Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a macie namiary na jakieś fora terrierkowe, niedługo na wszystkim rasach zagoszczę:evil_lol: bo z wątku zbiorczego stron adopcyjnych nie chce mi się otworzyć, albo ewentualnie jakby któraś z Was tam działała, to poprosiłabym o bliźniaczy wątek

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga & Maks napisał(a):
biedna sunia.Oby udało się jak najszybciej znaleźć dom.Zaraz mogę porobić kilka ogłoszeń

Daga wielkie dzięki:loveu: allegro na trzy dni jeszcze ma, wyróżnione, bo seaside się w niej podkochuje-no to ją sprzedałam;) tylko tam te foty brzydkie zostały, dopiero jak się powiększy to nowe wyrzuca, ale dopisałam teraz, zeby chętni weszli na wątek, aby obejrzeć te lepsze:razz:

Posted

Yoko100, ja mojego psiaka nożycami krawieckimi strzygłam :razz:.
Piękna reczna robota :), a jakie później bąble miałam na rękach :lol:.

Posted

ja na razie umykam w wiek XVIII:diabloti: będę po południu na necie, dziękuję jeszcze raz za zainteresowanie niunią, później wyszperam jej foty z innym psem, tam niestety tak zjawiskowo nie pozowała-ja też miałam jesczze psa na smyczy innego i już nie było mowy o jakichkolwiek ustawieniach. Za to widać, ze spokojnie stoi i jest zgodna. A było to zaraz po wyjściu na jedyny spacer w ciągu dnia, więc ona naprawdę jest stonowana i łagodna. Dziękuję za pomoc:loveu:

Posted

mam jeszcze takie zdjęcia, na nich widać jakiej owca jest wielkości i z jakim spokojem zachowuje się na spacerze, bo jej rudy kompan to chłopak z adhd, on tylko by biegł, byle do przodu:evil_lol:
1. postoję grzecznie obok, bo wariata to musza trzymać

tak się uśmiecham do wszystkich:loveu:

ida smycz poprawić:razz:

Posted

ja w tym czasie miałam coś psiego na stanie w ręce, więc ciężko było operować aparatem i obiektywem:roll:
a gdzie ja mam pójść:roll:

idę, idę:evil_lol:

a dlaczego my znowu stoimy:roll:

i jeszcze z kolegą

to wszystkie foty na których jest owieczka:p

Posted

kumpel owcy, co potrafił zrobić tak, został zaadoptowany, niestety SM nie poda kto i jak, bo to działa jak w schronie, a nawet gorzej, nawet umowy adopcyjnej nie ma:shake: