i tak ładniejsza :loveu: A jak widzę te obroże na szyjach onków, to mnie kur*ica bierze :angryy: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 magdabroy napisał(a):Śliczne onki, ale moja Tora i tak ładniejsza :loveu: A jak widzę te obroże na szyjach onków, to mnie kur*ica bierze :angryy: No ba :loveu: ano co zrobisz ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Super foteczki :loveu: dziękuję ;) To ja znikam , dokoncze oglądanie filmu i ide nynać ;) Dobranoc ;) Quote
kalyna Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ahh piękne fotki z obrony :loveu: no nie mogę się napatrzeć, nie mogę :evil_lol: ten ciemny DON ma fajny kontakt :loveu: Mi się podobają owczary w obrożach :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 kalyna napisał(a): Mi się podobają owczary w obrożach :eviltong: Jak Ci się może podobać taka "zgnieciona" sierść pod obrożą :roll::eviltong: Quote
Naklejka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 dOgLoV napisał(a): dziekujemy ;) pierwszy raz nam sie to udało ;) nie no z tybetanem to raczej mission imposible :eviltong: Eee, próbowałam ;) Jakbym zaczęła z młodym psem, to może, może... Jetsan jest za duży i niestety nie ma problemu z wyskoczeniem mi do twarzy, nauka chodzenia na kontakcie skończyła się z moją kontuzją :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Oo nawet mój typ :D A Pan Pozorant ma stylowe buty :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 magdabroy napisał(a):Jak Ci się może podobać taka "zgnieciona" sierść pod obrożą :roll::eviltong: Ty zawsze tak dramatyzujesz? zauważ, ze ten pies z zieloną obrożą ma ją chyba tylko do posłuszeństwa.. bo ma pod spodem łańcuch. Ten wilczasty to nie wiem, ale w IPO tez obroża jest potrzebna :eviltong: Moje noszą obroże i żyją, ich sierść też :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 kalyna napisał(a):Ty zawsze tak dramatyzujesz? zauważ, ze ten pies z zieloną obrożą ma ją chyba tylko do posłuszeństwa.. bo ma pod spodem łańcuch. Ten wilczasty to nie wiem, ale w IPO tez obroża jest potrzebna :eviltong: Moje noszą obroże i żyją, ich sierść też :eviltong: Tak :diabloti: Ale zwróć uwagę, że pies tak wyszkolony jak te na pokazach, to powinien nawet na "gołej" szyji słuchać poleceń :eviltong: Więc po co szpecić psa obrożą :evil_lol: Psy żyją, sierść też ;) A ja i tak wolę je bez obroży oglądać :eviltong: Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 kalyna napisał(a):ahh piękne fotki z obrony :loveu: no nie mogę się napatrzeć, nie mogę :evil_lol: ten ciemny DON ma fajny kontakt :loveu: Mi się podobają owczary w obrożach :eviltong: Ten ciemny był najbardziej posłuszny ;) Naklejka napisał(a):Eee, próbowałam ;) Jakbym zaczęła z młodym psem, to może, może... Jetsan jest za duży i niestety nie ma problemu z wyskoczeniem mi do twarzy, nauka chodzenia na kontakcie skończyła się z moją kontuzją :evil_lol: eee nie sądze , tej rasy raczej nie da sie wyszkolic :eviltong: Baski_Kropka napisał(a):Oo nawet mój typ :D A Pan Pozorant ma stylowe buty :evil_lol: dawały po oczach :lol: Quote
marta1624 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Mnie tam się obrożę podobają na owczarach ;) Moja nosi i sierść w stanie doskonałym, a i wizualnie mi się podoba ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Neron tez nosi obroże , łańcuszek też ma ale nawet o nim zapomniałam :roll: Quote
łamAga Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 macie misz masz rasowy z Kalisza ;) cdn ..... Quote
Recommended Posts