Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W związku z ciągłym brakiem czasu dopiero dzisiaj. Kilka dni temu dostałam maila i foto Owcy. Pozwolę sobie zacytować

W załączeniu zgodnie z obietnicą zdjęcia Owieczki...ma się dobrze, uwielbia spacery...i jest strasznie zazdrosna o człowieka :) Tak jak mówiłam, jak wszystkie psy pod opieką Pani Wandy zrobiła sie troche okrągła :) Owieczka to zywa iskra i w dodatku zazdrosna o względy człowieka więc zrobienie jej zdjęcia nie było najprostszym zadaniem :)...

Mówiłam już Dorocie ostatnio jak się spotkałysmy, że Owca czuje się kierowniczką wszystkich zaraz po P. Wandzie i potrafi pogonić suczki, dlatego zdarza jej się powędrować za karę do boksu, aby nie przyzwyczaiła się do dominacji nad innymi psami.

Owca w trakcie przygotowań do spaceru

Posted

Kliknij prawym klawiszem myszy na sygnaturce Owieczki i zaznacz opcję wklej. Teraz z menu wybierz prywatne wiadomości. Po lewej stronie rozwiną się różne opcje. Znajdź "ustawienia" a w nich kliknij edytuj sygnaturę. Otworzy się okno - takie jak piszesz posty. Kliknij w tym oknie prawym klawiszem i zaznacz wklej. Powodzenia!:lol:

Posted

Noo faktycznie coś Ci nie wychodzi, ale spoko - ja też miałam z tym problemy ;) Powolutku raz jeszcze podziałaj : kliknij prawym na banerek z mojego posta, później prywatne wiadomości z lewej ustawienia - edytuj sygnaturę, a później w oknie sygnatura prawym wklej. POWODZENIA:lol: Jutro zobaczę efekty :lol:

Posted

[quote name='Dogo07']Chciałam zapytać jak ogłoszenia to na kogo ma być kontakt ?[/QUOTE]
na Panią Wandę, Magdina przekazała info, jak ja ostatnio Owcy zrobiłam mini pakiet. Ja jej odnawiam, tam gdzie jestem zalogowana,
ma gumtree poznać, alegratkę, przygarnijzwierzaka, i nie pamiętam co jesczze, bo ogłaszam wszystkie psy z Dłużyny i juz nie zawsze pamiętam, ale jescze na kilku dodawałam.

Posted

Dopiero teraz zauważyłam foto - Weronia duży buziak i podziękowania:) a i Owca jest też na blogu wyborczej poznańskiej, nie wiem czy ją wydrukowali, tam też podałam namiary na Przyborówko:)

• 3 weeks later...