Becia66 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Miśka84']a se ;) sropnę :evil_lol: wy se tu ciotki nie sropajcie tylko domek dla Brity szukać....:eviltong: Nie za gruba, nie za sucha Brita bez jednego ucha. Mozna zajrzec mu do środka a tam smrodek jak z wychodka....:evil_lol: W drugim smrodek nie tak duży lecz też mozna sie odurzyć i zakręci w naszych głowach niczym czysta wyborowa. Drugie ostro jak szpic stoi lecz porównac nie przystoi :eviltong: do niczego wiecej chyba bo ,,cenzura'' tylko dyba....:evil_lol: I przekręci coś, omota i do schronu zamkną wrota. !!! Brita bez jednego ucha same kłamstwa znów wysłucha... Pieski same pozostaną z naszą ,,żmijką'' ukochaną. A żałosne do lamusa niechaj kroi im się dusza żałosnymi pozostaną póki znowu nie powstaną i ład całkiem nie powróci i nie bedą sie już smucić. Sztandar w górę wy żałosne zmiany w lepsze już na wiosnę !!!??? A tymczasem niechaj Brita wszystko jednym uchem chwyta. I przekaże nam nawijki jednej - całkiem młodej żmijki. Z dedykacją dla wszystkich żałosnych.....:evil_lol: Edytowałam tekst - ciekawe czy cenzura wyłapała ? Może zaraz jakaś fotka tu zagości z nieukrywaną satysfakcją ??? Quote
halcia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zrobiłabym ale sie nie naumiałam:evil_lol:Hopaj mała. Quote
majuska Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 No no Beciu...Fiu Fiu..... Florentynka powinna zarabiać pisząc prozę, a Ty na pisaniu wierszy, niezły duecik miałybyśmy...:evil_lol: A Britek tymczasem pomieszkuje na nowym dużym wybiegu, są tam na razie tylko 2 boksy i ma kumpla Krakersa, a cały wybieg należy tylko do nich:lol: Wczoraj mnie od razu wypatrzyła i przywołała wzrokiem: Po przywitaniu się poszłyśmy na krótki spacerek, po prostu nie mogłam jej odmówić, a na spacerku Brituś przegrzeczny był i miziactwu nie było końca.. Potem znów bieganina po wybiegu... ...w towarzystwie niesfornego Krakersika: Quote
majuska Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 A dla wszystkich wielbicielek Czarnulki mamy jeszcze filmik z nasza gwiazda w roli głównej: YouTube - Brita Jedno jest pewne : Ludź tu potrzebny na gwałt!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Byłaby super suczka do psich sportów- jakbym miała wiecej czasu to bym ja tak wyklikała ze by sie o nia bili ;) Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Szpilka musisz znaleźć czas:eviltong::evil_lol: Britek ogłoszony. Na razie na tych portalach co robię wszystkim innym psiakom,ale jak dorwę się czegoś nowego to kto wie...:diabloti::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Musiałabym z nia ćwiczyć codziennie po 2 razy pozatym bez przywiązania do człowieka niewiele wyjdzie Quote
majuska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czarnulka ma chyba dobry wpływ na etatowego orzechowskiego ludożercę Krakcia ( z którym sąsiaduje i biega po wybiegu ) jakiś taki przyjacielski wyraz twarzy ma i ogonem merda....:evil_lol: Quote
majuska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czarnula pokazujemy sie wszystkim na wieczornym spacerku :painting::painting::painting::painting::painting: Quote
kamilawa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No Britosiu :loveu: Nikt do ciebie ślicznotko nie zagląda? Chodź na wieczorny spacerek, może akurat ciotki cię zobaczą :diabloti: Quote
Becia66 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 kamilawa napisał(a): Chodź na wieczorny spacerek, to ja ją zabieram na południowy spacerek.....:painting: Quote
majuska Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Jutro będą świeże wiadomości od Czarnulki...:razz: Quote
Recommended Posts