magda z. Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 W związku z ciągłym brakiem czasu dopiero dzisiaj. Kilka dni temu dostałam maila i foto Owcy. Pozwolę sobie zacytować W załączeniu zgodnie z obietnicą zdjęcia Owieczki...ma się dobrze, uwielbia spacery...i jest strasznie zazdrosna o człowieka :) Tak jak mówiłam, jak wszystkie psy pod opieką Pani Wandy zrobiła sie troche okrągła :) Owieczka to zywa iskra i w dodatku zazdrosna o względy człowieka więc zrobienie jej zdjęcia nie było najprostszym zadaniem :)... Mówiłam już Dorocie ostatnio jak się spotkałysmy, że Owca czuje się kierowniczką wszystkich zaraz po P. Wandzie i potrafi pogonić suczki, dlatego zdarza jej się powędrować za karę do boksu, aby nie przyzwyczaiła się do dominacji nad innymi psami. Owca w trakcie przygotowań do spaceru Quote
aanka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dziękujemy za wiadomości i zdjęcia, ciesze się ,że dobrze się czuje i jest wesoła. . Quote
dorota k. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzięki za wiadomość i zdjęcia :) Aanka wrzucaj banerek Owieczki do swojego podpisu - dzięki temu więcej osób może małą zobaczyć. Quote
aanka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wrzucę, jak tylko dowiem się jak , matołek jeden... Quote
dorota k. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kliknij prawym klawiszem myszy na sygnaturce Owieczki i zaznacz opcję wklej. Teraz z menu wybierz prywatne wiadomości. Po lewej stronie rozwiną się różne opcje. Znajdź "ustawienia" a w nich kliknij edytuj sygnaturę. Otworzy się okno - takie jak piszesz posty. Kliknij w tym oknie prawym klawiszem i zaznacz wklej. Powodzenia!:lol: Quote
aanka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jak klikam myszą , to pokazuje mi się zaznacz , a nie wklej ....... Quote
dorota k. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Noo faktycznie coś Ci nie wychodzi, ale spoko - ja też miałam z tym problemy ;) Powolutku raz jeszcze podziałaj : kliknij prawym na banerek z mojego posta, później prywatne wiadomości z lewej ustawienia - edytuj sygnaturę, a później w oknie sygnatura prawym wklej. POWODZENIA:lol: Jutro zobaczę efekty :lol: Quote
dorota k. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A jak klikniesz na banerek prawym to powinna pojawić się opcja kopiuj i dopiero dalej działaj :) Quote
dorota k. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O kurcze :) Podobnie zdolne jesteśmy:) Powolutku raz jeszcze krok po kroku powalcz:) Juz lepiej nie potrafię wytłumaczyć. Quote
dorota k. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Anka - dawaj - musimy Owieczce domek dobry domek wyszukać :) Quote
Onaa Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Chciałam zapytać jak ogłoszenia to na kogo ma być kontakt ? Quote
magda z. Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Dogo07']Chciałam zapytać jak ogłoszenia to na kogo ma być kontakt ?[/QUOTE] na Panią Wandę, Magdina przekazała info, jak ja ostatnio Owcy zrobiłam mini pakiet. Ja jej odnawiam, tam gdzie jestem zalogowana, ma gumtree poznać, alegratkę, przygarnijzwierzaka, i nie pamiętam co jesczze, bo ogłaszam wszystkie psy z Dłużyny i juz nie zawsze pamiętam, ale jescze na kilku dodawałam. Quote
magda z. Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Dopiero teraz zauważyłam foto - Weronia duży buziak i podziękowania:) a i Owca jest też na blogu wyborczej poznańskiej, nie wiem czy ją wydrukowali, tam też podałam namiary na Przyborówko:) Quote
dorota k. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Weronia - WIELKIE WIELKIE DZIĘKI za zdjęcia Owieczki:loveu: Dogo - Magda już napisała na kogo kontakt. Dzięki Dziewczyny:) Quote
dorota k. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 W górę Malutka :) Może ktoś Cię wypatrzy:) Quote
dorota k. Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 W górę Malutka:loveu: Anka - powalcz jeszcze z banerkiem. Quote
Seaside Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Owieczka ma odnowione allegro - ciągle szukamy domku :( Quote
Recommended Posts