Sockunia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Boże... rzeczywiście podobny:-o:-o:loveu: Jak patrzyłam na tej pierwszej stronie :) Quote
kalyna Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [URL]http://img811.imageshack.us/img811/451/dsc02952s.jpg[/URL] piękny pies :) Moja Sonia też nie lubi innych psów.... Ale staram się nad tym pracować. Ale jak puszczą mi obcego psa luzem i tekstem, że on nic nie zrobi.... Wtedy mówię, że to mój może coś zrobić... Rzucają obrażone spojrzenie ale odwołają psa. I o wiele mniej stresu. Bo moja zawsze na smyczy chodzi :) Quote
łamAga Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='kalyna'][URL]http://img811.imageshack.us/img811/451/dsc02952s.jpg[/URL] piękny pies :) Moja Sonia też nie lubi innych psów.... Ale staram się nad tym pracować. Ale jak puszczą mi obcego psa luzem i tekstem, że on nic nie zrobi.... Wtedy mówię, że to mój może coś zrobić... Rzucają obrażone spojrzenie ale odwołają psa. I o wiele mniej stresu. Bo moja zawsze na smyczy chodzi :)[/QUOTE] Dokładnie , ludzie są bardzo nieodpowiedzialni , też miałam dużo takich przypadków kiedy pies podbiegł a właściciel/włascicielka z daleka krzyczy " on -ona nic nie zrobi " ale najbardziej zdenerwowala mnie ejdna pani która po usłyszeniu ode mnie " ale mój pies jest agresywny i może coś zrobić " odpowiedziała " a to co przynajmniej mój nauczy sie żeby nie podbiegac do obcych psów " :angryy: Quote
łamAga Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='przeszlus']A próbujesz już coś zmienić ? Chwal się na bieżąco[/QUOTE] Jak na razie caly czas pracuje nad tym żeby Neropn zrozumiał że ja jestem przewodnikiem stada ;) Quote
przeszlus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='dOgLoV']Jak na razie caly czas pracuje nad tym żeby Neropn zrozumiał że ja jestem przewodnikiem stada ;)[/QUOTE] A jak nie to szpica w tyłek i gotowe :diabloti: [size="1"]owczywiśćie żartuję[/size] Quote
łamAga Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='przeszlus']A jak nie to szpica w tyłek i gotowe :diabloti: [size="1"]owczywiśćie żartuję[/size][/QUOTE] ja to zrobie innym sposobem :eviltong: Quote
przeszlus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nie bij psa od przodu tak to się tylko ludzi bije :diabloti: Quote
przeszlus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A tak to jak chcesz mu pokazać że ludzie rządzą ? Quote
łamAga Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='przeszlus']A tak to jak chcesz mu pokazać że ludzie rządzą ?[/QUOTE] A to już moja słodka tajemnica :eviltong: musisz kupic kasiążke i przeczytać :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='dOgLoV']Dokładnie , ludzie są bardzo nieodpowiedzialni , też miałam dużo takich przypadków kiedy pies podbiegł a właściciel/włascicielka z daleka krzyczy " on -ona nic nie zrobi " ale najbardziej zdenerwowala mnie ejdna pani która po usłyszeniu ode mnie " ale mój pies jest agresywny i może coś zrobić " odpowiedziała " a to co przynajmniej mój nauczy sie żeby nie podbiegac do obcych psów " :angryy:[/QUOTE] też już takie odpowiedzi słyszałam :angryy: naprawdę szkoda gadać :shake: a potem dziwią się że ich pies nagle agresywny się robi Quote
Sylwia K Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 no dokładnie, jak żył mój bullterier to tez takie teksty były normą... Quote
łamAga Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Sockunia']Zdjęcia? Zdjęcia? :)[/QUOTE] Teraz chodze do pracy na popołudniu i nie ma kiedy zrobić spacerkowej sesji :roll: w weekend mam nadzieje to nadrobimy :lol: U nas znowu śnieg :angryy::roll: Quote
Paula03 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 U nas też jest śnieg :( :( Ja chcę wiosnę! Quote
łamAga Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Paula03']U nas też jest śnieg :( :( Ja chcę wiosnę![/QUOTE] Ja też chce wiosne :-( Quote
łamAga Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 taki sobie sfochany domowy Neron :lol: [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/7278/dsc02621h.jpg[/IMG] Quote
przeszlus Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [B]Fajna to obroża ;) To jest ta bo byłem piesu ?[/B] Quote
Avaloth Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ja mam chociaż ten komfort że Chester postraszy ale nic nie zrobi.. za to inni właściciele zawału dostają jak nie zdążę psa odwołać, albo jak dzisiaj jak mi się wyrwał.. podleciał do psa tylko po to żeby powarczeć, a jak tamten do niego podszedł to zwiał.. ale poleciec musiał osioł jeden. ja czytałam ta książkę 'ja albo mój pies' i mi się nie podoba. Program taki sobie xd za milanem ogólnie nie przepadam, ale w sumie ciekawa tej książki jestem, zdaj nam relację jak przeczytasz :) Quote
M&S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 jaki ładny Neron:) [URL]http://img291.imageshack.us/img291/7278/dsc02621h.jpg[/URL] u nas to białe znowu leży....... Miłego dnia! Quote
Sylwia K Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [url]http://img291.imageshack.us/img291/7278/dsc02621h.jpg[/url] podoba mi sie bardzo taka obroża łańcuszkowa, swojej Lusi chce takiej kupić,a le jakoś zawsze mamy problem z rozmiarem, bo sa albo za małe albo za duże Quote
łamAga Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus'][B]Fajna to obroża ;) To jest ta bo byłem piesu ?[/B][/QUOTE] Tak dokładnie to jest obroża po poprzedniczce Qwendi , rottweilerce Jaga Nizenkol vel Briksi [quote name='wiki4']Witajcie rodzice :D[/QUOTE] Witaj córeczko , wreszcie odwiedziłas rodziców :eviltong: [quote name='Sylwia K'][url]http://img291.imageshack.us/img291/7278/dsc02621h.jpg[/url] podoba mi sie bardzo taka obroża łańcuszkowa, swojej Lusi chce takiej kupić,a le jakoś zawsze mamy problem z rozmiarem, bo sa albo za małe albo za duże[/QUOTE] Nio to jest zawsze problem bo chodzi o to żeby przeszła przez głowe ale zeby nie spadała przy nachylaniu ;) Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]A tato kto ?[/B] [B]nEron [/B] :D :D Quote
łamAga Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus'][B]A tato kto ?[/B] [B]nEron [/B] :D :D[/QUOTE] Buahahahahhahaha to by był cud bo Neron jest wykastrowany :eviltong: Quote
Recommended Posts