GoniaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Helga&Ares napisał(a):Ona już wie, po co kładzie się kołami do góry. Ja jej mówię połóż się, ona siup na plecki i zgadnijcie co robimy:oops::loveu::placz: Ha! Wiemy! :loveu: No w końcu bierzesz przykład z Mistrza :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 GoniaP napisał(a):Ha! Wiemy! :loveu: No w końcu bierzesz przykład z Mistrza :diabloti: Ale my mamy wersję urozmaiconą:eviltong: - najpierw jest masażyk relaksujący, a dopiero potem...:loveu: Ona to uwielbia!! Już bez słów, po gestach potrafi rozpoznać, co ją czeka!:loveu: Quote
GoniaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kochanie :loveu: No przecież zawsze pożądana jest gra wstępna, inaczej nie spodziewaj się reakcji brzuchowej :cool1: Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 GoniaP napisał(a):Kochanie :loveu: No przecież zawsze pożądana jest gra wstępna, inaczej nie spodziewaj się reakcji brzuchowej :cool1: Wiadomo - Sweetbulle to wymagające bestie:loveu: Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dobrywieczór słodziutka:loveu: To cudo jest u kogoś na tymczasie?? Quote
GoniaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='emdziolek']Dobrywieczór słodziutka:loveu: To cudo jest u kogoś na tymczasie??[/QUOTE] Niestety marznie w schronie, bo tymczasu brak :placz: Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cooo:crazyeye::crazyeye:?? To jak mi szczeniaków z Warki nie dowioza do piatku to j a bym ją wzięła.. dżizas taka piekna a domku brak? Jaki ona ma stosunek do innych psiaków? Bo mam buldożka. Aa i trzebaby było zrzucic sie na żarełko dla małej. Quote
GoniaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='emdziolek']Cooo:crazyeye::crazyeye:?? To jak mi szczeniaków z Warki nie dowioza do piatku to j a bym ją wzięła.. dżizas taka piekna a domku brak? Jaki ona ma stosunek do innych psiaków? Bo mam buldożka. Aa i trzebaby było zrzucic sie na żarełko dla małej.[/QUOTE] Z samcami super, z suniami czasami super, ale ze względu na rasę, trzeba by po prostu uważać. Żarełka ma tonę ;) Ale musiałabyś przejśc przez torturę weryfikacji przez Helgę@Ares :diabloti: Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP']Z samcami super, z suniami czasami super, ale ze względu na rasę, trzeba by po prostu uważać. Żarełka ma tonę ;) Ale musiałabyś przejśc przez torturę weryfikacji przez Helgę@Ares :diabloti:[/QUOTE] Pytajcie :) To powiem moze tak: mam 17 lat mieszkam sama z chłopakiem na Ratajach nad Wartą, wczesniej mieszkałam w Suwałkach i tam mam suczkę Amstaffkę - mozecie zobaczyc jej galerie - wiem co o za rasa i jak z nia postepowac ja ze swojego agresora zrobiłam łagodną sunie która spi z kotami w łózku i na widok kazdego cieszy sie jak szczeniaczek. Miałam duzo tymczasowiczów od kundelków po różne TTB były dwa szczeniaki i dwa dorosle bule :) Mam buldożka z którym jeżdże na wystawy i jest moim oczkiem w głowie :) Serducho swoje podziele na oba psiaki ^^ Chce pomóc malutkiej, juz tyle czasu siedzi w schronisku... to nie miejsce dla niej, jej miejsce jest na kanapie.. obok swojego pana.. :) Mój chłopak tez wychował sie z psem a naszego Wolliego traktuje jak własne dziecko;) Mysle e źle by u mnie na tymczasie nie miała :) Quote
GoniaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ja szybciutko przekazuję pałeczkę Domisi ;) Ale uważaj, możesz nie przejść weryfikacji nawet jako dt :evil_lol: Quote
stonka1125 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 niby dobre wieści , czekamy aż domi storturuje emdziolka Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP']To ja szybciutko przekazuję pałeczkę Domisi ;) Ale uważaj, możesz nie przejść weryfikacji nawet jako dt :evil_lol:[/QUOTE] no to bede sie starac:diabloti: nie pozwole tej małej siedziec w schronisku...serce mi pęka jak na nią patrze spoglądajacą zza tych krat:-( Quote
Helga&Ares Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Dobra, jestem, podaj numer kontaktowy do siebie emdziolku, jutro do Ciebie zadzwonię. Roxik musi dostawać dobrą karmę, bo notorycznie zjada trawę, by pobudzić ruchy przewodu pokarmowego - karma z niskiej półki podrażnia jej żołądeczek. Ponadto, czeka ją zabieg usunięcia kamienia nazębnego, Weterynarz zobowiązał się, że wykona go za free:) Quote
GoniaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Helga&Ares'] Roxik musi dostawać dobrą karmę, bo notorycznie zjada trawę, by pobudzić ruchy przewodu pokarmowego - karma z niskiej półki podrażnia jej żołądeczek. [/QUOTE] W razie czego, ciocia Gonia dobrą karmę zasponsoruje ;) Quote
Helga&Ares Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP']W razie czego, ciocia Gonia dobrą karmę zasponsoruje ;)[/QUOTE] Kochana jest ta Ciocia Gonia:loveu: Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no to świetnie, mój nr 694945818 Jutro jestem w podróży wiec moge chwilami nie miec zasiegu ale dobijaj sie do skutku ;) Roxi juz niedługo...:loveu: Quote
GoniaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='emdziolek'] Roxi juz niedługo...:loveu:[/QUOTE] Proszę! Nie bądź tego taka pewna :roll: Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP']Proszę! Nie bądź tego taka pewna :roll: eeeeeee tam ja zawsze byłam niepoprawną optymitką;) Quote
Helga&Ares Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='emdziolek']no to świetnie, mój nr 694945818 Jutro jestem w podróży wiec moge chwilami nie miec zasiegu ale dobijaj sie do skutku ;) Roxi juz niedługo...:loveu:[/QUOTE] Wiesz co, pogadamy w takim razie, jak będziesz pewna co do tych szczyli z Warki, daj znać na wątku jak sprawy się potoczyły i wtedy bedę się z Tobą kontaktować. Quote
emdziolek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Helga&Ares']Wiesz co, pogadamy w takim razie, jak będziesz pewna co do tych szczyli z Warki, daj znać na wątku jak sprawy się potoczyły i wtedy bedę się z Tobą kontaktować.[/QUOTE] Ok do jutra mają mi dziewczyny powiedziec czy maja jakis transport na piątek. Jak nie bedą miały to nawet możesz do nas wpaść pogadać :) Quote
grzybkowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='GoniaP']Proszę! Nie bądź tego taka pewna :roll:[/QUOTE] :crazyeye:chcesz powiedziec ze moze wyjsc na to ze box w schronie jest lepszy od doswiadczonego dt ???? Quote
wroobelterrorystka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a ja trzymam kciuki za emdziolek i Roxi ;-) Quote
emdziolek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 tez mnie to zastanowiło że sunia miałaby siedziec w schronisku jakby cos nie odpowiadało dziewczynom:roll: Ja jestem w stanie przyjac sunie nawet jutro w sobote lub w poniedziałek, dziewczyny decydujcie się proszę bo są też inne biedy czekające na tymczas a ja nie chce zeby Roxi tkwiła w tym schronisku.... Quote
GoniaP Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='emdziolek']tez mnie to zastanowiło że sunia miałaby siedziec w schronisku jakby cos nie odpowiadało dziewczynom:roll: Ja jestem w stanie przyjac sunie nawet jutro w sobote lub w poniedziałek, dziewczyny decydujcie się proszę bo są też inne biedy czekające na tymczas a ja nie chce zeby Roxi tkwiła w tym schronisku....[/QUOTE] Emdziolku, Grzybkowa, czy Wy się nie znacie na żartach??? ;) Quote
Recommended Posts