Poker Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Bazarek dla dziadzia http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-hotelik-dla-starenkiego-robi-do-15-10-a-148406/#post13118031 Quote
Poker Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 co sie dzieje u psa? Mam marny grosz z bazarku i nie wiem czy jest potrzebny czy mam przekazać na innego psa? Quote
eski Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Poker napisał(a):Mam marny grosz z bazarku i nie wiem czy jest potrzebny czy mam przekazać na innego psa? Marny grosz ? Ukryty smok tak zaszalał, że to już nie marny grosz :) Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kikou musi sie wypowiedziec, moze warto mu zalozyc skarpete, zeby jak się skonczy to co jest, nie został z niczym Quote
kikou Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 GoskaGoska napisał(a):kikou musi sie powiedziec, moze warto mu zalozyc skarpęte, zeby jak się skonczy to co jest nie został z niczym dobry pomysl, moze faktycznie trzymaj ÜPoker pieniadze dla Robusia, jak skoncza sie pieniadze na pobyt po Burasku to byc moze bedziemy potrzebowaly dla niego troche grosza na utrzymanie... czas leci szybciej niz sie wydaje... Quote
Poker Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 eski napisał(a):Marny grosz ? Ukryty smok tak zaszalał, że to już nie marny grosz :) to prawda,ale Twoje zakupy też są nie mniej warte, bo z serca :loveu: Chłopak ma z bazarku 210 zł :multi::multi: Ja nie chcę trzymać pieniędzy , bo mam dość roboty z dostanymi pieniędzmi,którymi rozporządzam i muszę powiadamiać darczyńców spoza dogo.A w pieniądzach nie jestem za porządna :roll: Quote
Ukryty Smok Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witajcie! Cieszę się, że Robi ma się lepiej. Dużo zdrówka, dziadeczku!!! Jakoś tak te najstarsze są mi chyba najbliższe... Pzdr, Ukryty Smok PS. Poker, a o czymś Ty nie zapomniałaś czasem? Roztrzepańcu? Quote
Poker Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Witajcie! PS. Poker, a o czymś Ty nie zapomniałaś czasem? Roztrzepańcu? o czym ? :crazyeye: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
kikou Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dzisiaj rozmawialam z Pania Wandą o Robusiu i z Bogusią (która sama opłaca jego pobyt) sprawy mają sie tak, ze chłopak po kastracji pieknie doszedł do siebie, problemy z prostatą i przpuchlinka przy siusiaku sie wycofują... ...a jego Cudowna Sponsorka:calus: narazie bedzie nadal oplacać jego pobyt, zgłosimy sie jeśliby ewentualnie coś miałoby ten stan rzeczy zmienić... proponuje Poker, jeśli Ukryty Smok by sie zgodziła przesunąć pieniądze z bazarku na tego nowego biszkoptowego staruszka, tam jest mało czasu.. http://www.dogomania.pl/forum/f1155/dziadzio-w-typie-goldena-jedna-lapa-juz-na-tm-mamy-najwyzej-kilka-dni-172918/ ale może nie wszystkie, może wykupmy ze trzy pakiety ogłoszeń na tym bazarku z ogłoszeniami... bo mało kto do Robusia zagląda i biedak nie ma żadnych aktualnych ogłoszeń!!! (tylko kurcze zapomnialam jak sie nazywa ta Dziewczyna, ktora robi ten bazarek z ogloszeniami...może pamiętacie?) co Wy na to? Quote
Poker Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 w takim razie będę trzymac pieniądze z bazarku w depozycie z myślą o tym staruszku. Jest to 210 zł.Zapytam Ukrytego Smoka co ona na to . Quote
kikou Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 czyli ostatecznie po rozmowach "na szczycie" z Ukrytym Smokiem i Poker ustaliłyśmy że 21,- złotych idzie na 3 pakiety ogłoszeń Robusia, a 189,- na 2 suczki z chorą skóra.... Quote
xmartix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 są lepsze zdjęcia Robiego? bo nie mogę znaleźć Quote
kikou Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 xmartix napisał(a):są lepsze zdjęcia Robiego? bo nie mogę znaleźć niestety nie ma, prosiłam dziewczyny z Poznania ale do tej pory nie udało sie... jak ja go wiozłam nie wzięłam aparatu... Quote
kikou Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 minęło kolejne niemal pół roku, Robi nie ma zdięć, nie wiemy nawet czy żyje.... :( Quote
xmartix Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 aha tu jest wątek Robiego to co robimy?? zbieramy deklaracji więcej i pzrenosimy? Quote
kikou Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 jeśli bym miala zdiecia jedna z fundacji niemieckich ogłosiłaby go ale to co mamy z izolatek nie wystarczy.... Quote
GoskaGoska Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a juz sprawdzone jest czy on w ogóle jeszcze jest Quote
Weronia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wklejam zdjęcia Robiego. Najnowsze, bo z wczoraj. Nie są zbyt ładne, ponieważ nie chciałam go wystawiać na deszcz (strasznie lało), poza tym piesek jest po operacji, więc nie chciałam go męczyć. O operacji za chwilę. Wszystko jest z nim ok, cieszy się na widok ludzi, śpi w cieple, na poduszkach. Nikt go nie niepokoi, aktualnie nocuje w pokoiku z innym starszym pieskiem. Nie tak dawno temu przeszedł operację amputacji łapki, która była w bardzo kiepskim stanie, zabieg się udał, wszystko jest ok. Poniżej wstawiam zdjęcie jeszcze z opatrunkiem. Robi ma bardzo dobrą opiekę. Jednak powiem szczerze, że chyba niewiele mu zostało. Jest coraz spokojniejszy, już nie je z takim apetytem jak wcześniej. Nawet ulubionych puszeczek. po zabiegu: Quote
kikou Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Robi umarł, dośpiony, podobno bardzo był chory, nie znam niestety szczegółów... :( :( :( Quote
Poker Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 biedactwo, ale on był naprawdę bardzo chory i chyba cierpiał. Quote
Recommended Posts