Jump to content
Dogomania

Kraków dwa szczeniaczki , bardzo potrzebna pomoc dt i fundusze !!

Recommended Posts

Posted

Dwa szczeniaczki , którym udało się uniknąć schroniska w Nowym Targu :

Piesek , czarny , szorstkowłosy , malutki , waży 2 kg , ma ok 3 miesiące , wychudzony i zarobaczony ale wesolutki

Suczka , czarna , podpalana , wielkie kłapciate uszy i długaśny ogonek , będzie duża , ma ok 4 miesiące , bardzo chuda ale brzuszek dużo mniej wydęty niż u maluszka

Zostały odpchlone , odrobaczone i nakarmione , skóra , oczy czyste , psiaki są ufne , wesołe , suczka ładnie chodzi na smyczy .

Psiakom jest pilnie potrzebny dom tymczasowy i ogłoszenia .

Zdjęcia wstawię później .

Posted

Jak mówiłam - jak się nie znajdzie nikt wcześniej to mały chłopaczek może być u mnie od wtorku - przepraszam, ale wcześniej nie dam rady

Zaraz szukam czegoś na bazarek i czekam na fotki i robię ogłoszenia

Patia :Rose:

Posted

A ja tez już pisałam na wątku krakowskim, że zapłacę za odrobaczenie i ewentualnie co tam trzeba będzie jeszcze jutro w Arwecie.
Sama mam szczeniaczkę w domu, kttóra tez nie jest jeszcze zaszczepiona, nie moge więc służyć tymczasem

Posted

Zaraz będę obrabiać fotki . Jestem taka szczęśliwa , że udało się je zabrać , że mają już pełne brzuszki , mam nadzieję , że bez problemów przebiegnie pozbywanie się robali .

Malawaszko , wielkie dzięki za bazarek , w tej chwili mamy do zapłacenia jedynie odrobaczanie . Znów pomógł Arwet , ja nie wiem co bym bez nich zrobiła , psiaki są w gabinecie w tej chwili ale trzeba szybko szukać tymczasów , w Arwecie już się potknąć mozna o klatki ze zwierzakmi , oprócz zwierząt po zabiegach jest mnóstwo kotów z działek po sterylkach .

Ten mały piesek to mieści się do kieszeni a jest tak uroczy , że trudno od niego wzrok oderwać . Sunia jest taka kłapciata :p , uchole ma wielgaśne , cudne , widac u niej każdą kosteczkę :-( , jest bardzo wychudzona .

Posted

Patia, jesteś niesamowita:loveu: Ja dzwoniłam do Arwetu pytać o nie popołudniem i powiedziano mi, że SM zabrała je do Nowego Targu :shake:
Tym bardziej się cieszę, że się udało :multi:

Posted

gameta jak Ty mnie znasz :eviltong: Mały szorściak mnie rozwalił totalnie :loveu::loveu: choć oczywiście sunia kłapoucha jest też cuuudna :loveu:
Ja DT teraz nie dam rady być :placz: bo nie ogarnę 3 psów i kota pracując tak jak pracuję, a dodaktowo za tydzień mam służbowy wyjazd i zwierzyniec muszę upchnąć rodzinie.
Jedyne co mogę zrobić to przekazać karmę Prop Plan Puppy Lamb&Rice. Jeśli się przyda mogę podrzucić do lecznicy.
Malawaszko bierz szorściaka jeśli możesz!!!!!