malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :o qa uchole to mu rosną ciągle"???? :o :angel: :angel: :angel: i jaki ma sweterek :klacz: :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 malawaszka napisał(a)::o qa uchole to mu rosną ciągle"???? :o :angel: :angel: :angel: i jaki ma sweterek :klacz: :D dokladnie uszy jakby juz z malego slonia a nie z nietoperka :D Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hahahahha ooo bossshheee ale cudniaastyy :iloveyou: przeciez Demoncio jest stworzony do tego, żeby zostać modelem cuudoo najpiekniejszy wielkouchy świata: a swoją drogą ubranko ma rewelacyjne :D :D Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Jaki dzentelmen!!! Cudowny, slodziachny i taki uszasty!!! :angel: :angel: Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a)::o qa uchole to mu rosną ciągle"???? :o :angel: :angel: :angel: i jaki ma sweterek :klacz: :D dokladnie uszy jakby juz z malego slonia a nie z nietoperka :D uszy juz mu chyba nie rosna, ale wlosy na uszach owszem ;) Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 maga18 napisał(a):dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a)::o qa uchole to mu rosną ciągle"???? :o :angel: :angel: :angel: i jaki ma sweterek :klacz: :D dokladnie uszy jakby juz z malego slonia a nie z nietoperka :D uszy juz mu chyba nie rosna, ale wlosy na uszach owszem ;) oj tam nie znasz sie :wink: :lol: on wyrosnie na slonia :D Quote
LAZY Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Powinnas zmeinic tytuł topicu na :Demonic - uszatek a nie grzywka :P Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 lothia napisał(a):zmieniłam zgodnie z sugestią :wink: brawo :D i moze na ta okolicznosc nowa fote jakas :D Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 dbsst napisał(a):maga18 napisał(a):dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a)::o qa uchole to mu rosną ciągle"???? :o :angel: :angel: :angel: i jaki ma sweterek :klacz: :D dokladnie uszy jakby juz z malego slonia a nie z nietoperka :D uszy juz mu chyba nie rosna, ale wlosy na uszach owszem ;) oj tam nie znasz sie :wink: :lol: on wyrosnie na slonia :D hahaha no to w takim razie gdzie trąba ??? on mi bardziej na nietoperka wyglada ;) Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Niezły ten ucholek naprawde niezły. Pozdrawia go Gomziolek trochę mniejszy ucholek. Pozdrawiam Quote
LAZY Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Hihi...widze, ze mój pomysl przypadł lothi do gustu...ale nowej foty ni ma!!! :evil: Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Lazy bo nie ma Ciebie i nie ma kto mu fotek pstrykać, przyjeżdżaj szybciutko do Warszawki :lol: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hehehe spokojnie najpierw uszy potem traba ;) extra sa duzouszaste zwierzaki :D mniam :D Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 agabass jest superaśny proszę o więcej fotek, dawaj wszystkie tutaj :wink: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):agabass jest superaśny proszę o więcej fotek, dawaj wszystkie tutaj :wink: mondralo my czekamy na slonia :D :lol: Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):a zrobisz foty? :lol: Zrób zrób bo tak mało Demoncia,że się nacieszyc nie mogę. A jak sie ma takiego demoncioanioła w domku to nic tylko go pokazywać :D :D Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):a zrobisz foty? :lol: zrobisz zrobisz ;) Quote
lothia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 ooooo Sayma to może Ciebie wkręce w foty Demonicznego?? a wogule to dzisiaj nie możecie mi odmawiać , bo mam imieniny :wink: Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='lothia']ooooo Sayma to może Ciebie wkręce w foty Demonicznego?? a wogule to dzisiaj nie możecie mi odmawiać , bo mam imieniny :wink: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
malawaszka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Lothia :drinking: :drinking: :drinking: Zdrówko Twoje nieustające :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 lothia napisał(a):ooooo Sayma to może Ciebie wkręce w foty Demonicznego?? a wogule to dzisiaj nie możecie mi odmawiać , bo mam imieniny :wink: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!! :buzi: :buzi: ihihih i bez imienin nie byłabym Ci w stanie odmówić. Pewnie, mnie zawsze możesz wkręcić w foty aniołeczka mojego. Musimy sie jak najszybciej umówić!!!!!! Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='sayma'][quote name='lothia']ooooo Sayma to może Ciebie wkręce w foty Demonicznego?? a wogule to dzisiaj nie możecie mi odmawiać , bo mam imieniny :wink: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!! :buzi: :buzi: ihihih i bez imienin nie byłabym Ci w stanie odmówić. Pewnie, mnie zawsze możesz wkręcić w foty aniołeczka mojego. Musimy sie jak najszybciej umówić!!!!!! jutro :D Quote
Recommended Posts