Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez jestem za tym, aby to byli kochający ludzie - sami chyba wszyscy wiemy, ze niektórzy nie pozwalają psu mieszkać w domu, ale i tak warunki ma super, miłość i ciepło. Czasami z kolei w mieszkaniach nie jest idealnie, bo mało spacerów itp. Nigdy nie ma idealnego domu, sama się za taki nie uważam dla mojego Bismarcka;) Zresztą pies mający swobodę ruchu, w dobrze zaopatzronym kojcu czasami lepiej się czuje niż w mieszkaniu

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy to znaczy że Owieczka już w nowym domku ?

tak:) Państwo przyjechali po nią osobiście, spotkali się z Weronią i zrobili dobre wrażenie. W razie nieprzewidzianych okoliczności opcja awaryjna też jest brana pod uwagę. Ja jestem pewna, że i Weronia, i P. Wanda jak i jej wolontariuszki nie oddadzą psa byle gdzie i do niepewnych osób. Spokojnie poczekamy na wieści. Z Państwem rozmawiała też Ania.

Wapiszon bardzo dziękuję.

Posted

Dziewczyny, ja Pana nie widziałam, ponieważ jak przyjechał z żoną, akurat jechałam do Ruśca karmić psy.
Pan jest miły, troszkę specyficzny. Żona bardzo fajna. Spotkali się z P.Wandą i jedną z wolontariuszek. Jakby nie byli ok, to psa by nie dostali- możecie być pewne.
Ja też czekam z niecierpliwością na wizytę, jakby coś było nie tak, to już Dorocie mówiłam, że Owca wraca do nas natychmiast:)

Posted

Od jakiegoś czsu tu nie zaglądałam a tu takie info! :)
Mamnadzieję, że wizyta poaopcyjna wypadnie pomyślnie
tak w razie co,to allegro jeszcze ma aktualne więc nie ściągam :)

Posted

Seaside napisał(a):
Od jakiegoś czsu tu nie zaglądałam a tu takie info! :)
Mamnadzieję, że wizyta poaopcyjna wypadnie pomyślnie
tak w razie co,to allegro jeszcze ma aktualne więc nie ściągam :)

Miałam Ci sms'a właśnie wysłać;) a na allegro zawsze można podmiankę zrobić, co by inny psiur skorzystał lub kociak.

Posted

Właśnie wróciłam z odwiedzin:) Owieczka Sonia jest bardzo pogodnym psiakiem.Mieszka w zadaszonym kojcu, ma budę ale na dniach będzie miała nową. Panstwo wychodzą z nią na spacery. Po południu jest wypuszczana z kojca. Myślę, że docelowo jednak zostanie psem domowym.Dbają o nią, myślę,że będą dobrym domem. Widać też,że Sonia jest wpatrzona w swojego Pana. Myślę,że dobrze trafiła.

Posted

bardzo się cieszę. Weronio ogromne podziekowania dla P. Wandy i dla Was, ja na dniach zrobię bazarek - połowa ewentualnych zysków poleci do Przyborówka, pewnie nie będzie to jakaś oszałamiająca kwota, od jakiegoś czasu się z tym miałam uporać, ale czasu zawsze mało... link podrzucę na Wasz zbiorowy watek, jak ogarnę foto. Postaram ise do jutra to zrobić, bo lolki Lusesita u mnie pomieszka jakieś 2 tygdonie, a nie wiem jak Bismarck to zniesie, a czekać już nie wypada.

Posted

magda z. napisał(a):
bardzo się cieszę. Weronio ogromne podziekowania dla P. Wandy i dla Was, ja na dniach zrobię bazarek - połowa ewentualnych zysków poleci do Przyborówka, pewnie nie będzie to jakaś oszałamiająca kwota, od jakiegoś czasu się z tym miałam uporać, ale czasu zawsze mało... link podrzucę na Wasz zbiorowy watek, jak ogarnę foto. Postaram ise do jutra to zrobić, bo lolki Lusesita u mnie pomieszka jakieś 2 tygdonie, a nie wiem jak Bismarck to zniesie, a czekać już nie wypada.

Dzięki Magda.
Przekażę P.Wandzie:)
I miejcie kontakt z Panem, żeby wszystko było w porządku.

Posted

Ja także b. dzię kuję za opiekę i dopilnowanie Owieczki , ze jest zdrowa i mam nadzieję będzie szczęśliwa .dziękuję Wszystkim . p. Wandzie , Weronice i innym.............Kontakt , jak najbardziej........:p:lol: