magda z. Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ja tez jestem za tym, aby to byli kochający ludzie - sami chyba wszyscy wiemy, ze niektórzy nie pozwalają psu mieszkać w domu, ale i tak warunki ma super, miłość i ciepło. Czasami z kolei w mieszkaniach nie jest idealnie, bo mało spacerów itp. Nigdy nie ma idealnego domu, sama się za taki nie uważam dla mojego Bismarcka;) Zresztą pies mający swobodę ruchu, w dobrze zaopatzronym kojcu czasami lepiej się czuje niż w mieszkaniu Quote
wapiszon Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 We wtorek lub środę odwiedzę Owieczkę :) Quote
aanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dziękujemy Wapiszon ..;):p.............. Quote
dorota k. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wapiszon - Wielkie dzięki.:) Niecierpliwie czekamy na wieści. Wyściskaj proszę Owieczkę od nas. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czy to znaczy że Owieczka już w nowym domku ? Quote
magda z. Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy to znaczy że Owieczka już w nowym domku ? tak:) Państwo przyjechali po nią osobiście, spotkali się z Weronią i zrobili dobre wrażenie. W razie nieprzewidzianych okoliczności opcja awaryjna też jest brana pod uwagę. Ja jestem pewna, że i Weronia, i P. Wanda jak i jej wolontariuszki nie oddadzą psa byle gdzie i do niepewnych osób. Spokojnie poczekamy na wieści. Z Państwem rozmawiała też Ania. Wapiszon bardzo dziękuję. Quote
Weronia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dziewczyny, ja Pana nie widziałam, ponieważ jak przyjechał z żoną, akurat jechałam do Ruśca karmić psy. Pan jest miły, troszkę specyficzny. Żona bardzo fajna. Spotkali się z P.Wandą i jedną z wolontariuszek. Jakby nie byli ok, to psa by nie dostali- możecie być pewne. Ja też czekam z niecierpliwością na wizytę, jakby coś było nie tak, to już Dorocie mówiłam, że Owca wraca do nas natychmiast:) Quote
magda z. Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 To ja tytułu jescze nie zmienię, co by nie zapeszać;) jescze ogłoszenia też wiszą, moze przy okazji jescze ktoś zadzwoni i innemu psu się poszczęsci:) Quote
Seaside Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Od jakiegoś czsu tu nie zaglądałam a tu takie info! :) Mamnadzieję, że wizyta poaopcyjna wypadnie pomyślnie tak w razie co,to allegro jeszcze ma aktualne więc nie ściągam :) Quote
magda z. Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Seaside napisał(a):Od jakiegoś czsu tu nie zaglądałam a tu takie info! :) Mamnadzieję, że wizyta poaopcyjna wypadnie pomyślnie tak w razie co,to allegro jeszcze ma aktualne więc nie ściągam :) Miałam Ci sms'a właśnie wysłać;) a na allegro zawsze można podmiankę zrobić, co by inny psiur skorzystał lub kociak. Quote
wapiszon Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Za chwilę jadę odwiedzić Owieczkę :) Quote
magda z. Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 wapiszon napisał(a):Za chwilę jadę odwiedzić Owieczkę :) przyjemnej podróży:) Quote
wapiszon Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Właśnie wróciłam z odwiedzin:) Owieczka Sonia jest bardzo pogodnym psiakiem.Mieszka w zadaszonym kojcu, ma budę ale na dniach będzie miała nową. Panstwo wychodzą z nią na spacery. Po południu jest wypuszczana z kojca. Myślę, że docelowo jednak zostanie psem domowym.Dbają o nią, myślę,że będą dobrym domem. Widać też,że Sonia jest wpatrzona w swojego Pana. Myślę,że dobrze trafiła. Quote
dorota k. Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Gosiu - WIELKIE DZIĘKI :) Prosiłam też Gosię, aby za jakiś czas, jak będzie mogła znowu odwiedziła Sonię Owieczkę. Jeszcze raz DZIĘKI i POZDROWIONKA :) Quote
Onaa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cieszę się, że domek okazał się dobry. Oby Owieczka była tam szczęśliwa i kochana :). Quote
aanka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jaka ona piękna ..... ..........Owieczuniu - :calus::bye:................................łza mi się pokazała kochana psinko.......................... Quote
magda z. Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 bardzo się cieszę. Weronio ogromne podziekowania dla P. Wandy i dla Was, ja na dniach zrobię bazarek - połowa ewentualnych zysków poleci do Przyborówka, pewnie nie będzie to jakaś oszałamiająca kwota, od jakiegoś czasu się z tym miałam uporać, ale czasu zawsze mało... link podrzucę na Wasz zbiorowy watek, jak ogarnę foto. Postaram ise do jutra to zrobić, bo lolki Lusesita u mnie pomieszka jakieś 2 tygdonie, a nie wiem jak Bismarck to zniesie, a czekać już nie wypada. Quote
Weronia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 magda z. napisał(a):bardzo się cieszę. Weronio ogromne podziekowania dla P. Wandy i dla Was, ja na dniach zrobię bazarek - połowa ewentualnych zysków poleci do Przyborówka, pewnie nie będzie to jakaś oszałamiająca kwota, od jakiegoś czasu się z tym miałam uporać, ale czasu zawsze mało... link podrzucę na Wasz zbiorowy watek, jak ogarnę foto. Postaram ise do jutra to zrobić, bo lolki Lusesita u mnie pomieszka jakieś 2 tygdonie, a nie wiem jak Bismarck to zniesie, a czekać już nie wypada. Dzięki Magda. Przekażę P.Wandzie:) I miejcie kontakt z Panem, żeby wszystko było w porządku. Quote
aanka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja także b. dzię kuję za opiekę i dopilnowanie Owieczki , ze jest zdrowa i mam nadzieję będzie szczęśliwa .dziękuję Wszystkim . p. Wandzie , Weronice i innym.............Kontakt , jak najbardziej........:p:lol: Quote
magda z. Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Połowa dla naszego Ramzesa, połowa dla psów P. Wandy:) http://www.dogomania.pl/threads/193636-Kobieca-szafa-na-Ramzesa-z-D%C5%82u%C5%BCyny-i-psy-z-Przybor%C3%B3wka-6.10-22-00 Quote
Recommended Posts