Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to Krecha i Amfica
Krecha ma jutro operację[dwie za jednym zamachem,mam nadzieje że się uda,chociaż to już 12-latka]:-(
z Amficą nie mogę się bawić,bo strasznie mnie bije [taka stara 13latka a taka jara:angryy: ]nic nie da naszczekać na siebie,fotek ślepego Tyfka nie daje , bo jego oczka to horror,a Pelacha zwiewa

Posted

Jakie fajowe towarzystwo!!!!!
Bedzie Hanka miała z kim szalec!!!:multi:
Lothia,masz szczescie....Hanka wlasnie wymienia ząbki......i sieje zniszczenie.....zjada zabawki Zuzi......Ciebie to juz ominie...bo tylko kilka jej zostało do wymiany.

Posted

goliłam go ludzka maszynka i odmówiła posłuszeństwa, zgolenie mu tego zajęło mi 5 dni:angryy:
w przyszłym roku ogole go wcześniej i tak jak powinien wygladać:lol:
w tym roku ogoliłam go i pogoda się zepsuła:placz:

Posted

Jaki CUDOWNY sztywniak z Matysiem !:loveu: :loveu: :loveu:
Mój kochaniusi glucik!!!! W każdym miocie jest taki jeden glucik, który łapie za serce najbardziej, w drugim była Bułka, a w pierwszym Demonik zwany Idefixem, czy on nie jest przecudny! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

aga strzeliłabyś kilka, tylko on juz zarasta
Ewaa byłam, fajna jest ta fryzurka na szczeniaczka, takie pudelki najbardziej mi się podobają, w jakiej dzielnicy urzędujesz?Sama gole Demona,on naszczęście nie jest bywalcem wystaw,więc nawet jak głupio wyglada nic się nie dzieje