Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O!Maga!Witaj tutaj!!!!To juz nie o stawke chodzi,ale o same emocje czy to juz???????Hahahaha!!!!!Sama sie z siebie smieje!!!!!!!!Gra o zlote kalesony!!!!!!!Ale nam adrenalina skacze jak widzimy "blad na Stronie"....Hahahahaha!!!!

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze o której ten oddział otwierają??? :sweetCyb: Coraz bardziej jestem niecierpliwa, a ten błąd na stronie zaczyna mnie wkurzać nie na żarty :evil:

Posted

resuruss napisał(a):
Mysle ,ze trzeba poczekac do popoludnia poznego...tzn. ok godzinke po otwarciu oddzialu.Zanim sie rozbiora,kawke wypija,zanim wlacza kompa...Cierpliwosci zycze...i spokoju!

:evil: :evil: :evil: oj....chyba muszę stanąć w obronie naszych pań z sekretariatu ! Proszę tu nie rzucać takich streotypowych uogólnień :evil: :evil: :evil:
Fakt,faktem,że też jestem ogromnie ciekawa.....wiem,że jest zgłoszona rekordowa liczba psów.
I też jestem ciekawa,kto będzie nas sędziował... :roll:
A oddział jest otwarty od 16.00....

Posted

resuruss napisał(a):
No mysle,ze o 16-17 tak jak wszedzie....Hahahahaha...ale mam ubaw....Katalog bedzie gdzies o 18 tak wroze z fusow!!!!

Tylko że o 17.30 okaże się że nie mają informatyka, albo nie wiedzą dlaczego strona nie działa :niewiem:

Resuruss - nie piszemy tego złośliwie :wink: ale z drugiej strony, nie broń ich tak - ponoć zgłoszenia walały się wszędzie po ziemii, biurkach itd - ktokolwiek tam dzwonił nie potrafiły potwierdzić czy pies jest zgłoszony, faksy dostawały np pół kartki, czy to jest normalne? Ja już nawet nie próbowałam się dodzwonić, i nie wiem czy mam zgłoszonego psa :(

No miejmy nadzieję, że niebawem czegoś się dowiemy.... jest 16.01 :wink:

Posted

Ja nikogo nie bronie!!!!Zreszta uzgodnijcie wspolnie co robie :wink: ,Gosik71 zarzuca mi bronienie Pan ze Zwiazku,a Cocermanka nie pozwala rzucac stereotypowych uogolnien!!!!Ja wiem tylko tyle,ze katalog mial byc 20 .06 i go nie ma,kiedy bedzie i czy bedzie nie wiem.Bawi mnie to po prostu!!!10 lat temu nikomu sie nie snil katalog przedwystawowy i tez sie zylo,wystawialo i jezdzilo setki kilometrow w ciemno.

Posted

Przepraszam - to ja już nie myślę, nie bronić ich miała Cockermanka..... ja też się z tego śmieję.... no cóż, jeszcze poczekamy.
Pozdrawiam wszystkich!!!! :P

Posted

[quote name='golden_owner']Cockermanko - ale przeciez jest napisane, ze w VIII grupie goldeny sedziuje M.Lorenc, a wszystkie inne H.Stepka. Czy cos sie zmienilo?
a ja gdzieś czytałam(chyba w katalogu z Opola :roll: ),że sędziuje m.Lorenc i S.Firlik ,bez podziału -więc nie wiadomo kto,jaką rasę...

Gosik71,resursus - bronię,bo to mój oddział - a moja współpraca z paniami z sekretariatu zawsze jest ok - i tyle.Każdy może miec swoje zdanie :D
Prawdą jest,że starsznie się "rozpuściliśmy" jesli chodzi o stawki przed wystawami.Jak zaczynałam wystawiać 4 lata temu,to mi do głowy nie przyszło,że można znać stawkę przed wystawą... :roll: :o

Posted

Ja sobie teraz wychodze do weta po diete dla psich anorektykow.Potem ide na dzialke i mam nadzieje ,ze jak wrocr i sprawdze strone wystawy nie zobacze "slawnego bledu"!!!Papapapa!!!!!!

Posted

[quote name='resuruss']Ja sobie teraz wychodze do weta po diete dla psich anorektykow.Potem ide na dzialke i mam nadzieje ,ze jak wrocr i sprawdze strone wystawy nie zobacze "slawnego bledu"!!!Papapapa!!!!!!

