Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Tak myślałam, że Magforce....Dzięki:)

O kurcze, ma chłopak krzepę.....

To jedyny szpicuś na tej wystawie ;)

Oj ma siłe ma , jak zobaczy innego psa albo kota to dostaje energii jak papay po szpinaku :shake:

[quote name='Paula03']O widzę, że masz nowy banerek! Śliczny!

A Neron tak od małego ciągnie na smyczy?

dziekujemy :oops:

Tzn jak byl szczeniakiem to ciagnal na smyczy ale z radosci , a pozniej z agresja , okazalo sie ze ma zwyrodnienie jader i gdy mu tam uciska to sie staje agresywny , ale kastracja nie calkiem pomogla , widocznie mial juz wpojona w glowe ta agresje czy cos :roll:

[quote name='NATKA']Jazdy na ławeczce nie zazdroszczę, ja pod 50 kg dochodzę a psisko ok 34 kg i wiem co Ares potrafi, a co dopiero Neron ze swoją wagą w stosunku do Twojej. Dziewczyno bier go w ryzy bo szkoda Twojego zdrowia i psiaka. Jak się nie da cacy cacy dobry piesek to trzeba potrząś - pewnie zaraz mnie tu zlinczują ale takie jest moje zdanie, lepiej psa raz mocniej przywołać do porządku niż się użerać i "psuć" psa dłużej.

Czytałam sobie swojego czasu o akitach i z tymi pręguskami to dziwna sprawa ale mi się wydaje że on ani czarny ani błękiny nie będzie raczej tak bardzie red tak czy siak śliczny szczenior z ładnymi pręgami jak tygrysek :loveu:

Latający Neronek obłędny - strasznie mi się to ujęcie podoba :lol:
http://img812.imageshack.us/img812/7475/dsc00048x.jpg

Ja staram sie byc stanowcza i czasami to pomaga ale czasami jak grochem o sciane :roll:

[quote name='Ewa&Duffel']Spóźnione wielkie gratulacje dla Qwendi !!!

Świetne zdjęcia z szaleństwa na polach :D

dziekujemy :loveu: i witamy ponownie :loveu:

[quote name='Aga&Ganja']Witamy serdecznie! :)

Przepraszam, że pytam, ale teraz rzadko wchodzę. To cudeńko, to Twoje? :):)
http://img840.imageshack.us/img840/9633/dsc00072b.jpg

No i muszę powiedzieć, że łąka od razu staje się ładniejsza, jak widzę na niej Nerona! :loveu: :lol:

To cudenko tzn ?? bo nie bardzo czaje pytanie :roll: Onek jest mój mastif mojego Tż-ta :lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hej, widzę, że zmieniłaś kaganiec na metalowy, fizjolog jednak nie podpasował ;) ?

Tego fizjologa cały czas mam ale przy szalenstwach Nerona z Qwendii to on troche za duży jest , chce przejść na skórzany bo od tego metalowego to i Qwendii jest poobijany i nasze nogi w sincach :shake:

[quote name='WeronikaM']śliczne kolorki :loveu:
http://img153.imageshack.us/img153/8642/dsc00101jv.jpg

dziekujemy , miło ze sie podobają :lol:

[quote name='Aga&Ganja']Mastifek, mastifek... Ja teraz taka zacofana na tym dogo jestem... Przepraszam. ;)

Nie ma za co przepraszać :razz: jak pisałam wyżej Mastifka jest mojego Tż-ta ale że Tż mój to tak jak by i Mastifka była moja :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć Onku:)

O której wchodzicie na ring w Toruniu?

Hmmm trudno powiedzieć bo przed nami jest 9 ras :crazyeye:

[quote name='przeszlus']Fotko !!!! Fotki !!!! Fotki !!!!
U mnie nie ma to choć ty wstaw,duzo osób teraz fotek nie wstawia :(

U nas na poprzednich stronach jest mnóstwoooooo zdjęć :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Hmmm trudno powiedzieć bo przed nami jest 9 ras :crazyeye:

A przed nami 64 sztuki, licząc ok 5 min. na psa to jak zawsze na szaaaarym końcu;)

Posted

M&S napisał(a):
A przed nami 64 sztuki, licząc ok 5 min. na psa to jak zawsze na szaaaarym końcu;)

Ale wy to na pewno w niedziele bedziecie ?? bo my w sobote ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale wy to na pewno w niedziele bedziecie ?? bo my w sobote ....

Aaa, bo Wy jedziecie na Krajową molosów.....a ja myślałam, że na Krajową

Szkoda:shake:

A na klubową molosów do Warszawy się wybieracie?

Posted

[quote name='M&S']Aaa, bo Wy jedziecie na Krajową molosów.....a ja myślałam, że na Krajową

Szkoda:shake:

A na klubową molosów do Warszawy się wybieracie?

Chcieliśmy jechać na dwa dni ale z noclegiem był problem i musielismy wybrac jeden dzien :roll: ja w ogóle nie wiem czy dostane urlop na piatek , jak nie to neistety ale od razu po nocce pojade na ta wystawę :roll:

Nad Warszawą sie zastanawiamy , chcieli bysmy jechac no ale zobaczymy co z tego wyniknie ;)

[quote name='przeszlus']http://img153.imageshack.us/img153/8642/dsc00101jv.jpg
Zmachany ;)

Zapraszamy do nas :p

już idziemy :lol:

[quote name='Obama']Trzymam kciuki za Toruń :)
nas jednak nie będzie :(

dziekujemy , dziekujemy :lol:

Łeeeee szkoda :/

Posted

dOgLoV napisał(a):
:roll:

Nad Warszawą sie zastanawiamy , chcieli bysmy jechac no ale zobaczymy co z tego wyniknie ;)

To myśl intensywnie:p

A my już zaczynamy trzymać, co trzeba:lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
C

już idziemy :lol:Łeeeee szkoda :/

pisalam w wątku Obka,że wyszło mu jakieś paskudztwo na skórze ,zdecydowanie nie jest to kondycja wystawowa. :( Ubolewam ,bo sędzia wyśmienity!

Posted

Obama napisał(a):
pisalam w wątku Obka,że wyszło mu jakieś paskudztwo na skórze ,zdecydowanie nie jest to kondycja wystawowa. :( Ubolewam ,bo sędzia wyśmienity!

Ehhhh że też akurat teraz musiało mu to wyskoczyć :/ ale porobie wam jakieś foteczki bullków :lol:

Posted

Sylwia K napisał(a):
a gdzie nowe fotki??

W tym tygodniu miałam nocki wiec nie bylo za bardzo czasu na focenie :roll: ale jutro bede miala fotki wystawowe to na pewno wstawie :multi: