Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drodzy Państwo !
Oto Brita, zwykła czarna sunia , jakich wiele w każdym schronie, takie psy nie zatrzymuja na sobie wzroku ludzi wybierających dla siebie psiaka...
A jednak Brita ma to "coś". Jest to sunia którą dostrzegłam już przy pierwszej wizycie w schronisku. Nie wiem czy jest to ta ogromna radość gdy widzi , że to właśnie ją zauważyłeś...., czy to ten szczery uśmiech pełną paszczą.... a może to właśnie brak jednego ucha?
Sunia jest młoda, ma około 2 lat, uszko straciła podczas " boksowych " potyczek, jest bardzo wesoła i energiczna, na spacerkach bardzo posłuszna i uwielbia się przytulać.
Brita potrzebuje pilnie domku. Przebywanie w warunkach schroniskowych, a zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym to wielkie niebepieczeństwo dla jej zdrowia, brak uszka to brak naturalnej ochrony przed różnymi infekcjami, a co za tym idzie bólem i cierpieniem.
Schroniskowy boks nie jest miejscem które Brita dobrze znosi, pojawiły sie u niej objawy choroby kojcowej, często biega w kółko. Korzysta co prawda z wybiegu, ale niestety nie daje to poprawy.
Tu pomoże tylko człowiek i kochający ciepły dom....

Człowieku ten cudowny pies czeka....podaruj jej zdrowie, ciepło, dom.

Oto nasza "jednoucha":

Brita przebywa obecnie w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem, istnieje możliwość pomocy w transporcie.

Kontakt w sprawie adopcji:
Renata
tel. 600 401 564
mail. [email protected]

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miśka84 napisał(a):
Ja nie umiem :oops:

Ogłoszeń? Miśka to proste.. ja też nie umiałam a jak weszłam na kupiepsa to sobie pomyślałam o matko jak ja mam robić ogłoszenia:evil_lol: i co jakoś daję radę;)
Ale wystarczy że masz Matyldę na głowie :Rose::calus:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
:cool3: Brita ma ogłoszenia na trzech portalach robić dalej czy zaczekać?:razz:

robić Karolciu gdzie się da !!! :lol: A za każde ewentualne zapytanie mocno kciuki trzymamy......:thumbs:

Posted

Miała farta i tyle, niestety nie było więcej telefonów, ale nadziei nie tracimy przecież.
Karolcia dopóki Brita nie siedzi w swoim domku ogłoszenia robimy gdzie się da ;)