malawaszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 AMIGA napisał(a):Będę dzisiaj w Arwecie to zapłacę za odrobaczenie AMIGA i czekamy na wieści jak maleństwa się czują Quote
Patia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Nie moge jeszcze w to uwierzyć , przed chwilą zawiozłam psiaki do nowego domu !!! Pani Magda , która mieszka blisko mnie i z którą czasem spotykam sie w lesie gdy spaceruję z psami a pani Magda ze swoim borzojem Tropem , była dziś z Tropkiem w Arwecie , widziała maluchy i podjęła decyzję o adopcji OBYDWU SZCZENIACZKÓW ! Co prawda sąsiadka pani Magdy bardzo chce podwędzić szorstkiego maluszka ( niedawno pochowała szesnastoletnią Azę ) ale nawet jeśli dojdzie do powędzenia :cool3: będę miała psiaki blisko siebie ! Pani Magda zapłaciła rachunek w Arwecie , wyposazyłysmy psiaki w obróżki i adresówki . Trzymajcie teraz kciuki , zeby Tropek zaakceptował towarzystwo ,próba kontaktu na neutralnym gruncie wypadła dobrze więc mam nadzieję , że wszystko będzie ok . Duży dom z dużym ogrodem , blisko lasu i pani Magda , która kocha zwierzaki ! :multi::multi::multi: Quote
Soema Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mam gęsią skórkę.. :oops: z każdym zdaniem jeszcze większą.. Pożycz sąsiadki..:roll: ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: PATIA :mdleje: ja nie mogę!!!!!! CUDOWNIE!!!!!! :laola: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaa :drinking: a pomysleć, że mogły być teraz w jakimś syfiastym kojcu w nowym tagru i bez przyszłości... :shock: Patia URATOWAŁAŚ im ŻYCIE!!!!!! :Rose: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A ja melduję posłusznie, że zapłaciłam za strongholdy maluszków, tak jak obiecałam. A tak w ogóle to mamy nową rasę - sznaucer miniaturowy cayenne. :evil_lol: Co moge więcej napisać - psiaki są naprawde biedne, ale skoro trafiły do wspaniałego domku, to szybciutko im się wymażą te złe wspomnienia Quote
Patia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 AMIGA napisał(a):A ja melduję posłusznie, że zapłaciłam za strongholdy maluszków, tak jak obiecałam. A tak w ogóle to mamy nową rasę - sznaucer miniaturowy cayenne. :evil_lol: Co moge więcej napisać - psiaki są naprawde biedne, ale skoro trafiły do wspaniałego domku, to szybciutko im się wymażą te złe wspomnienia Amiga , mi się wydaje , ze pani Magda zapłaciła za Strongold , sprawdzę i dam Ci znać , żeby nie było płacone dwa razy . Quote
Patia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Amiga kochana zapłaciła za Stronghold , pomyliłam z obrózkami i adresówkami ! Dziekuję Ci bardzo , tym bardziej , że sama wydatków na psy masz niemało , wiem jak drogie jest lekarstwo dla Bonusia . Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 MIałam takie straszne poczucie winy, jak się dowiedzialam, że maluchy zostały zabrane przez Straż Miejską do N.Targu, bo nie potrafiłam nic zrobić żeby temu zaradzić. Dlatego musiałam coś dla maluszków zrobić. Zwłaszcza ten sznaucer miniaturowy cayeński mnie kompletnie rozbroił :loveu: Quote
gameta Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Nooooooo dziewczyny - gratulacje znad morza za piękną akcję :loveu: Dzieciaki, bądźcie szczęśliwe :multi: Quote
Patia Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Doktor Agnieszka z Arwetu mówiła mi ostatnio , że sterylizowała sunię od pani Magdy . Muszę koniecznie poprosić o zdjęcia psiaków panią Magdę , żebym Wam mogła je tu pokazać . Quote
Recommended Posts