*Magda* Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ciekawe jak :P Aga, masz 34 lata, prawie roczne dziecko i ja Ci mam mówić (pisać) jak się dziecko robi?! :P Quote
łamAga Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Angi tak sie nie da :P Ej no dziewczyny ja sama nie potrfie sobie go zrobić :P Quote
*Magda* Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ej no dziewczyny ja sama nie potrfie sobie go zrobić :P Jakoś nie uwierzę, że prawie rok po porodzie Sebek Cię "nie dotyka" :D :P A jeśli dotyka, to wiesz jak je zrobić :P Quote
marta1624 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Daj Sebkowi niebieską tabletkę to nie będzie o zabezpieczeniach myśleć :D Quote
łamAga Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Buhahahahahahahaha lody wyglądają smacznie :P No Magda dotykac nie znaczy robić dziecko :P jest czujny :P Quote
*Magda* Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 To się wtedy dotyka faceta tak, żeby stracił czujność :P Dobrze, że mój Bogdan jakoś nie kombinował, jak mu oznajmiłam, że robimy rodzeństwo :) Raz nawet "po" zapytał mnie: to co zrobiliśmy? braciszka czy siostrzyczkę? :D Do tej pory z tego tekstu się śmieję, bo to właśnie wtedy wychodzi, że "zaszłam" :) Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 To się wtedy dotyka faceta tak, żeby stracił czujność :P Dobrze, że mój Bogdan jakoś nie kombinował, jak mu oznajmiłam, że robimy rodzeństwo :) Raz nawet "po" zapytał mnie: to co zrobiliśmy? braciszka czy siostrzyczkę? :D Do tej pory z tego tekstu się śmieję, bo to właśnie wtedy wychodzi, że "zaszłam" :) miał czucie facet :P mój maż zbytnio nie chciał drugiego, na dodatek coś miałam z hormonami i jakoś nie dawałam sobie szans na ciążę (aż tu nagle coś mnie zaczęło mdlić, akurat przebywałam ze starszym w szpitalu na okulistyce). Poszłam do apteki po test- dwie krechy. Dalej nie dowierzałam, poszłam na dół do laboratorium na betę (wynik wielki, bo to już 5-ty tydzień był) i tak zapytałam przy odbiorze czy jestem w ciąży- na to wredny babsztyl- "nie widzi Pani" hehe Drugie dziecko, to był najlepszy pomysł na świecie (mój pomysł wczoraj skończył 7 lat):) Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 majoka, a jaka jest różnica wieku u Twoich dzieci? Mój, gdyby tylko on miał decydować, to pewnie by nie chciał ;) Ale, że od zawsze była mowa, że będzie więcej niż jedno dziecko, to nie miał za bardzo jak się wykręcić :D Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 No prawie 7 lat, bo w grudniu syn będzie miał 14 bo chłopy zawsze wygodne :P , teraz Gabi to córusia tatusia Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Zobaczymy czy my będziemy mieć "córeczkę tatusia", bo mój mąż stawia, że będzie dziewczynka :D Zresztą jak 99% naszych znajomych ;) Chyba tylko ja twierdzę, że będzie drugi chłopak :D Ale to już się wszystko wyjaśni w ciągu półtora tygodnia :) U nas będzie 4 lata różnicy i mam nadzieję, że się dzieciaki dogadają, pomimo różnicy wieku ;) Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Zobaczymy czy my będziemy mieć "córeczkę tatusia", bo mój mąż stawia, że będzie dziewczynka :D Zresztą jak 99% naszych znajomych ;) Chyba tylko ja twierdzę, że będzie drugi chłopak :D Ale to już się wszystko wyjaśni w ciągu półtora tygodnia :) U nas będzie 4 lata różnicy i mam nadzieję, że się dzieciaki dogadają, pomimo różnicy wieku ;) mąż nawet wiedział kiedy