malawaszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 o qrcze ale bym chciała się dołączyć :cry: :cry: :cry: Quote
lothia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 LAZY bardzo dziękujemy , jesteś koffana ale nie bedziemy Cie nękać, ja, mój syn , Demon i inne psy = mieszkanie do remontu :lol: zaczekamy na Ciebie u nas, ale oczywiście jak kiedyś będziemy przejazdem nie omieszkam wstąpić :lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 agabass napisał(a):to se kup :lol: hihihihi barrrrrdzoo smieszne :P Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):to se kup :lol: hihihihi barrrrrdzoo smieszne :P :lol: :D :) :P :cunao: :lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):to se kup :lol: hihihihi barrrrrdzoo smieszne :P :lol: :D :) :P :cunao: :lol: H A H A Lothia cos mowi o piatku i o spacerze i jeszcze cos mowi o :drinking: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 agabass napisał(a):ja się już gotuję :drinking: hihihi w piatek to bedziemy mog;y sie powloczyc :o :drinking: Quote
lothia Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 agabass lepiej by brzmiało to se zrób :lol: to co piątek wieczorem? Quote
agabass Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 tak tak napisałam Ci na gg ale powtarzam podejdę po Ciebie o 17:40 i ruszamy wtany Quote
dbsst Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 lothia napisał(a):agabass lepiej by brzmiało to se zrób :lol: to co piątek wieczorem? T A K Quote
lothia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 dzięki uprzejmości agabass [quote name='agabass']Szpila Demon I Gomzio Gomez: Demon zobacz Szpila idzie ach co za ciało. Piękna laleczka. Demon: Masz rację fajna dupcia, ale jak dla mnie za stara. Gomez: Ale pośladki jędrne co? Demon: Hihihi no super, tylko ją klepnąć. Szpila: Chłopcy co wy tam szepczecie mieliśmy trochę poszaleć. Gomez: Z tobą zawsze maleńka. Gomez: Pomasuję Ci kark kochana zanim zaczniemy, bo możesz skurczu dostać. Urwis: Co on wyprawia? Narwany pies na suki. Aż kopara opada. Gomez: A może tak wymasować Ciebie całą. Szpila: Gomez przestań tu są dzieci. Urwis: O kim mówisz? Już nie jestem dzieckiem. Gomez: Widzimy. Nie przy kobiecie szczeniaczku. Gomez: Choć kochana poganiamy. Szpila: Ok jestem gotowa. Szpila: No szybki jesteś potrafisz naprawdę zęczyć hihihi. Demon: Ale ja się zmachałem. Szpila: Przecież nie biegałeś. Demon: Ale patrzyłem. Szpila: Demonic cwaniaczek. Gomez: Jeszcze dzieciaczek. Gomez: Ale pachniesz dziewczyno tylko się zakochać. Szpila: Więc kopchaj. Szpila: Demon idziemy. Gdzie się podziewasz. Demon: Szukam jakiejś młodej grzywki, a jak myślisz. Gomez: Co jest mały o co chodzi? Demon: Zupełnie mnie olaliście. Gomez: Wyluzuj idziemy na braowca. Gomez: Szybko zobaczcie ale akcja. Paniusie, ale się nawaliły. Szpila: Ochocho uchuchu. Szpila: Dbsst ale przykład dajesz. Tu Cię mam. Zobaczymy co TZ powie hihihihi. Gomez: Dobrze, że Aga nic nie piła to wrócimy jakoś do domu. Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 ej ja tez kce ta historie miec u siebie agabass gdzie Ty! Quote
lothia Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 to ja z tatusiem i z Gienią a to już tylko ja i tata Demon taki nie ogolony :oops: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no nie moge jakie balety :D biednego duzego sie pozbyli i prosze jaka radosc co za maupy :lol: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 o poszę kto się pojawił no nareszcie fotoski nowe ale szczurzogolasopsiowki Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 przez to nieogolenie wyg;ada jak kawal psa 8) :lol: Quote
LAZY Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No nareszcie foty!!! Juz zaczynałam zapominac o tej galerii :lol: Quote
sheila Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Zajefajny fotoreportaż.... super zdjęcia i dialogi też niczego sobie... :D :lol: :wink: Quote
lothia Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 no to jeszcze jedna fota z tatusiem i Grey Quote
lothia Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 a to moje przyrodnie rodzeństwo braciszek Mistyc i sistrzyczka Midnight są prawie tak śliczne jak ja Quote
Recommended Posts