Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w najbliższych dniach poodnawiam ogłoszenia, samo podnoszenie tutaj nie wystarczy, z tego co wiem to seaside też jej allegro odnawia. Czy ktoś z wielkopolski mógłby mi podac jakies lokalne portale, nam tak ostatnio Lalka poszła do domu, na każdą strone trzeba uderzyć

Posted

Poker napisał(a):
zrób jej ogłoszenie na stronie poznańskiej Wyborczej.:[email protected]

dziękuje, ja ja już umieszczałam na blogu wyborczej, ale to w lutym było, teraz skorzystam z maila. Jeszcze postaram się poszukać lokalnych portali, u nas Lalka poszła ostatnio z bogatyńskiego, a była na wielu adopcyjnych i allegro i nic. Jutro na spokojnie wybiorę zdjęcie i sklecę tekst.

Posted

Owca cały czas jest na psy.pl, cafeanimal dorobiłam, na moim zbiorowym allegro z danymi odpowiednimi też non stop, przygarnijzwierzaka. Przez upały komputoros był umarły i działał przez 15 minut... Jak się poogarniam i temperatura się utrzyma to dalsze będą, i do wyborczej wyślę, bo nawet nie miałam jak.

Posted

Weronia napisał(a):
Owca została wysterylizowana.

super, jak tylko ogarnę się bardziej to ją poogłaszam mocniej, tylko czasu zawsze brak.... ale muszę ponadrabiac, bo od środy znowu gorąco i do bani z kompem. U nas teraz zaczęły się telefony z tego zbiorowego allegro, jakby po upale wszyscy odreagowali, lolka w razie telefonu wie, że ma przekierować, zresztą są podane namiary na odpowiednie osoby. Postaram się też jej zrobić osobną aukcję, jutro do schronu jadę, ale zanim ogarnę nowe foty to chcę z ogłoszeniami powalczyć, bo nie wyrabiam z tym wszystkim, a nas w Dłużynie tylko kilka osób, z kolei z b-ca ogłoszeń nikt nie robi na szerszą skalę

Posted

dorota k. napisał(a):
Dzięki Weronia za wieści , dostalam też info, że Owca szaleje i jest wesoła. Gdyby jeszcze jakieś zdjątko się udało;) . Pozdrawiam !

Dziś będę w schronie po pracy, myślę, że uda mi się pstryknąć fotę Owcy.

Posted

Dodałam ogł. owieczki na razie tylko na animalia .pl, bez rejestracji , muszę dodać dłuższy tekst , bo widże , ze inni mają dłuższy i zdjęcie sierota:placz::evil_lol:, potem dalej będę próbować......

Posted

można przecież z wątku ściągnać, ładne są te z miziania z Weronią - prawy przycisk na zaznaczonym zdjęciu i zapisz obrazek jako... i tutaj albo zostawiamy długa nazwę albo dajemy swoją

Posted

dorota k. napisał(a):
Dzięki :) I cały czas się uczymy :)

lolkę też ostatnio tego uczyłam;) te zdjęcia wrzucone na forum sa juz zmniejszone, bo na większości portali ogłoszeniowych i tak rozmiar musi być mneijszy

Posted

Powoli:
1. Klikasz prawym klawiszem na wybranym zdjęciu i rozwija Ci się takie jakby menu
2. Wybierz : zapisz obraz jako
3. Otworzy się takie okno, gdzie będą pewne rzeczy wpisane domyślnie, ale można to zmienić
4. Będzie coś takiego - Zapisz w: na końcu białego pola będzie strzałka zaznacz a rozwinie Ci się lista - (proponuję zapisać na pulpicie - łatwiej będzie znaleźć) - wybierz pulpit
5. Pod spodem będzie takie coś Nazwa Pliku : to też można zmienić np Owca1, Owca 2 itp
6. Później Zapisz jako typ : powinno z automatu pokazać się JPEC(*.jpg) jesli nie to też rozwiń strzałkę
7. Póżniej kliknąć po prawej prostokąt "zapisz"
i już powinno być zdjęcie pod wybraną nazwą (np Owca1)na pulpicie