Obyś się nie zdziwiła :wink: Jak narazie błąd nie zniknął :roll:

Cockermanka nie złość się na nas... my naprawdę żartujemy :P Fakt, rozpuściliśmy się z tymi katalogami, ale jak obiacali.... niech dotrzymują słowa :wink:

Posted

[quote name='Gosik71']Cockermanka nie złość się na nas... my naprawdę żartujemy :P Fakt, rozpuściliśmy się z tymi katalogami, ale jak obiacali.... niech dotrzymują słowa :wink:
Przecież ja się nie złoszczę - obalam tylko streotypy :wink: ,a jestem na tym punkcie nieco przewrażliwiona....bo dość często sie ze stereotypami spotykam-może trochę na innej niwie...czyli psiej....do :evilbat: :evilbat: :evilbat: mnie doprowadza jak słyszę,że cockery są głupie i agresywne :evil:

Ehh...idę do domku - jutro zajrzę...i mam nadzieję,że katalog juz będzie :D

Posted

cockermanka napisał(a):

Ehh...idę do domku - jutro zajrzę...i mam nadzieję,że katalog juz będzie :D

Myślę, że większość osób zglądających tutaj ma taką nadzieję ;)

Posted

dzwoniłem dzisiaj i miła Pani powiedziała ze potwierdzenia dzisiaj wysłali juz wszystkim, co do katalogu powiedziała że będzie ok 22. Myśle ze to nie od nich zależy bo pewnie do druku przygotowuje to ktoś inny, dla niewtajemniczonych dodam że to niewystarczy dać do drukarni plik z worda i juz sie książdka wydrukuje :) takie cos musi poskładać pracownik dtp i to naprawde jest pracochłonne.
do cockermanki: 4 lata temu tez nie śniło mi się że w komórce będe oglądał lub nagrywał filmy i że będe miał aparat fotograficzny którym zrobie 3000 zdjęć z których każdy jest tak duży że potrzebowałbym kliszy średnioobrazkowej w przypadku fotografii tradycyjnej do uzyskania takiego rozmiaru. Komputery też się rozwinęly i to jeszcze szybciej, a już w szczególności możliwości komunikacji między ludźmi poprzez internet, dlatego katalog w internecie nie jest ukłonem oddziału w strone wystawców, ale jego wizytówką tak samo jak każda strona internetowa kazdego z oddziałów.

Posted

[quote name='cockermanka'][quote name='Gosik71']Cockermanka nie złość się na nas...
Przecież ja się nie złoszczę -

od złoszczenia się to ja tu jestem i już jestem ZŁAAAAAAAA bo katalogu dalej nie ma :evilbat:

Posted

od złoszczenia się to ja tu jestem i już jestem ZŁAAAAAAAA bo katalogu dalej nie ma

Ja tez jestem zla :evilbat: 0X :evilbat: bo gdyby nie bylo powiedziane, ze bedzie, toby sie nie czekalo, a tak to zagladam na te strone, ktorej nie ma :evilbat:

Wiem mniej wiecej kto bedzie i to tez nie poprawia mi humoru :( ale wolalabym miec to na pismie.

Posted

Katalog ogladnelam i emocje opadly!!!!Juz nie zalezalo mi na stawce-bo co ma byc to bedzie ,ale do skraju irytacji doprowadzal mnie blad 404!!!!!Tez sobie poczekam ,bo przed nami cala dziesiata grupa...i czesc dziewiatej!!!!Mam nadzieje ,ze bedzie gdzies skrawek cienia ,bo mi sie psy poparza na sloneczku....

Posted

No jak się cieszę, że katalog JUŻ JEST :D
i że potwierdzenie zgłoszenia już przyszło :D

anovi napisał(a):
kasiaak napisał(a):
Hej Anovi a Wy się wybieracie do Ustronia?

czyżbyśmy mieli okazję się poznać :) ?

Wiesz kasiaaczku to całkiem możliwe, że będziemy mieli okazję się poznać. Jak nic się nie pokręci (mam na myśli wypadki losowe, których sobie nie życzę :) ) to będziemy na 100%.
Będzie na bardzo miło :D Z tego co tu napisałaś mniemam, że też jedziecie :)

Pozdrowionka

Kasiaaczku - to w końcu będziecie w Ustroniu? Bo chętnie byśmy się przywitały :)