Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to tylko pozostalo sie wymienic, tylko ja zadnych reklamacji nie przyjmuje, jak bedzie troszke wilgotno, czy bedzie padal deszcz, a Tobnie obietosc na glowie zwiekszy sie 2 razy

Posted

[quote name='Olcia'] jak bedzie troszke wilgotno, czy bedzie padal deszcz, a Tobnie obietosc na glowie zwiekszy sie 2 razy[/quote] :angel: Marzę o tym :angel: Żadnych reklamacji nie będzie :P

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Katerinas'] Fajnie, że można tak podcinać. :) Czasami żałuję, że nie mogę tak zrobić z Gajką... To znaczy mogłabym, tylko pytanie jak by odrosła... :roll: [/quote]

zawsze mozesz sprobowac w koncu psiaki rodza sie z krociotka sierscia:), wiec odrosnie napewno, a ruskie odrastaja bardzo szybko[/quote] Briardów nie strzyże się, bo podobno sierść która odrasta nie jest już taka sama. Bardziej się kołtuni i mechaci. Tak czytałam...

Posted

[quote name='Katerinas']bosz... ja też chcę loki :roll: oddam swoje proste brąz "druciki" :roll:[/quote] Uciekaj stąd, uciekaj... byłam pierwsza :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']bosz... ja też chcę loki :roll: oddam swoje proste brąz "druciki" :roll:[/quote] Uciekaj stąd, uciekaj... byłam pierwsza :evilbat:[/quote] Nie bądź wiśnia ... podziel się :puppydog:

Posted

[quote name='Olcia']no dziewczyny gdzie Wy?? ja juz lysa siedze sobie:)[/quote] :lol: :lol: :lol: [b]Katerinas[/b] Ty się ogol pierwsza :roll:

Posted

No ja mogę pierwsza ... pytanie czy będziesz [b]Olcia[/b] zadowolona :roll: Bo u mnie piórka nie włosy... cienizna i każdy w inną stronę... :-? Nie to co u [b]addy[/b] - czarne, długie i dużo ...

Posted

[quote name='adda'][quote name='Katerinas'] czarne, długie i dużo ...[/quote] ...zniszczone, wystrzępione...[/quote] ... cusik ściemniasz koleżanko 8) Na zdjęciach wyglądają naprawdę wspaniale :D

Posted

o Wy baby wstretne teraz to kazda ma wymowke a to postrzepione a to cienke zapamietam to sobie.
nie wiem dlaczego ale od kilku dni nie dostaje poczty na wp, czy wiecie cos o tym a tym?? i powiadomien tez nie dostaje:(

Posted

[quote name='Olcia']o Wy baby wstretne teraz to kazda ma wymowke a to postrzepione a to cienke zapamietam to sobie.[/quote] Nie groź nam, bo się rozmyślimy i Cię przewieje :lol:
[quote]nie wiem dlaczego ale od kilku dni nie dostaje poczty na wp, czy wiecie cos o tym a tym?? i powiadomien tez nie dostaje:([/quote] U mnie wp działa :roll: