majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Drodzy Państwo ! Oto Brita, zwykła czarna sunia , jakich wiele w każdym schronie, takie psy nie zatrzymuja na sobie wzroku ludzi wybierających dla siebie psiaka... A jednak Brita ma to "coś". Jest to sunia którą dostrzegłam już przy pierwszej wizycie w schronisku. Nie wiem czy jest to ta ogromna radość gdy widzi , że to właśnie ją zauważyłeś...., czy to ten szczery uśmiech pełną paszczą.... a może to właśnie brak jednego ucha? Sunia jest młoda, ma około 2 lat, uszko straciła podczas " boksowych " potyczek, jest bardzo wesoła i energiczna, na spacerkach bardzo posłuszna i uwielbia się przytulać. Brita potrzebuje pilnie domku. Przebywanie w warunkach schroniskowych, a zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym to wielkie niebepieczeństwo dla jej zdrowia, brak uszka to brak naturalnej ochrony przed różnymi infekcjami, a co za tym idzie bólem i cierpieniem. Schroniskowy boks nie jest miejscem które Brita dobrze znosi, pojawiły sie u niej objawy choroby kojcowej, często biega w kółko. Korzysta co prawda z wybiegu, ale niestety nie daje to poprawy. Tu pomoże tylko człowiek i kochający ciepły dom.... Człowieku ten cudowny pies czeka....podaruj jej zdrowie, ciepło, dom. Oto nasza "jednoucha": Brita przebywa obecnie w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem, istnieje możliwość pomocy w transporcie. Kontakt w sprawie adopcji: Renata tel. 600 401 564 mail. [email protected] Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Moze własnie ten brak uszka przyniesie jej szczescie i dom.Tez ja moge tylko chwalic na podstawie spacerów.Moje tak ładnie nie ida na smyczy...:mad: Quote
majuska Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Britek prosi o banerek i ogłoszonka;) Quote
halcia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Szpilka zaspała....żałosne....:cool3::eviltong:bedzie banerek w nocy robic:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 majuska napisał(a):Britek prosi o banerek i ogłoszonka;) Banerka to ja nie zrobię bo nie umiem;). Ogłoszonka ma zrobione:lol: Quote
majuska Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Karolcia :calus: Szpilka sie obudzi, spokojnie....;) Quote
majuska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 ogłoszonka: Brita - nie mam ucha, ale będę Cię kochać Brita - Zwierzaki - cafeanimal.pl Potrzebne allegro!!! Quote
karolciasz28 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Miśka84 napisał(a):Ja nie umiem :oops: Ogłoszeń? Miśka to proste.. ja też nie umiałam a jak weszłam na kupiepsa to sobie pomyślałam o matko jak ja mam robić ogłoszenia:evil_lol: i co jakoś daję radę;) Ale wystarczy że masz Matyldę na głowie :Rose::calus: Quote
majuska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 I na dzień dobry wyskakujemy do góry!! Quote
Miśka84 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 uszatek w górę.... Karolcia ja jestem antytalentem komputerowym. To cud, że ja na dogo się jakoś poruszam :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Brita- jednoucha sunia- czeka na dom. Pies/psa (718000415) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majuska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 To co od jutra będzie dzwonienie:razz:?? Quote
majuska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 No i już telefonik jeden był.....na razie nic konkretnego, ale cieszy sam fakt, że ktoś Britkę zauważył i czekamy na ten jeden jedyny!!!!! Quote
karolciasz28 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :cool3: Brita ma ogłoszenia na trzech portalach robić dalej czy zaczekać?:razz: Quote
Becia66 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 karolciasz28 napisał(a)::cool3: Brita ma ogłoszenia na trzech portalach robić dalej czy zaczekać?:razz: robić Karolciu gdzie się da !!! :lol: A za każde ewentualne zapytanie mocno kciuki trzymamy......:thumbs: Quote
Becia66 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 figa33 napisał(a):widziałam dzisiaj Britę w Metrze:multi: Jak ona tak szybko do Metra trafiła ??? :crazyeye: Quote
majuska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Miała farta i tyle, niestety nie było więcej telefonów, ale nadziei nie tracimy przecież. Karolcia dopóki Brita nie siedzi w swoim domku ogłoszenia robimy gdzie się da ;) Quote
Recommended Posts