Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eh......jak masz fajnie że tak możesz sobie wiedzieć kiedy sie zobaczycie,ucałuj tą bułę porządnie, w ten słodki nos(chodzi mi konkretnie o miejsce między nochalem a zębami,uwielbiam:loveu::loveu::loveu:)

Posted

grzybkowa napisał(a):
łał :-( .. jak ona sie cudownie tuliła na ktoryms z ujęć ...
trzymam kciuki ...

CAŁA ROXINKA!:-(:loveu::placz:
Ona tak się tuli przez calutki czas, jak tylko Jej się na to pozwoli. Podaje łapeńkę i robi taką fajna minkę, jak na jednym z filmików...

kamilawa napisał(a):
Obejrzałam... i najzwyczajniej w świecie się poryczałam :-(

Nie potrafię zliczyć ile łez wylałam przez tego bullaska:oops:
Boję się, co to będzie, jak Ona pójdzie w swiat...

GochaT napisał(a):
Z takim filmikiem to na bank domek znajdzie jest fajna

Obyś miała rację...:roll:
Nie wyobrażam sobie Roxika w zimę za kratami:placz:

ab-agnieszka napisał(a):
Jest piekna.

Najpiękniejsza na świecie!:loveu:
No MOJA Roxinka!:loveu::placz::loveu:

Posted

dodałam jej filmik do opisu na nk na bullkowatym profilu, nawet do śledzika:evil_lol:
w końcu zobaczy ją ktoś, kogo chwyci za serce tak mocno, że aż zechce zabrać ją do domu.

Posted

Jest idealna. Popełniłam jeden błąd ,że niunia od początku była sama w domu i w tej chwili nie wpuści żadnego innego zwierzaka - jstem jej na zawsze, a mogłaby mieć kumpla lub kumpelę i w czasiekiedy jesteśmy w pracy bawić się na całego np z roxi

Posted

GochaT napisał(a):
Jest idealna. Popełniłam jeden błąd ,że niunia od początku była sama w domu i w tej chwili nie wpuści żadnego innego zwierzaka - jstem jej na zawsze, a mogłaby mieć kumpla lub kumpelę i w czasiekiedy jesteśmy w pracy bawić się na całego np z roxi

A ja mam super sunie, która kocha wszystkich... warunki na drugiego psa też mam... tylko rodzice nie pozwalają :-(

Posted

Dzisiaj piątek, odwiedziłam Roxinkę:placz:
Byłyśmy na długim spacerku, po drodze dostaławałam masę buziaków, tuliła się wyjątkowo:-( Skakała co chwilkę, bo chciała się przytulić, cała obłocona, brudna i mokra, ale to nie ważne..:-(
A po spacerku odprowadziłam ją na wybieg, a ona stała przy kratach i jak zwykle gapiła się na mnie TYM wzrokiem - nie odchodziła ani na moment... Ciągle we mnie wpatrzona... :-(

:placz::placz:

Najchętniej zostawałbym tam z NIĄ:-(
:placz: