Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W piątek jadę tylko do Wałbrzycha po południu (po pracy) no i wracam do jeleniej.
Jelenia - Wrocłam to wydaje mi się, że bym mogła skoczyć w niedzielę, ale to jeszcze jutro potwierdzę.
Koszt moim autem to 75 zł jel-wroc-jel :roll:

Posted

Seaside napisał(a):
ok - więc dalej zbieramy kasę :) czy pieniążki chcesz od razu, czy możemy w ciągu paru dni po uzbieraniu zrobić przelew?

Myślę, że parę dni może być ;)
To szukajcie dalej, dla mnie to nie musi być ta niedziela koniecznie. U mnie sprawa z czasem wygląda tak: w tygodniu i w sobotę, to po poludniu, bo praca (ale muszę wiedzieć przynajmniej 3 dni wcześniej). W niedzielę ok. , ale weekend 19-20. wrzesień mam zajęty (zaplanowana wcześniej impreza rodzinna)

Posted

Ok - po wczorajszym ataku paniki, którego świadkiem byłą mMagda ;)zebrałam dziś trochę myśli :)
Sytuacja na teraz:

-dzięki pomocy caelestis Owieczkę będziemy mogli dowieźć do Wrocławia
-Teraz załatwiamy transport dalej - wstępnie na niedzielę, bo tylko wtedy ludzie nie pracują i nie chodzą do szkoły (większość przynajmniej ;))
Tarzanka dała znać że ma popsute auto, ale jeszcze wieczorem się odezwie. Drążymy dalej
-Caelestis czy już mogłabyś potwierdzić niedzielę czy jeszcze nie wiadomo? :)
-Suńkę będzie można wyciągnąć za darmochę w imieniu bolesławieckiego stowarzyszenia. Tylko kierownik schroniska prosi o pismo od Stowarzyszenia kto w jego imieniu psa odbierze. Chce mieć porządek w papierach :) Caelestis czy miałabyś coś przeciwko podaniu (oczywiście na priv i tylko do wiadomości kierownika) swoich danych? W sumie przy odbiorze i tak to trzeba zrobić, a unikniemy płacenia :) Pismo będzie przefaksowane :)

To chyba tyle na razie przychodzi mi do głowy - Magda jak coś jeszcze to dopisuj :)
Acha - filmik z psiakami pomógł na rozładowanie ciążowego stresu :evil_lol:
Przeklejam go tu bo jest boski - niech sobie dziewczyny też poprawią nastrój :)
YouTube - Kanal von jantarowasaga

Posted

wpłaty z bazarków seaside:
aldrumka - 10zł
diana79 - 34,50 zł
Kamil U. z w-wy - 10zł
łącznie 54,50

Cały czas szukamy transportu na drugiej części trasy-pierwsze wieści wieczorem, czy się udało;)

Posted

A gdzie Owieczka ma dokładnie jechać?
do przytuliska w mieścinie Przyborówko?

acha, jeszcze apropos moich danych do schronu, to nie ma problemu :).
Przecież i tak są jak wyciągałam jamnisie BETI ;)
Tylko komu je wysłać?

Posted

Może mi się uda naciągnąć mojegoTŻ (bo to on będzie prowadził) na podróż do miejsca docelowego, ale jeszcze nic nie obiecuję:roll:. Jestem na etapie "negocjacji";) :lol: ale wszystko jest na dobrej drodze. Tylko wtedy to wyjdzie jakieś 200pln. :roll: My jeździmy mondeo kombi z silnikiem 2,5 litra, a to niestety żre... Także jak chcecie :roll:

Posted

niestety od dziś do niedzieli jestem bez netu :(
W razie co Magda daj mi jakimś smsem z internetu (czyli darmowym;) daj znac jak leci
ja na pewno też się odezwę
Nie możemy zmarnować tej okazji :(
W pon wystawię kolejne bazary więc kaska będzie

Posted

caelestis napisał(a):
Ja czekam teraz na powrót z pracy mojego TZ , żeby potwierdzić tą niedzielę.

wiesz, że ja Ci do nóg upadnę za to jesli się uda-mam dzisiaj zwiechę co do psich spraw, wymordowałam cv i list motywacyjny, dziobię francuza na egzamin, a promotor jak zwykle nie wie kiedy będzie miał czas:flaming: cierpliwie czekam na info, bo mam na środę kolejną misję pt suka i 5 szczeniąt:cool1: po tym się wyłączam z dogo, az się nie obronię:roll:

Posted

No to jedziemy w niedzielę do Przyborówka :smilecol:
Tylko dajcie znać, czy:
1). w schronie jest już ten fax, że będę odbierać psa?, bo ten kierownik jest tylko od poniedziałku do piątku do godz. 15:00, a inni pracownicy nie wiadomo, czy będą wtajemniczeni :roll:
2) co dalej na miejscu (Przyborówko), do kogo mam się tam zgłosić,czy tam są wtajemniczeni, jakieś konkretne godziny odbioru psa, itp.?
3) jak Owieczka reaguje na jazdę w aucie, czy coś wiadomo na ten temat? Muszę się zaopatrzyć w duży zapas ręczników na wymioty, itp? (bo to jednak prawie 300 km)

Posted

caelestis napisał(a):
No to jedziemy w niedzielę do Przyborówka :smilecol:
Tylko dajcie znać, czy:
1). w schronie jest już ten fax, że będę odbierać psa?, bo ten kierownik jest tylko od poniedziałku do piątku do godz. 15:00, a inni pracownicy nie wiadomo, czy będą wtajemniczeni :roll:
2) co dalej na miejscu (Przyborówko), do kogo mam się tam zgłosić,czy tam są wtajemniczeni, jakieś konkretne godziny odbioru psa, itp.?
3) jak Owieczka reaguje na jazdę w aucie, czy coś wiadomo na ten temat? Muszę się zaopatrzyć w duży zapas ręczników na wymioty, itp? (bo to jednak prawie 300 km)

wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu:
na pw wszystko zaraz wyjaśnię