Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Bozesztymoj.. ja chyba trafilam na siakies mamusiowe forum :cool1:
Już wiem, czemu ta dogomania taka biala się zrobiła.. sterylna :diabloti:[/QUOTE]
[B]
matki karmiące tu są więc sterylnie sie zrobiło :evil_lol:[/B]

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']http://img694.imageshack.us/img694/4660/megav.jpg[/QUOTE]

[B]podoba mi się (NIE MAM EMOTEK)[/B]
[B]Ja nie mam zdjęć w ciąży, zabroniłam innym robić, utyłam straszliwie (TU JEST EMOTKA WŚCIEKŁOŚCI).[/B]

Posted

[quote name='PIKA']Bozesztymoj.. ja chyba trafilam na siakies mamusiowe forum :cool1:
Już wiem, czemu ta dogomania taka biala się zrobiła.. sterylna :diabloti:[/QUOTE]

a ja Ciebie szukam zawsze co na spacerze w parku jestem, ale jakoś nie mogę się Ciebie dopatrzeć

Posted

[quote name='malawaszka']noo bo PIKA, Saba i Inti to takie kruszynki, ze trudno wypatrzeć :lol:[/QUOTE]

Waszka sugerujesz mi zmiane szkieł na mocniejsze:)

Posted

[quote name='Olcia']a ja Ciebie szukam zawsze co na spacerze w parku jestem, ale jakoś nie mogę się Ciebie dopatrzeć[/QUOTE]
Bo ja już tam nie latam, teraz wolę na Forty podjechać :) Ale jak powiesz, kiedy będziesz to podejdę :p

(Musicie kliknąć pod oknem odpowiedzi, "Opcje zaawansowane" i tam bedziecie mieć emotki )

Posted

[quote name='malawaszka']noo bo PIKA, Saba i Inti to takie kruszynki, ze trudno wypatrzeć :lol:[/QUOTE]
Ja to szczególnie jestem kruszynka :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ja to szczególnie jestem kruszynka :evil_lol:[/QUOTE]

dobra dobra juz się nie wykręcaj kiedy idziemy na spacer to przyjade do Iwony, Iwona ma westa:)

Posted

[quote name='Olcia']dobra dobra juz się nie wykręcaj kiedy idziemy na spacer to przyjade do Iwony, Iwona ma westa:)[/QUOTE]
Mnie wsio ryba kiedy.... tylko ktoryś dzień w ten weekend mam niepewny..
Fajnie, ze Iwona ma westa... po zabawie z Hipolitem będzie miala mokrego westa i już nie takiego bielutkiego :roflt: wam tez radze ciuchy p/glutowe założyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']kur..nie mogę edytować postów ma westa i moją gretę przez jeszcze tydzień:)[/QUOTE]
Mam nadzieję, ze Greta mi Hipolita nie zje?? Bo ona się Sabie nauczył "odszczekiwać" to jej moze :lol:

Posted

[quote name='Olcia']Maga ja dużo nie przytyłam, ale za to do tej pory nie udało mi się zgubić(wściekłość) też nie działają gó...emotki[/QUOTE]

[B]ja przytylam dużo, większość zgubiona, ale zostało conieco (WŚCIEKŁOŚĆ).[/B]

[quote name='Olcia']a ja Ciebie szukam zawsze co na spacerze w parku jestem, ale jakoś nie mogę się Ciebie dopatrzeć[/QUOTE]

[B]Olcia, to gdzie ty mieszkasz? Bo ja na Żoliborzu nader często bywam .... (EMOTKA ZACHĘCAJĄCA)[/B]

[quote name='malawaszka']ehh już Wam zazdroszcze :([/QUOTE]

[B]a czy mnie też będziesz zazdrościć? (EMOTKA DIABEŁ)[/B]

[B]ps. czy jak klikacie w opcje zaawansowane, to wam się otwiera okna do pisania? Bo mnie nie (WŚCIEKŁOŚĆ)[/B]

Posted

Pika napewno na spacer nie wybiorę się do 27 listopada, bo ten mój osioł nadir , jak zostaje teraz sam w domu na dłużej poprostu wyje, tylko pytanie czy za gretą czy za Alanem:)

Posted

[quote name='Olcia']Maga ja mieszkam na Targówku, a moja bratowa na żoliborzu tzn. to chyba bielany nie znam się:) i bardzo często tam jestem z nudów:)[/QUOTE]
to jak będziesz u bratowej to zapraszam do mnie tak z nudów - masz szansę spotkac u mnie Matke i Bliźniaka mojego nienarodzonego dziecka :D
[quote name='Olcia']a tak wogóle to nie śpie od 3 (wnerw)[/QUOTE]

ja od 4 czemu nikt mi nie wspomniał o bezdechu w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Olcia']jak to zrobić żeby w podpisie był tytuł a nie cały link ???[/QUOTE]
nie wiem

hej czy twoje psy też miały takie jazdy z przytulaniem sie do ciebie?? Szpilka jest nie do zniesienia!!!! łazi za mną ociera się leży na posłaniu i gapi sie na mnie...........teraz leży mi na laptopie jak wstanę i wyjde pójdzie za mną!!!

Posted

[quote name='Olcia']Maga ja mieszkam na Targówku, a moja bratowa na żoliborzu tzn. to chyba bielany nie znam się:) i bardzo często tam jestem z nudów:)[/QUOTE]

[B]noo, to na jakis spacerek mozemy sie umówic :cool3:[/B]
[B]ja mieszkam w Pierdach, od strony Tarchomina wjezdzam do wawy, do której często się wybieram, bo umieram z nudów na swoim zadupiu.[/B]
[B]Nie wiem tylko czy jesteś przygotowana na ekstremum, bo Tadzio potrafi wrzeszczeć, potem z wysyłku zasnąć, a potem znowu wrzeszczeć :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='dbsst']
hej czy twoje psy też miały takie jazdy z przytulaniem sie do ciebie?? Szpilka jest nie do zniesienia!!!! łazi za mną ociera się leży na posłaniu i gapi sie na mnie...........teraz leży mi na laptopie jak wstanę i wyjde pójdzie za mną!!![/QUOTE]

haha czy to znaczy, że od dwóch lat jestem w ciąży??? :mdleje: Pepa też tak ma a teraz jeszcze Marcel - mam dwa cienie :roflt: