warg2003warg Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Gosia widziałam Cię,stałam przy ringu posokowców.Byłaś fantastyczna.Myślę coby przenieś z Twojego sposobu wystawiania,tyle że na mniejszego psa.Może my też tak fajnie się zaprezentujemy.A propo gdzie można kupić opaski na numerki,nigdzie ich nie widziałam. Pozdrowienia. :lol: Quote
Gosia & c.o. Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 warg2003warg napisał(a):Gosia widziałam Cię,stałam przy ringu posokowców.Byłaś fantastyczna.Myślę coby przenieś z Twojego sposobu wystawiania,tyle że na mniejszego psa.Może my też tak fajnie się zaprezentujemy.A propo gdzie można kupić opaski na numerki,nigdzie ich nie widziałam. Pozdrowienia. :lol: Naprawde strasznie mi miło, że komuś sie podoba to co robie :) A co do opasek na numerki to najładniejsze są na włoskim stoisku TAKU BUTIQUE czy jakoś tak ;) Ja kupiłam rok temu w Innsbrucku, ale widziałam, że w Tulln też mieli. Zawsze możesz użyć zwykłej gumki recepturki- też sie sprawdzają :) Quote
Recommended Posts