Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass to pewnie ja, mam długie włosy[czasem warkocz] i mieszkam na Bielanach, a myślę że drugiego takiego jak Demonic nawet wśród grzywaczy nie znajdziesz :wink:
Lazy czekamy :lol:
anetta śliczne piechy :P

Posted

lothia napisał(a):
agabass to pewnie ja, mam długie włosy[czasem warkocz] i mieszkam na Bielanach, a myślę że drugiego takiego jak Demonic nawet wśród grzywaczy nie znajdziesz :wink:
Lazy czekamy :lol:
anetta śliczne piechy :P

Kurcze to super fajnie może się w wolnej chwili spotkamy dwa uchole piontkę przybiją. Ale jazda mogłam Cię przyatakować wtedy na ulicy. Nie wiem czy mnie zauważyłaś - to taka wariatka co się przyglądała jak Demonik się załatwiał hehehe.
A fotki baskowo grzywolkowe może może będą pożyjemy zobaczymy. Wszystko zależy czy chłopaki się polubią.
Pozdrawiam

Posted

no to następnym razem śmiało atakuj , a Demonic jest pozytywnie nastawiony do wszystkich psów na dworzu :lol: chyba że Twój będzie chciał zjeść malucha

Posted

agabass napisał(a):
Nie wiem czy mnie zauważyłaś - to taka wariatka co się przyglądała jak Demonik się załatwiał hehehe.

heheheheh Lothia i zauwazenie hihihihihihihii

ostatnio mnie nie widziala a sie zemna umowila hahahahhahahahaha

Posted

a tak mogę szaleć w Izabelinie

jak mogę szleć z Gomezem na Bielanach pokaże agabass [reszta psów była straszna, chciały mnie pożreć :evil: ]

Posted

a to specjalnie dla agabass

pochwalę sie że dzisiaj udało mi się zrobić siusiu jak dorosły pies [tylko raz ale" pierwsze koty za płoty" nie było tragicznie :lol: ]

Posted

Wiem że minęło ale się trochę u siebie w Galerii męczyłam - umieściłam te foty u siebie i u lothi

Pierwsze spotkanie z Demonem
Demon: Hej Gomez jestem Demon i jestem truochę nieśmiałay

Gomez: Cześć ja jestem odważny basek więc nie ma co.
Demon: No to berek jesteś.

Gomez: zaraz Cię złapię maleńki

rozmazana pogoń

szaleństwo

Demon: A teraz ja cię mam.

Demon: Hehe ale zabawa.

Gomez: Nie dogonisz mnie Demonku oj nie.

Demon: Zmęczyłem się jak pies hehe

Demon: Jeszcze tu wrócę.

Demon: Gomez no daj się powąchać.

Demon: Fajnie nowa sunia zapoznana. Ach ta Betka szczekająca kobietka.

Demon: A teraz pozuję z mamą

Przestraszyłem się tochę szaleństw w parku i wolę sobie pokrzyczeć na łobuzerkę.

No dobra odsłonię trochę lothię

Posted

aahahahaa ale się uśmiałam ZARĄBISTE FOTY!!!!!!!!!!!!!! lece jeszcze raz obejrzeć w galerii Gomeza :lol: może jakie bonusy są? :angel: a Demoniś jaki odważny :lol: :lol: :lol: od razu na rączki :lol:

Posted

agabass wieeeelkie buzi
Waszka to że uciekał na ręcę to mało powiedziane on próbował wejść mi na głowę , taki odważny pies , ale miał inne wyjście jak panna na niego na dzień dobry tak nawrzeszczała :lol:?