łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Brunomania napisał(a):Lepiej nie padaj na twarz, bo jeszcze sobie krzywdę zrobisz :P najwyzej :diabloti: marta.k9080 napisał(a):koniec drzemki:mad: natija napisał(a):wlasnie wstawaj,czekamy:roll: wstałam wstałam :lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 obudziłyście mnie telepatycznie :diabloti: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 To teraz użyjcie swojej mocy i sprawcie ładną pogodę :eviltong: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 gdyby tak sie dalo,to u mnie by przez caly czas slonce swiecilo,co bym miala miej roboty:diabloti: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ja mam mniej roboty jak pada , nie musze nic przed domem robić :diabloti: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 no to tez,ale jak mam psy co chwile myc to mnie ,az szlag trafia:diabloti:a podworko moze poczekac:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 porównaj wielkość twoich psów do moich :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):porównaj wielkość twoich psów do moich :diabloti: Luna jest jedna,a potrafi nabrudzi jak całe stado:diabloti: i jeszcze się focha ,że ją do wanny wsadzam :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 a moje sierść :eviltong: ide laski rzeczy sobie do pracy wyprasować i zrobić "śniadanie" , później ze spokojem z wami posiedzę ;) Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 zrobione , teraz woda na kawkę się gotuje :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):zrobione , teraz woda na kawkę się gotuje :loveu: też sobie zrobię:loveu: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):też sobie zrobię:loveu: mniami :loveu: natija napisał(a):szybka jestes ;) miałam do wyrasowania tylko 2 pary spodni i 6 bluzek :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):mniami :loveu: mam Kopiko:p jedyną kawę ze saszetki jaka mi smakuje Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):mam Kopiko:p jedyną kawę ze saszetki jaka mi smakuje Ja takie pije w pracy bo nie mam innego wyjścia :roll: w domu musze mieć normalną , sypaną z 2 łyżeczek innej nie pije w domu :shake: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja takie pije w pracy bo nie mam innego wyjścia :roll: w domu musze mieć normalną , sypaną z 2 łyżeczek innej nie pije w domu :shake: Kopiko jest pyszne to jest 3w1 z brązowym cukrem:p Jadłam dzisiaj mandarynki:p Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):Kopiko jest pyszne to jest 3w1 z brązowym cukrem:p Jadłam dzisiaj mandarynki:p najbardziej właśnie lubię te z brazowym cukrem ale to dla mnie i tak nie jest kawa tylko napój :roll: święta nadchodzą hehe to i mandarynki sie pojawiają w sklepach :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):najbardziej właśnie lubię te z brazowym cukrem ale to dla mnie i tak nie jest kawa tylko napój :roll: święta nadchodzą hehe to i mandarynki sie pojawiają w sklepach :diabloti: no to nie to samo zwykła kawa:roll: właśnie ten zapach zawsze mi przywodzi święta na myśl:evil_lol:a ja baaardzo na nie czekam ,bo obroża będzie:diabloti: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ja nie lubie świąt :shake: jedyne pocieszenie ze trochę wolnego będzie i moze wreszcie sie wyśpie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja nie lubie świąt :shake: jedyne pocieszenie ze trochę wolnego będzie i moze wreszcie sie wyśpie :eviltong: Ja lubię prezenty no i żarło :diabloti: Quote
Recommended Posts