poczęte, więc trzeba mu wierzyć :P daj koniecznie znać co będzie, byleby się dupką na usg nie obróciło ;) Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 mąż nawet wiedział kiedy poczęte, więc trzeba mu wierzyć :P daj koniecznie znać co będzie, byleby się dupką na usg nie obróciło ;) Właścicielka tej galerii by mi nie darowała, gdybym nie napisała co będzie :P Jak weźmie przykład ze starszego brata, to będzie pięknie widać, bo Theodor pokazał dokładnie co ma między nogami :D Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 hehe tak samo miałam, mam zdjęcie z usg ze stojącym do góry siuskiem, z dziewczynkami o tyle gorzej, iż wargi sromowe są napuchnięte i lekarze tak trochę się boją mówić że to córka (może się okazać, że wargi to jajka heheh). A w ogóle we wrześniu zostałam dwa razy ciocią- moja siostra 4 września urodziła chłopczyka Mikołaja, a 21-go siora mojego męża dziewczynkę Liliankę :) Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Mój Theodor na usg pokazał pięknie pupę i siusiaka :D Mój mąż nie mógł wtedy ze mną być i pani doktor pytała, czy ma zaznaczyć dla tatusia co gdzie jest :D Ale ja się śmiałam, że bardzo wyraźnie widać i nie trzeba nic zaznaczać ;) No to gratulację ciociu :) Ja mam bratanicę Liliannę :D W sierpniu skończyła 5 lat :) Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 no widzisz ile mamy wspólnego heh, a za gratulację dziękuję (jeszcze mam bratanicę Julę, dzień młodszą od mojej Gabi- jak zaczęłam rodzić, bratowa się zestresowała- miała termin za 3 tygodnie i urodziła na drugi dzień ) Lilianki jeszcze na żywo nie widziałam, bo mieszkają w Irlandii :( Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ja mam bratanka Tymoteusza (9lat), wspomnianą bratanicę Liliannę (5lat), bratanicę Emilię (4lata) i bratanicę-chrześnicę Michalinę (4lata). I widziałam ich ostatni raz w grudniu zeszłego roku i nie wiem kiedy ponownie zobaczę :( Oni wszyscy w Polsce, a ja w Niemczech :/ A od strony męża, to 3 panny, bo dwie mają 18 lat, a jedna 20 :) Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 o to zaraz możesz zostać ciocio-babcią (20 lat to nie przelewki :P) Quote
*Magda* Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 o to zaraz możesz zostać ciocio-babcią (20 lat to nie przelewki :P) Lepiej nie :D A gdzie znowu się łamAga szwenda? :mad: Quote
Aleksa. Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Będzie dziewczyna :D po między mną a siostra tez 4 lata różnicy ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 No to i ja się dołączę do rozmowy :D Ja mam dwie bratanice Gabrysia(12lat) Emilka ( 7lat) , jedną siostrzenicę Maryśkę (5lat) i bratanka Staśka ( 14miesięcy ) :D A nasz bąbelek Fabian ma 11 miesięcy Quote
łamAga Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 No to i ja się dołączę do rozmowy :D Ja mam dwie bratanice Gabrysia(12lat) Emilka ( 7lat) , jedną siostrzenicę Maryśkę (5lat) i bratanka Staśka ( 14miesięcy ) :D A nasz bąbelek Fabian ma 11 miesięcy <3 Magda oczywiście że bym Ci nie wybaczyła bo muszę wyprawkę skompletować ! :P ŁamAga własnie usiadła z piwkiem :D , ale jeszcze mam pranie do powieszenia i czekam aż się wypierze ;) Dzisiaj mam bardzo glupi dzien , wszystko leci mi z rąk i jestem jakas taka roztrzepana :P , rano o 5tej zbiła tależ , jak jeb....nął o płytki w kuchni to był taki hałas że chyba nawet sąsiadów pobudziłam :P Oooo dzieć się budzi :/ Quote
Recommended Posts