Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='lothia']hihihi pani Mysza ale się z dbsst zgadałyście , to jego uchole robią furorę :wink: nie nooo.... rewelka :D :D :angel: :angel: Nigdy nie myślałam, że grzywacze mają takie uchole :D Quote
dbsst Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 nie chce nic mowiec ale Lothia ma jeszcze milion wystrzalowych fot ;) Wiecej Wiecej Wiecej Wiecej Wiecej Wiecej Quote
lothia Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 no to coś z dzieciństwa: tu jeszcze u Ania i Psy jak byłem malutki i miałem malutkie ucholki a tu metamorfoza i już jestem łysolkiem tutaj właśnie poznałem Mateuszka Quote
Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Juz wiem dlaczego on jest taki cudny :D Jest cały biały :D To znaczy skórę ma białą... No bo ja większość chińskich grzywaczy widziała z taką ciemną skórą ... O takich :D Nie wiedziała, że chińskie grzywacze mogą byc takie jak Demonek :D Quote
Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='lothia']no to coś z dzieciństwa: tu jeszcze u Ania i Psy jak byłem malutki i miałem malutkie ucholki Alez cudo :D :lilangel: Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='lothia'] Ło matko, taka ciupinka do takiej michy :o Quote
lothia Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 te z ciemną skórą są zazwyczaj opalone :lol: a Demon teraz ma sierść tylko kiedyś Ania go ogoliła :wink: Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 lothia napisał(a): Demon generalnie ma sierść tylko kiedyś Ania go ogoliła :wink: Ale mnie zrobiłaś w konia :D Najpierw garniturek, potem łysolek, a na końcu okazuje się, że to włochacz :o Quote
lothia Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 to jeszcze się pochwalę swoją rodzinką :wink: tu można zobaczyć moich rodziców i dziadków Adda nie wygłupiaj sie Ciebie chyba w konia nie da się zrobić? To Ty i Truskawek robicie w konia :lol: Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 O rany, ale ucholców :lol: A te takie białe mocno włochate to chyba mają inne uszy :-? Wiszą im? Zrobiłaś w konia, zrobiłaś :lol: Wszystko przez wstrętną mrówkę :lol: Quote
lothia Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 no właśnie większości wiszą a Demonowi stanęły :-? dlatego tak kosmicznie wygląda :wink: a Ta mrówa to okropna była i olbrzym większy od mojego malutkiego Demcia :lol: i tak go upitoliła , mogła chociarz inne miejsce znaleźć :evil: Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 On jest po prostu zarąbisty :D Taki stworek 8) Quote
malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 misiowaty do całowania, przytulania i kochania z całej siły :angel: Quote
adda Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='lothia']jestem kangurem? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 :o buuahahaha wyplułam witaminki C które miałam ssać a nie wypluwać :roflt: Lothia aahahahahaha no nie mogę :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 czyżby próbował do pogryzionego siusiaka się dostać??? :lol: Quote
daga10011 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 lo boze :o :o :o ..a skad takie kangurki mozna dostac?????????? :lol: :lol: :lol: nie no,naprawde-nigdy nie widzialam takiego kosmity :lol: niesamowite :o Quote
Katerinas Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 buahahaha :lol: :lol: :lol: .... lothia - kangur jest rewelacyjny :lol: :lol: A jak to opalone? :hmmmm: Te łyse grzywacze opalaja się? A powder puffy nie? .... Już nic nie kumam :roll: Wiem jedno ... taki biały stworek bardziej mi się podoba :D Quote
Cola Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 :loveu: jaki on był słodziaszczy za mikrusa :angel: teraz też jest :wink: Z kangurka uśmiałam się po pachy. Dobrze, że kawkę przełknełam :lol: Quote
lothia Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Katerinas łysolki opalają się i trzeba je smarować kremem z filtrem a powderki pewnie chroni sierść przed słoneczkiem :wink: choć tego napewno nie wiem :oops: Waszka na pewno, choć teraz wypadły mu przednie ząbki i już nie wiele może sobie uszkodzić :lol: [ale już pojawiają się stałe] Quote
malawaszka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 buuuahaha to teraz bez zębów może sobie pocyckać :lol: :lol: :lol: Quote
Justi0022 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 On jest COOL Ale bałabym się go głaskać, bo on taki malutki a po leonach mam ciężką rękę do głaskania i mogę pouszkadzać :oops: Quote
Recommended Posts