Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Mam marny grosz z bazarku i nie wiem czy jest potrzebny czy mam przekazać na innego psa?

Marny grosz ? Ukryty smok tak zaszalał, że to już nie marny grosz :)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
kikou musi sie powiedziec, moze warto mu zalozyc skarpęte, zeby jak się skonczy to co jest nie został z niczym

dobry pomysl, moze faktycznie trzymaj ÜPoker pieniadze dla Robusia, jak skoncza sie pieniadze na pobyt po Burasku to byc moze bedziemy potrzebowaly dla niego troche grosza na utrzymanie... czas leci szybciej niz sie wydaje...

Posted

eski napisał(a):
Marny grosz ? Ukryty smok tak zaszalał, że to już nie marny grosz :)

to prawda,ale Twoje zakupy też są nie mniej warte, bo z serca :loveu:
Chłopak ma z bazarku 210 zł :multi::multi:
Ja nie chcę trzymać pieniędzy , bo mam dość roboty z dostanymi pieniędzmi,którymi rozporządzam i muszę powiadamiać darczyńców spoza dogo.A w pieniądzach nie jestem za porządna :roll:

Posted

Witajcie!

Cieszę się, że Robi ma się lepiej. Dużo zdrówka, dziadeczku!!!
Jakoś tak te najstarsze są mi chyba najbliższe...

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Poker, a o czymś Ty nie zapomniałaś czasem? Roztrzepańcu?

Posted

Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota!
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/

• 3 weeks later...
Posted

dzisiaj rozmawialam z Pania Wandą o Robusiu i z Bogusią (która sama opłaca jego pobyt) sprawy mają sie tak, ze chłopak po kastracji pieknie doszedł do siebie, problemy z prostatą i przpuchlinka przy siusiaku sie wycofują...
...a jego Cudowna Sponsorka:calus: narazie bedzie nadal oplacać jego pobyt,
zgłosimy sie jeśliby ewentualnie coś miałoby ten stan rzeczy zmienić...

proponuje Poker, jeśli Ukryty Smok by sie zgodziła przesunąć pieniądze z bazarku na tego nowego biszkoptowego staruszka, tam jest mało czasu..
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/dziadzio-w-typie-goldena-jedna-lapa-juz-na-tm-mamy-najwyzej-kilka-dni-172918/

ale może nie wszystkie, może wykupmy ze trzy pakiety ogłoszeń na tym bazarku z ogłoszeniami... bo mało kto do Robusia zagląda i biedak nie ma żadnych aktualnych ogłoszeń!!! (tylko kurcze zapomnialam jak sie nazywa ta Dziewczyna, ktora robi ten bazarek z ogloszeniami...może pamiętacie?)

co Wy na to?

Posted

w takim razie będę trzymac pieniądze z bazarku w depozycie z myślą o tym staruszku. Jest to 210 zł.Zapytam Ukrytego Smoka co ona na to .

Posted

czyli ostatecznie po rozmowach "na szczycie" z Ukrytym Smokiem i Poker ustaliłyśmy że 21,- złotych idzie na 3 pakiety ogłoszeń Robusia, a 189,- na 2 suczki z chorą skóra....

Posted

xmartix napisał(a):
są lepsze zdjęcia Robiego? bo nie mogę znaleźć

niestety nie ma, prosiłam dziewczyny z Poznania ale do tej pory nie udało sie... jak ja go wiozłam nie wzięłam aparatu...

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wklejam zdjęcia Robiego. Najnowsze, bo z wczoraj.
Nie są zbyt ładne, ponieważ nie chciałam go wystawiać na deszcz (strasznie lało), poza tym piesek jest po operacji, więc nie chciałam go męczyć. O operacji za chwilę.
Wszystko jest z nim ok, cieszy się na widok ludzi, śpi w cieple, na poduszkach. Nikt go nie niepokoi, aktualnie nocuje w pokoiku z innym starszym pieskiem.
Nie tak dawno temu przeszedł operację amputacji łapki, która była w bardzo kiepskim stanie, zabieg się udał, wszystko jest ok. Poniżej wstawiam zdjęcie jeszcze z opatrunkiem.
Robi ma bardzo dobrą opiekę. Jednak powiem szczerze, że chyba niewiele mu zostało. Jest coraz spokojniejszy, już nie je z takim apetytem jak wcześniej. Nawet ulubionych puszeczek.

po zabiegu: