Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Ona już wie, po co kładzie się kołami do góry. Ja jej mówię połóż się, ona siup na plecki i zgadnijcie co robimy:oops::loveu::placz:
Ha! Wiemy! :loveu: No w końcu bierzesz przykład z Mistrza :diabloti:

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Ha! Wiemy! :loveu: No w końcu bierzesz przykład z Mistrza :diabloti:

Ale my mamy wersję urozmaiconą:eviltong: - najpierw jest masażyk relaksujący, a dopiero potem...:loveu: Ona to uwielbia!! Już bez słów, po gestach potrafi rozpoznać, co ją czeka!:loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Kochanie :loveu: No przecież zawsze pożądana jest gra wstępna, inaczej nie spodziewaj się reakcji brzuchowej :cool1:

Wiadomo - Sweetbulle to wymagające bestie:loveu:

Posted

Cooo:crazyeye::crazyeye:??

To jak mi szczeniaków z Warki nie dowioza do piatku to j a bym ją wzięła.. dżizas taka piekna a domku brak?

Jaki ona ma stosunek do innych psiaków? Bo mam buldożka.
Aa i trzebaby było zrzucic sie na żarełko dla małej.

Posted

[quote name='emdziolek']Cooo:crazyeye::crazyeye:??

To jak mi szczeniaków z Warki nie dowioza do piatku to j a bym ją wzięła.. dżizas taka piekna a domku brak?

Jaki ona ma stosunek do innych psiaków? Bo mam buldożka.
Aa i trzebaby było zrzucic sie na żarełko dla małej.[/QUOTE] Z samcami super, z suniami czasami super, ale ze względu na rasę, trzeba by po prostu uważać. Żarełka ma tonę ;) Ale musiałabyś przejśc przez torturę weryfikacji przez Helgę@Ares :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Z samcami super, z suniami czasami super, ale ze względu na rasę, trzeba by po prostu uważać. Żarełka ma tonę ;) Ale musiałabyś przejśc przez torturę weryfikacji przez Helgę@Ares :diabloti:[/QUOTE]

Pytajcie :)

To powiem moze tak:
mam 17 lat mieszkam sama z chłopakiem na Ratajach nad Wartą, wczesniej mieszkałam w Suwałkach i tam mam suczkę Amstaffkę - mozecie zobaczyc jej galerie - wiem co o za rasa i jak z nia postepowac ja ze swojego agresora zrobiłam łagodną sunie która spi z kotami w łózku i na widok kazdego cieszy sie jak szczeniaczek.
Miałam duzo tymczasowiczów od kundelków po różne TTB były dwa szczeniaki i dwa dorosle bule :)
Mam buldożka z którym jeżdże na wystawy i jest moim oczkiem w głowie :)
Serducho swoje podziele na oba psiaki ^^ Chce pomóc malutkiej, juz tyle czasu siedzi w schronisku... to nie miejsce dla niej, jej miejsce jest na kanapie.. obok swojego pana.. :)
Mój chłopak tez wychował sie z psem a naszego Wolliego traktuje jak własne dziecko;)
Mysle e źle by u mnie na tymczasie nie miała :)

Posted

[quote name='GoniaP']To ja szybciutko przekazuję pałeczkę Domisi ;) Ale uważaj, możesz nie przejść weryfikacji nawet jako dt :evil_lol:[/QUOTE]

no to bede sie starac:diabloti:

nie pozwole tej małej siedziec w schronisku...serce mi pęka jak na nią patrze spoglądajacą zza tych krat:-(

Posted

Dobra, jestem, podaj numer kontaktowy do siebie emdziolku, jutro do Ciebie zadzwonię.
Roxik musi dostawać dobrą karmę, bo notorycznie zjada trawę, by pobudzić ruchy przewodu pokarmowego - karma z niskiej półki podrażnia jej żołądeczek.

Ponadto, czeka ją zabieg usunięcia kamienia nazębnego, Weterynarz zobowiązał się, że wykona go za free:)

Posted

[quote name='Helga&Ares']
Roxik musi dostawać dobrą karmę, bo notorycznie zjada trawę, by pobudzić ruchy przewodu pokarmowego - karma z niskiej półki podrażnia jej żołądeczek.
[/QUOTE] W razie czego, ciocia Gonia dobrą karmę zasponsoruje ;)

Posted

[quote name='emdziolek']no to świetnie, mój nr 694945818
Jutro jestem w podróży wiec moge chwilami nie miec zasiegu ale dobijaj sie do skutku ;)

Roxi juz niedługo...:loveu:[/QUOTE]

Wiesz co, pogadamy w takim razie, jak będziesz pewna co do tych szczyli z Warki, daj znać na wątku jak sprawy się potoczyły i wtedy bedę się z Tobą kontaktować.

Posted

[quote name='Helga&Ares']Wiesz co, pogadamy w takim razie, jak będziesz pewna co do tych szczyli z Warki, daj znać na wątku jak sprawy się potoczyły i wtedy bedę się z Tobą kontaktować.[/QUOTE]
Ok do jutra mają mi dziewczyny powiedziec czy maja jakis transport na piątek.
Jak nie bedą miały to nawet możesz do nas wpaść pogadać :)

Posted

tez mnie to zastanowiło że sunia miałaby siedziec w schronisku jakby cos nie odpowiadało dziewczynom:roll:
Ja jestem w stanie przyjac sunie nawet jutro w sobote lub w poniedziałek, dziewczyny decydujcie się proszę bo są też inne biedy czekające na tymczas a ja nie chce zeby Roxi tkwiła w tym schronisku....

Posted

[quote name='emdziolek']tez mnie to zastanowiło że sunia miałaby siedziec w schronisku jakby cos nie odpowiadało dziewczynom:roll:
Ja jestem w stanie przyjac sunie nawet jutro w sobote lub w poniedziałek, dziewczyny decydujcie się proszę bo są też inne biedy czekające na tymczas a ja nie chce zeby Roxi tkwiła w tym schronisku....[/QUOTE] Emdziolku, Grzybkowa, czy Wy się nie znacie na żartach??? ;)