Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ja spadam już,bo cierpię katusze :placz:(a Lunę powinnam w d*pe kopnąć za to) dobranoc:sleep2: Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dobranoc Marta ;) Tora też waży coś koło 30kg jak Lunka ;) Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Aga, wysłałam ci coś na fejsie. Dalej myślisz? :diabloti: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Dobra laski ide spać ;) dobranoc ;) Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 właśnie, Aga, ile Qwendzia waży? może mówiłaś, ale nie pamiętam.. ;P Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Niufciak']właśnie, Aga, ile Qwendzia waży? może mówiłaś, ale nie pamiętam.. ;P[/QUOTE] 60 kg :diabloti: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Sytuacja z rana ściągam pranie mówie do Sebka - jak ja nie lubie składać skarpetek , nie wiadomo która jest która i jeszcze sie okazuje że połowa jest pojedynczych .... na co mój mąż leniwym głosem odparł - a co za różnica Ty i tak przeważnie zakładasz dwie różne .... :diabloti: Quote
WATACHA Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Też nie lubię składać, ale ja akurat tego nie robię, bo mi się nie chce :) Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Sytuacja z rana ściągam pranie mówie do Sebka - jak ja nie lubie składać skarpetek , nie wiadomo która jest która i jeszcze sie okazuje że połowa jest pojedynczych .... na co mój mąż leniwym głosem odparł - a co za różnica Ty i tak przeważnie zakładasz dwie różne .... :diabloti:[/QUOTE] Hahaha w sumie to miał racje :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 idziemy na spacerek bede za jakiś czas ;) Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']60 kg :diabloti:[/QUOTE] to ona waży prawie tyle co mój teraz :P tzn. Tor troche przytył na zimę, ale po sezonie to był szczypiorek chudy :P Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 A u mnie bada deszcz i dupa ze spaceru :D Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']A u mnie bada deszcz i dupa ze spaceru :D[/QUOTE] a ja o 15 ide z Mailem i Toro :D Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Niufciak']to ona waży prawie tyle co mój teraz :P tzn. Tor troche przytył na zimę, ale po sezonie to był szczypiorek chudy :P[/QUOTE] Qwendi sporo przytyła ostatnio :lol: [quote name='Angi']A u mnie bada deszcz i dupa ze spaceru :D[/QUOTE] u nas też pada , mieliśmy deszczowy spacer więc bez zdjęć :roll: [quote name='Niufciak']a ja o 15 ide z Mailem i Toro :D[/QUOTE] przynieś jakieś zdjęcia :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 a ja wczoraj kąpałam psy, więc niech se pomarzą o spacerze w taką pogodę :lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 nasze sie dzisiaj nawet za bardzo nie wyświniły , nad wode nie poszlismy bo za duze błoto i mimo glanow pewnie ciezko było by przejść :roll: nie lubie takiej pogody :shake: Quote
Izabela124. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 I też masakrycznie nagadane :eviltong: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Jak znajde chwile czasu to moze cos wstawie , ale musze jeszcze drzemke zaliczyć bo ide na nockę a juz padam na twarz :eviltong: Quote
Speedymania Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak znajde chwile czasu to moze cos wstawie , ale musze jeszcze drzemke zaliczyć bo ide na nockę a juz padam na twarz :eviltong:[/QUOTE] Lepiej nie padaj na twarz, bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz :P Quote
Recommended Posts