Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem dlaczego nie mogę edytować pierwszego postu, więc rozliczenie wkleje tutaj

doszły wpłaty od agiza 30 zł, ketunia 20 zł, certusowa 20 zł

stan konta na dzień 25.11.2009r

264 zł + 70 zł = 334 zł

Posted

iwona213 napisał(a):
nie wiem dlaczego nie mogę edytować pierwszego postu, więc rozliczenie wkleje tutaj

doszły wpłaty od agiza 30 zł, ketunia 20 zł, certusowa 20 zł

stan konta na dzień 25.11.2009r

264 zł + 70 zł = 334 zł
CZy przerzucacie te pieniązki na tego ślepaczka Buraja???

Posted

Własnie nie może byc niecheci do kotów. Mam jeszcze zdjecie Sledzika w ubranku, ale teraz troche trudno w tej dogomanii sie poruszać trzeba sie nauczyc po prostu. no i byl sobie Sledzik nikomu nie wadził i teraz tak troche go brakuje, ale coż bywa i tak.

Posted

no faktycznie Kasia mówiła ze on nie za bardzo lubi koty, więc jeśli nie dałoby rady go ulokować u Morii to może kaczorek?? kaczorek jest maleńki (ok 3 kg) miał problem z tylnymi nóżkami ale już jest lepiej i chodzi. To taka mała wredota, nie lubi byc noszona na rękach. Tylko kase trzeba byłoby uzbierać. Iwonko to ten mały gamon co wlazł w krzaki, pamiętasz?? Zdjęcie malucha... http://guli.it.pl/~ihabe/bezdomne_pl_gliwice/content/IMG_2569_large.html

Posted

pamiętam kochana. Tylko, że deklaracje ze Śledzika przeszły na Buraja i dla Kaczorka musimy zacząć na nowo zbierać a wiesz jak będzie ciężko zdobyc deklaracje i to jesczez przed świętami;-(

Posted

a czy dla takiego malucha tez koszt 300 zł?? kurcze szkoda ze nie mogę pomóc... szkoda miejsca w tak cudownym domku u Morii... a koczorek potrzebuje ciepła ze względu na te nogi, teraz jest lepiej ale pamiętam jak nogi całkowicie odmówiły mu posłuszeństwa, staral sie stawać na przednich ale nie mógł udźwignąć tyłu... wyglądało to strasznie, mam nawet filmik gdzieś jak nie mógł chodzić, podeśle Ci Iwonko na maila (jak go znajde) bo ja nie wiem jak sie poruszac po nowym dogo. Bede zaglądała do Was od czasu do czasu, może jednak uda Wam się coś zdziałać. Dzieki za kawał roboty i przepraszam ze mnie nie ma...

• 2 weeks later...
  • 10 months later...