karolina_g_k Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ale jest juz w nowym domu czy nadal tam? Quote
esperanza Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jest w nowym domu na Tarchominie. :p Quote
karolina_g_k Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ufff :lol: A czy jest jakikolwiek odzew z ogloszen kociakow? Quote
malagos Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To reasumując, ktory szczenior szuka domku? Tylko ta z usztywniona łapką? Jutro ma do mnie przyjechac pani z córką zobaczyć Amiśkę- Pani sie bardzo ona podoba, ale córka marzy o szczeniaku. Jesli by Ami nie poszła do domku, to moze podeślę któregos malca z dogo?... Quote
karolina_g_k Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malagos wszystkie szczylki juz w nowych domach. Zostaly trzy kociaki i sunia-matka szczeniat, ktora trzeba wysterylizowc i stamtad zabrac Quote
esperanza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Kociaki trafiły do domu tymczasowego na Mokotowie. Pani Kasia prawdopodobnie w okolicach 2 października pójdzie do szpitala. Nie mamy dt dla Saby :shake: Kociaki: czarny Węgielek biało-czarny Krawacik biało-bura Perełka Są już zaszczepione na choroby wirusowe (udało się na koszt miasta). Quote
Aleksandra_B Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Poogłaszam maluchy. Czy to są pieszczochy czy tak zwane dla "koneserów" ? ;) Quote
esperanza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 :lol: te zdecydowanie są pieszczochami :p Quote
malagos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wizyta jedna dobrze sie zakończyła, pani wybrała Ami i teraz tylko szukam osoby, która by ją zawiozła ode mnie (Maków Maz) do Warszawy Quote
karolina_g_k Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 malagos jakiej dlugosci to jest trasa? Moze moglabym cos zalatwic ale to dopiero na weekend :roll: Quote
malagos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Własnie chodzi o weekend, najlepiej piątek po południu - ale to największy ruch na tej trasie Warszawa-Pułtusk-Maków Maz. To niecałe 100 km. Quote
karolina_g_k Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 malagos porozmawiam z potencjalnym kierowcą (bo ja moim autem nie dam rady niestety więc będe prosić znajomego, ktory oferował mi pomoc w takich sytuacjach) i dam znać. Czy istnieje mozliwość ze przyszła włascicielka dorzuci cos na paliwo? Quote
esperanza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Prostuję info, co do płci: czarny Węgielek- kocurek bialo-bury Krawacik- kocurek czarno-biała Perełka- koteczka [URL=http://img42.imageshack.us/i/cimg6045.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7637/cimg6045.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img62.imageshack.us/i/cimg6046.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/8463/cimg6046.jpg[/IMG][/URL] Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='karolina_g_k'][B]malagos [/B]porozmawiam z potencjalnym kierowcą (bo ja moim autem nie dam rady niestety więc będe prosić znajomego, ktory oferował mi pomoc w takich sytuacjach) i dam znać. Czy istnieje mozliwość ze przyszła włascicielka dorzuci cos na paliwo?[/quote] Karolinko, czekam na wiadomość od Ciebie! :cool3: Quote
karolina_g_k Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 poszla, poszla :razz: a kociaki przesliczne Quote
fridelka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jestem nowym użytkownikiem dogomanii.Witam wszystkich ! Zainteresowałam się twoimi pieskami ,są prześliczne ,jeżeli szukasz dla nich nowych domków ,to ja jestem bardzo zainteresowana jedną z suczek ,Jestem z pod Warszawy , proszę o podanie jakiegoś kontaktu .Mam bardzo dobre warunki dla pieska ,oraz potrafie bardzo kochać te małe istotki .Rok temu pożegnałam swoją Perełkę -ratlerka ,cieszyła mnie swoją obecnością przez 14 lat. Quote
dolores181 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Podnoszę, z tego co wiem to została tylko czarna suczka , mama szczeniaczków Quote
karolina_g_k Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tak, wszystkie szczenieta sa juz w nowych domach. Do adopcji jest jeszcze czarna sunia, mama szczeniąt. Quote
losiczka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ten świat jest mały - jeden ze szczeniaków jest moim sąsiadem:)słodkie maleństwo.wiedziałam że skądś go kojarze;) Quote
esperanza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 To prawda, jest mały :-) Suczka matka została wysterylizowana. Zostaje w dotychczasowym domu. Jej opiekunka została sama z noworodkiem i gromadką starszych dzieci. Mąż wyszedł z domu i nie powrócił. Zaginięcie zostało zgłoszone na policję. 3 kociakom udało się znaleźć bardzo dobre domy. Quote
losiczka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 oj to kiepsko....ale bardzo dobrze że się domy poznajdywały..biedna kobieta. a szczenio ma się super - bawi się z moją Mią i widać że bardzo o niego dbają.Trafiło mu się:) Quote
esperanza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 losiczka a zrobisz foty i wstawisz na forum? Quote
losiczka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 tego psiula?jasne tylko musze ich spotkać bo widuje ich czasem na spacerku a nie mam pojecia gdzie dokładnie mieszkają bo moje osiedle duuuże jest.Ale jak tylko zobacze to cykne komórą bo mam w miare dobry aparat:) zapytałam się skąd jest bo bardzo podobny do mojej Mijci którą zabrałam zresztą z Ostrowii jakiś czas temu:) Quote
malagos Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jak ta kobieta sobie radzi, dzieci, zwierzaki, ona sama.... Quote
Recommended Posts