dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):to jak się umawiamy, jak Wam pasuje? ja po 12 ;) bo musze odespac dzis :D Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :cry: :cry: :cry: jutro to ja odpadam bo na weselicho jade a to daleko i juz o 8 RANO mam fryzjera :evil: . Ale za to w przyszły weekendzik jak najbardziej sobotka mi pasuje :wink: :D Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 dobra to z Demi jutro o 12 , a Sayma na przyszły tydzień dołączy :buzi: a może jeszcze ktos chętny na spacerek? Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='sayma']:cry: :cry: :cry: jutro to ja odpadam bo na weselicho jade a to daleko i juz o 8 RANO mam fryzjera :evil: . Ale za to w przyszły weekendzik jak najbardziej sobotka mi pasuje :wink: :D ja jade do Bydgoszczy a potem do Dagi chyba Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 no nie dziewczyny załamujecie mnie :evil: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):no nie dziewczyny załamujecie mnie :evil: ale to moja ostatnia bydgoszcz potem tylko poznan i wakacje w domciu :D Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):lothia napisał(a):no nie dziewczyny załamujecie mnie :evil: ale to moja ostatnia bydgoszcz potem tylko poznan i wakacje w domciu :D hahahha no ja po Poznaniu też mam juz luźniejsze terminy :D tylko to juz będzie lipiec :roll: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 a no lipiec :D a ja jutro widze sie z Lothia :D :eviltong: Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):a no lipiec :D a ja jutro widze sie z Lothia :D :eviltong: :cry: :cry: :cry: :cry: :puppydog: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):a no lipiec :D a ja jutro widze sie z Lothia :D :eviltong: :cry: :cry: :cry: :cry: :puppydog: i bede glaskac Demonika i psitulac :D Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 i świetnie , bo ja mam w lipcu urlop i foty mu pstrykać , a potem na dgm je instalować :wink: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):i świetnie , bo ja mam w lipcu urlop i foty mu pstrykać , a potem na dgm je instalować :wink: raczej psitulac i tulkac i tarmosic i calowac i czochrac :D Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst']a no lipiec :D a ja jutro widze sie z Lothia :D :eviltong: :cry: :cry: :cry: :cry: :puppydog: i bede glaskac Demonika i psitulac :D to ja nie jadę na weselichooooo :cry: :( i świetnie , bo ja mam w lipcu urlop i foty mu pstrykać , a potem na dgm je instalować :megagrin: :laola: Lothia przynajmniej Ty mnie potrafisz pocieszyć :calus: juz sie nie mogę doczekać :jumpie: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 i jeszcze bede go kiziac i milac a potem dam szpili na porzarcie :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):hahaha najpierw musi go dogonić nie martw sie ;) Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 NIE TAKICH WYKIWAŁ, MARTWIĘ SIĘ ŻEBY SZPILA NIE PADŁA Z WYCZERPANIA Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Lothia 100 lat!! Wszytskiego naj, naj, naj...!!! :BIG: :tort: :popcorn: :B-fly: :multi: :laola: :calus: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):NIE TAKICH WYKIWAŁ, MARTWIĘ SIĘ ŻEBY SZPILA NIE PADŁA Z WYCZERPANIA buuuuuuuuuuuuuhahahahaha taraz to mnie rozbawilas Szpila to czarny ogier pogoni za sloniami hahahahaha Quote
LAZY Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Lothia baez obaw..jeszcze przyjade na wystawe w wawie! A co se bede załowac... :lol: Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):agabass jest superaśny proszę o więcej fotek, dawaj wszystkie tutaj :wink: wszystkie to za dużo ale może pare wkleję Demonic i Gomez mają pewnie uszate korzenie takie wielgachne uszy, a na spacerach nie koniecznie słyszą heheheheh Pozdrawiam Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Lothia chyba bedziesz musiala mnie budzic jutro znaczy dzis ;) Quote
agabass Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 lothia pytanko jak nie chcesz to nie odpowiedaj " gdzie mieszkasz ze swoim piechem" bo widziałam takiego Demonic'a na bielanach koło sebie - dziś jak ze szkoły wracałam. Dziwczyna miała warkocz czy to może ty. Chciałam podbiec i zaatakować, ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam. Jak to ty to może się kiedyś na jakiś spacer umówimy Pozdrawiam Quote
Recommended Posts