anetta Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 http://img256.imageshack.us/img256/6044/demonic45pi.png buahhahahahahaha :cunao: super fota :lol: :lol: :lol: te uszy :lol: A maluszki jakie sliczne. Nie wiedzialam ze sa czarne podpalane :) Quote
lothia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 dzięki cioci dbsst mogę sie znowu ujawnić, wprawdzie potargany, ale co tam, za to jak zmężniałem :razz: tutaj troszkę zamyślony [SIZE="1"]ależ tą ciotke sie fajnie całuje mmmm, a jaki ma fajny nosek:loveu: a jak ja lubie w nim grzebać języczkiem :cool3: ale ciotka wtedy mówi fujj a tu z Matysiem dziękuję za życzenia i wszystkim życzę lepszego roku i teraz macie chwile na marzenia.......już? to życze Wam zeby się spełniły [SIZE="1"]Tajdzi tego jednego to chyba nam ukradliście?Strasznie groźna ta Waszka Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :multi: aaaa bOSKIE!!!! Demon jaki przystojniak :klacz: wspaniałe, zjawiskowe ma uszydła :multi: :multi: :multi: Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Demonic jest sliczny!!!!!!!!Ma cudowne mega -uchole!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie przekazuje pozdrowienia od pol - siostry Bulki!!!!! Quote
agabass Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nareszcie mały uchoelek no i naprawde przypakował Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Demonic WCALE nie jest taki slodki na jakiego wyglada :mad: nawet nie wiecie jak gleboko w nos wsadza jezor :mad: :mad: :shake: ja nie wiem czego ta Lothia go uczyla przez te miesiace przez ktore sie nie widzialysmy :mad: Quote
lothia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 a bo Ty masz tam takie fajne rzeczy Quote
agabass Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 No [roszę jacy przystojni Panowie rewelka Quote
lothia Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 a dlatych których nie lubicie mam cos specjalnego, możecie sobie pożyczać ta fotę w specjalnych przypadkach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :evil_lol: :evil_lol: hahah zarąbisty jest Demon :multi: hahahaha a tą fotę to chyba sobie będę często pożyczać Quote
lothia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 a tu umawiam się z Lulcią , mogę jej przyokazji uszko umyć , bo Domi zabrała swój nosek :placz: z nimi muszę mieszkać, Elfik mnie bije, ale za to moge mu podokuczać i sie razem ganiamy :mad: , a Lulcia wyjada mi wszystko ale sie ze mna bawi , dopóki Elfik nie rozwali nam zabawy :angryy: Quote
tajdzi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Normalnie lustrzane odbicie mojego Marcelina i Lońki :) te koty twoje :) Brakuje mi tylko jednego Łysiutkiego (albo zarośniętego ;)) małego psiaka ;) ;) :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='lothia']a tu umawiam się z Lulcią , mogę jej przyokazji uszko umyć , bo Domi zabrała swój nosek :placz: oni sie zmawiaja :evil_lol: Demonic jest :loveu: Quote
lothia Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 :modla: dziękujemy cioci Domi za piekne foty [dbsst to nasz nadworny fotograf:razz: ] Quote
marlena924 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Jakie to urocze psisko! Musze całą Jego galeryjke przeglądnąc-pierwszy raz widze galeryjke Twojego dziubaska ;-) Quote
lothia Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 a to radosna twórczosć Domi :loveu: wprawdzie tutaj coś mojemu synkowi sie w głowę stało :mad: ale i tak :cool2: Quote
Recommended Posts