anetta Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Zobaczcie jakich Demonic ma slicznych braci i siostry :lol: :loveu: :loveu: http://www.dogworld.co.za/showresults/feb2005/ss_wkc_toys/index.htm Quote
sheila Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='anetta']Zobaczcie jakich Demonic ma slicznych braci i siostry :lol: :loveu: :loveu: http://www.dogworld.co.za/showresults/feb2005/ss_wkc_toys/index.htm ale piękne aniołeczki!!! Quote
lothia Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 agabass to pewnie ja, mam długie włosy[czasem warkocz] i mieszkam na Bielanach, a myślę że drugiego takiego jak Demonic nawet wśród grzywaczy nie znajdziesz :wink: Lazy czekamy :lol: anetta śliczne piechy :P Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 łiii będą foty baskowo grzywaczowe :angel: Quote
agabass Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 lothia napisał(a):agabass to pewnie ja, mam długie włosy[czasem warkocz] i mieszkam na Bielanach, a myślę że drugiego takiego jak Demonic nawet wśród grzywaczy nie znajdziesz :wink: Lazy czekamy :lol: anetta śliczne piechy :P Kurcze to super fajnie może się w wolnej chwili spotkamy dwa uchole piontkę przybiją. Ale jazda mogłam Cię przyatakować wtedy na ulicy. Nie wiem czy mnie zauważyłaś - to taka wariatka co się przyglądała jak Demonik się załatwiał hehehe. A fotki baskowo grzywolkowe może może będą pożyjemy zobaczymy. Wszystko zależy czy chłopaki się polubią. Pozdrawiam Quote
lothia Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 no to następnym razem śmiało atakuj , a Demonic jest pozytywnie nastawiony do wszystkich psów na dworzu :lol: chyba że Twój będzie chciał zjeść malucha Quote
agabass Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 To się okarze mniam. Ale raczej jest to cichy bojowy pies pokojowy, wiec nie powinno być spięć. :wink: Quote
agabass Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 lothia dla ciebie niewinny uszatek Gomez http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/8546_602987.jpg Quote
dbsst Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 agabass napisał(a):Nie wiem czy mnie zauważyłaś - to taka wariatka co się przyglądała jak Demonik się załatwiał hehehe. heheheheh Lothia i zauwazenie hihihihihihihii ostatnio mnie nie widziala a sie zemna umowila hahahahhahahahaha Quote
lothia Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 a tak mogę szaleć w Izabelinie jak mogę szleć z Gomezem na Bielanach pokaże agabass [reszta psów była straszna, chciały mnie pożreć :evil: ] Quote
lothia Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 a to specjalnie dla agabass pochwalę sie że dzisiaj udało mi się zrobić siusiu jak dorosły pies [tylko raz ale" pierwsze koty za płoty" nie było tragicznie :lol: ] Quote
lothia Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 reszta to sama trawa bo ten gamoń biegał tak szybko że uciakał mi z kadru :evil: dwa są tutaj ale agabass zrobiła superanckie foty Gomeza i Demcia :lol: Quote
lothia Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 LAZY nie extruj mi tutaj tylko przyjeżdżaj robić foty i pić piffffko :lol: Quote
agabass Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 za jakieś 30 min będzie reszta może szybciej kto wie Quote
agabass Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Wiem że minęło ale się trochę u siebie w Galerii męczyłam - umieściłam te foty u siebie i u lothi Pierwsze spotkanie z Demonem Demon: Hej Gomez jestem Demon i jestem truochę nieśmiałay Gomez: Cześć ja jestem odważny basek więc nie ma co. Demon: No to berek jesteś. Gomez: zaraz Cię złapię maleńki rozmazana pogoń szaleństwo Demon: A teraz ja cię mam. Demon: Hehe ale zabawa. Gomez: Nie dogonisz mnie Demonku oj nie. Demon: Zmęczyłem się jak pies hehe Demon: Jeszcze tu wrócę. Demon: Gomez no daj się powąchać. Demon: Fajnie nowa sunia zapoznana. Ach ta Betka szczekająca kobietka. Demon: A teraz pozuję z mamą Przestraszyłem się tochę szaleństw w parku i wolę sobie pokrzyczeć na łobuzerkę. No dobra odsłonię trochę lothię Quote
malawaszka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 aahahahaa ale się uśmiałam ZARĄBISTE FOTY!!!!!!!!!!!!!! lece jeszcze raz obejrzeć w galerii Gomeza :lol: może jakie bonusy są? :angel: a Demoniś jaki odważny :lol: :lol: :lol: od razu na rączki :lol: Quote
lothia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 agabass wieeeelkie buzi Waszka to że uciekał na ręcę to mało powiedziane on próbował wejść mi na głowę , taki odważny pies , ale miał inne wyjście jak panna na niego na dzień dobry tak nawrzeszczała :lol:? Quote
agabass Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dzięki za buziaki niezłe te pędzące chłopaki A i Demon jak dziewcznkan na zdjęciu, ale gratuluję meskiego podnoszenia nogi super Pozdrawiam Quote
sh_maniak Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Lothia ale on jest superowy :angel: :angel: :angel: Quote
sayma Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 hahahha rewelacja dwa nietoperki uszate razem :D :D a czy spacer z dbsst i Szpilakówną też był, bo coś zdjęć nie widzę :roll: :D Quote
lothia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Sayma niestety z powodu złej pogody i śpiochowania nie było :cry: Quote
Recommended Posts