Helga&Ares Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Dobranoc, moja najwspanialsza, najukochańsza, najmądrzejsza bułeczko - do zobaczenia jutro!:loveu: Quote
stonka1125 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 eh......jak masz fajnie że tak możesz sobie wiedzieć kiedy sie zobaczycie,ucałuj tą bułę porządnie, w ten słodki nos(chodzi mi konkretnie o miejsce między nochalem a zębami,uwielbiam:loveu::loveu::loveu:) Quote
GoniaP Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Helga, i jak wypadło dzisiejsze spotkanie z "bułeczką" sweetbulleczką??? :loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 GoniaP napisał(a):Helga, i jak wypadło dzisiejsze spotkanie z "bułeczką" sweetbulleczką??? :loveu: :placz: Zaraz Wam pokażę... Quote
grzybkowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 łał :-( .. jak ona sie cudownie tuliła na ktoryms z ujęć ... trzymam kciuki ... Quote
kamilawa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Obejrzałam... i najzwyczajniej w świecie się poryczałam :-( Quote
GochaT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Z takim filmikiem to na bank domek znajdzie jest fajna Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 grzybkowa napisał(a):łał :-( .. jak ona sie cudownie tuliła na ktoryms z ujęć ... trzymam kciuki ... CAŁA ROXINKA!:-(:loveu::placz: Ona tak się tuli przez calutki czas, jak tylko Jej się na to pozwoli. Podaje łapeńkę i robi taką fajna minkę, jak na jednym z filmików... kamilawa napisał(a):Obejrzałam... i najzwyczajniej w świecie się poryczałam :-( Nie potrafię zliczyć ile łez wylałam przez tego bullaska:oops: Boję się, co to będzie, jak Ona pójdzie w swiat... GochaT napisał(a):Z takim filmikiem to na bank domek znajdzie jest fajna Obyś miała rację...:roll: Nie wyobrażam sobie Roxika w zimę za kratami:placz: ab-agnieszka napisał(a):Jest piekna. Najpiękniejsza na świecie!:loveu: No MOJA Roxinka!:loveu::placz::loveu: Quote
agaga21 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dodałam jej filmik do opisu na nk na bullkowatym profilu, nawet do śledzika:evil_lol: w końcu zobaczy ją ktoś, kogo chwyci za serce tak mocno, że aż zechce zabrać ją do domu. Quote
GochaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jest idealna. Popełniłam jeden błąd ,że niunia od początku była sama w domu i w tej chwili nie wpuści żadnego innego zwierzaka - jstem jej na zawsze, a mogłaby mieć kumpla lub kumpelę i w czasiekiedy jesteśmy w pracy bawić się na całego np z roxi Quote
kamilawa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 GochaT napisał(a):Jest idealna. Popełniłam jeden błąd ,że niunia od początku była sama w domu i w tej chwili nie wpuści żadnego innego zwierzaka - jstem jej na zawsze, a mogłaby mieć kumpla lub kumpelę i w czasiekiedy jesteśmy w pracy bawić się na całego np z roxi A ja mam super sunie, która kocha wszystkich... warunki na drugiego psa też mam... tylko rodzice nie pozwalają :-( Quote
kaLOlina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-( looo matko dawno sie ak nie poryczalam :placz::placz::placz::placz: ten filmik jest boski, tylko na koncu przydalby sie adres Gaju... Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 A biedny Roxik marznie teraz w schronie:placz: Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bedzie dobrze domi,jest cudna,znajdzie domek,czasami te domki fajne tak niespodziewanie sie pojawiają(patrz dorka),znajdzie sie i domek dla roxinki...podkradne ja na nk... Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Dzisiaj piątek, odwiedziłam Roxinkę:placz: Byłyśmy na długim spacerku, po drodze dostaławałam masę buziaków, tuliła się wyjątkowo:-( Skakała co chwilkę, bo chciała się przytulić, cała obłocona, brudna i mokra, ale to nie ważne..:-( A po spacerku odprowadziłam ją na wybieg, a ona stała przy kratach i jak zwykle gapiła się na mnie TYM wzrokiem - nie odchodziła ani na moment... Ciągle we mnie wpatrzona... :-( :placz::placz: Najchętniej zostawałbym tam z NIĄ:-( :placz: Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Roxiątko waży ok. 25 kg - jest na prawdę mała...:-( Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ona już wie, po co kładzie się kołami do góry. Ja jej mówię połóż się, ona siup na plecki i zgadnijcie co robimy:oops::loveu::placz: Quote
Recommended Posts