łamAga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 ........................................ Quote
sator_k_ Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 http://img517.imageshack.us/img517/5003/dsc09462d.jpg Mina tych szczyli mnie rozwaliła, coś w stylu "ale po co tu jesteśmy?, wracajmy do domu" :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 moge...jak zwykle ;) podprowadzic na inne forum 2 fotki grzywkow? a masz wiecej? Quote
Sylwia K Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/6315/dsc09417r.jpg widzę jakiś staffikowy ryjek:cool3: http://img517.imageshack.us/img517/5003/dsc09462d.jpg ale słodziaki:loveu: Quote
sunshine Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://img30.imageshack.us/img30/7789/dsc09454q.jpg no fotos plisss... taki cwaniak troche:D Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 3 cz. i ostatnia Legnickiej wystawy cdn ..... Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 ............................................. cdn ..... Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 .......................................... Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wreszcie znalazłam chwilke żeby wam opowiedziec co nas spotkało na Legnickiej wystawie i dlaczego czeskie sedziny są bleeeeee :evil_lol: No więc zajechalismy na wystawę , mój Tż stanął z Qwendzią koło ringu gdzie miały być wystawiane tybetany a ja poszłam focić psiaki :loveu: co jakiś czas zaglądałam do nich i sprawdzałam czy już nie pora na nasze wystawianie i zawsze stanełam koło takiego namiotu z dwiema gosciarami które wiecznie miały niezadowolone miny , pierwszy raz mnie zdziwiło kiedy jakis pan z rodzina przechodząc koło ich namiotu pokazywał dziaciom na tych pań pieski ( juz nie pamietam ras bo 3 rozne mialy) a one z oburzeniem cos tam burczaly pod nosem w stylub " psów nigdy nie widzieli? dziwaki) ale oki , poszłam dalej focić , kiedy zaczeły sie wystawiać mastify tybetańskie wróciłam do naszego ringu stanelam znowu kolo tego namiotu i moj Tż stwierdzil ze stanie koło mnie bo troche cienia ten namiot daje zeby Qwendzia mogla sie troszke ochlodzic , powiedzialm mu " moze lepiej nie stawaj tutaj bo te panie sa dziwne" na co on " dlaczego dziwne?" nie musialam mu nawet tlumaczyc dlaczego bo za niedlugo sam sie przekonal . Ja zaczelam focic tybetany a mój Tż rozmawiał z hodowczynia Qwendii kiedy nagle te babki zaczeły cos po czesku wykrzykiwac , za chwile trzasneły 'hodowczynie" z torebki wydzierajac sie na nia ze jej zaslania , na mojego Tż-ta jedna z nich wskoczyla prawie krzeslo na nim postawila zaczela nogami go odpychac zeby sie odsunal , plując Qwendzie :crazyeye: , " hodowczyni z otwarta buzia stała i niedowierzala temu co widzi mój Tz to już widzialam ze ma ochote te babki wyniesc z tymi krzeslami za obszar wystawy :evil_lol: zaczął cos do nich gadac a ta mu zaczela machac plakietka przed oczami ze jest sedzina i ze ma nie fikac bo bedzie czekac na niego az przyjdzie kiedys do niej psa wystawiac :diabloti: no co za idiot................:angryy: Jak widać czeskie sędziny sa bardzo dobrze wychowane :roll: Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 M&S napisał(a):Podobają mi się:) Bardzo nam miło :loveu: Quote
Cavy Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ale się te wystawowe zdjęcia miło ogląda. :loveu: Quote
łamAga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Cavy']Ale się te wystawowe zdjęcia miło ogląda. :loveu: [quote name='deer_1987']Bardzo ciekawe ujecia :) Tym razem było bardzo trudno fotografować bo słońce raz zachodziło raz wychodziło :angryy: tutaj jeszcze takie 3 fotecki z dedykacja dla anusia&ajlu Quote
M&S Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 hipis;) http://img576.imageshack.us/img576/2818/dsc09433a.jpg grzywki mają fajne ciałka, takie cieplutkie.....:) Quote
Paula03 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Och wy to macie przygody! Pierwszy raz czytałam taką historię! Śliczne zdjęcia wystawowe! Quote
Daga&Maks Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 pierwszy raz słyszę o takim zachowaniu sędziny :crazyeye: Quote
łamAga Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Daga & Maks napisał(a):pierwszy raz słyszę o takim zachowaniu sędziny :crazyeye: Nio ja byłam w szoku że w ogóle tak może zachować sie osoba dorosła :crazyeye: na wystawach to zawsze każdy jest miły w stosunku do siebie a Ona to w ogóle szkoda gadać no ale cóż sa krzesła i parapety ........... jendak nie będe miała u siebie Luśki ( króliczka mojej kuzynki) Neron nie zareagował na niego za dobrze , cały czas obwąchiwał klatke i trzaskał w nia łapą do tego szczekając przeraźliwie i króliś się tak bał że chcił uciec przez zamknięta klatke :-( więc lepiej było ją odnieść do domu kuzynki i tam bedzie sie chodzilo karmilo ja i wypuszczalo na trawke :lol: dzisiaj ważyłan Nerona u weta :evil_lol: waży 40kg :razz: Quote
przeszlus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To na wystawie muśiało być super ;) Tak szukam od 2 dni(od konca) stronę na której jest coś więcej o Qwendi :p Daj link ;) No i gratuluję I lokaty ;) A Neron ma rodek ? Quote
łamAga Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Dziekujemy ;) Nie , Neron jest kupiony z pseudo .... Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dOgLoV napisał(a):jendak nie będe miała u siebie Luśki ( króliczka mojej kuzynki) Neron nie zareagował na niego za dobrze , cały czas obwąchiwał klatke i trzaskał w nia łapą do tego szczekając przeraźliwie i króliś się tak bał że chcił uciec przez zamknięta klatke :-( więc lepiej było ją odnieść do domu kuzynki i tam bedzie sie chodzilo karmilo ja i wypuszczalo na trawke :lol: Tak tez czasami bywa, nie kazdy pies umie przebywac z krolikiem. ja jak puszczam kroliki to i tak mam na widoku co sie dzieje bvo to jednak dwa rozne gatunki i latwo o nie zrozumienie i nieszczescie... Quote
przeszlus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dOgLoV napisał(a):Dziekujemy ;) Nie , Neron jest kupiony z pseudo .... acha ;) na której stronie są informacje o Qwendi? Quote
łamAga Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 deer_1987 napisał(a):Tak tez czasami bywa, nie kazdy pies umie przebywac z krolikiem. ja jak puszczam kroliki to i tak mam na widoku co sie dzieje bvo to jednak dwa rozne gatunki i latwo o nie zrozumienie i nieszczescie... No niestety :/ Neron jest jak rozpieszczony jedynak , jak wróciłam z pracy to nie odstepowal mnie na krok żebym tylko nie podeszla do krolika :/ ale ja już i tak zrezygnowałam z pomysłu kupna królika jakiś czas temu , jednak nie miała bym wystarczajacej ilości czasu dla dwójki zwierzaków , no i miejsca by nie bardzo starczyło .... Quote
łamAga Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='przeszlus']acha ;) na której stronie są informacje o Qwendi? jedynie co to moge podac strone hodowli z ktorej jest http://www.gamponansakya.pl/ Quote
Recommended Posts