Patia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dwa szczeniaczki , którym udało się uniknąć schroniska w Nowym Targu : Piesek , czarny , szorstkowłosy , malutki , waży 2 kg , ma ok 3 miesiące , wychudzony i zarobaczony ale wesolutki Suczka , czarna , podpalana , wielkie kłapciate uszy i długaśny ogonek , będzie duża , ma ok 4 miesiące , bardzo chuda ale brzuszek dużo mniej wydęty niż u maluszka Zostały odpchlone , odrobaczone i nakarmione , skóra , oczy czyste , psiaki są ufne , wesołe , suczka ładnie chodzi na smyczy . Psiakom jest pilnie potrzebny dom tymczasowy i ogłoszenia . Zdjęcia wstawię później . Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jak mówiłam - jak się nie znajdzie nikt wcześniej to mały chłopaczek może być u mnie od wtorku - przepraszam, ale wcześniej nie dam rady Zaraz szukam czegoś na bazarek i czekam na fotki i robię ogłoszenia Patia :Rose: Quote
Soema Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gdzie maluchy są w tej chwili i ile mogą tam zostać? Ile już wydałaś na nie? Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A ja tez już pisałam na wątku krakowskim, że zapłacę za odrobaczenie i ewentualnie co tam trzeba będzie jeszcze jutro w Arwecie. Sama mam szczeniaczkę w domu, kttóra tez nie jest jeszcze zaszczepiona, nie moge więc służyć tymczasem Quote
j3nny Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jestem dorzucę grosza, tylko mi napiszcie komu przelać Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ja nie mogę pomóc.. mam male dziecko i chłop mi nie pozwoli kolejnego wziąć :( Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/chusta-dogomanii-unikat-dla-uratowanych-szczeniaczkow-do-3-09-a-145241/#post12866300 zapraszam na bazarek:razz: Quote
gameta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asior napisał(a):ja nie mogę pomóc.. mam male dziecko i chłop mi nie pozwoli kolejnego wziąć :( Dziecka ????? :eviltong: Quote
Patia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Zaraz będę obrabiać fotki . Jestem taka szczęśliwa , że udało się je zabrać , że mają już pełne brzuszki , mam nadzieję , że bez problemów przebiegnie pozbywanie się robali . Malawaszko , wielkie dzięki za bazarek , w tej chwili mamy do zapłacenia jedynie odrobaczanie . Znów pomógł Arwet , ja nie wiem co bym bez nich zrobiła , psiaki są w gabinecie w tej chwili ale trzeba szybko szukać tymczasów , w Arwecie już się potknąć mozna o klatki ze zwierzakmi , oprócz zwierząt po zabiegach jest mnóstwo kotów z działek po sterylkach . Ten mały piesek to mieści się do kieszeni a jest tak uroczy , że trudno od niego wzrok oderwać . Sunia jest taka kłapciata :p , uchole ma wielgaśne , cudne , widac u niej każdą kosteczkę :-( , jest bardzo wychudzona . Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 czekam na foteczki i maluszki od razu wędruja na allegro bo mam aktywne wyróżnione szczeniaczkowe jeszcze 6 dni więc teraz będzie miało dużą oglądalność :loveu: Quote
Kinya Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Patia, jesteś niesamowita:loveu: Ja dzwoniłam do Arwetu pytać o nie popołudniem i powiedziano mi, że SM zabrała je do Nowego Targu :shake: Tym bardziej się cieszę, że się udało :multi: Quote
edit_f Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Patia zrobiła na pewno prześliczne fotki.. dla dokumentacji tylko wklejam fotki komórkowe z pierwszych ich chwil w arwecie.. Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ło rany bośkie jakie toto ma brzuchol wiszący :D ależ wielkoludek :) Quote
edit_f Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Patia napisał(a): jesuuuuuuuuu.. jaka bida.. Quote
Patia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Jutro zrobię lepsze fotki do ogłoszeń , tu jeszcze sunia : Quote
Patia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Maluch ma strasznie ten brzusio rozdęty , martwię się , zeby tylko te robale wyszły bez problemów . Quote
gameta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 a podeślijcie tego malca Weszce - jest bardzo w jej typie ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 dzieciaki na zbiorowym szczeniaczkowym allegro SZCZENIĘTA szczeniaczki do adopcji ok Krakowa (719390679) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Soema Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ta sunia osiołka przypomina :loveu: gdzie znaleźc DT na już.. Kraków jest wyjątkowo zapełniony.. :roll: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Będę dzisiaj w Arwecie to zapłacę za odrobaczenie Quote
weszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 gameta jak Ty mnie znasz :eviltong: Mały szorściak mnie rozwalił totalnie :loveu::loveu: choć oczywiście sunia kłapoucha jest też cuuudna :loveu: Ja DT teraz nie dam rady być :placz: bo nie ogarnę 3 psów i kota pracując tak jak pracuję, a dodaktowo za tydzień mam służbowy wyjazd i zwierzyniec muszę upchnąć rodzinie. Jedyne co mogę zrobić to przekazać karmę Prop Plan Puppy Lamb&Rice. Jeśli się przyda mogę podrzucić do lecznicy. Malawaszko bierz szorściaka jeśli możesz!!!!! Quote
Recommended Posts