Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż Dukaciku,jednak szkoda,że nie okazałeś się jamnikiem.
Pewnie jamnicze ciotki od czasu do czasu do ciebie zajrzałyby.
A tak jesteś ni to pies ni to wydra,ale na pewno nie jamnik ,którego pojechałam łapać.

Posted

bianka0 napisał(a):
No cóż Dukaciku,jednak szkoda,że nie okazałeś się jamnikiem.
Pewnie jamnicze ciotki od czasu do czasu do ciebie zajrzałyby.
A tak jesteś ni to pies ni to wydra,ale na pewno nie jamnik ,którego pojechałam łapać.

Przecież ja zaglądam :loveu:

Posted

caelestis napisał(a):
i ja też zaglądam ;) w końcu na tym małym banerku trochę wygląda jak wysoki jamnik :evil_lol:

W końcu Dukat miał być jamnikiem,taką dostałam wiadomość,że w lesie plącze się zagłodzony jamnik.
Kiedy pojadę do Dukata porobię mu ujęcia z boku ,nie z góry.Takie zdjęcia z każdego pieska mogą zrobić jamniczka.
Nikt o niego nie pytał :shake:

Posted

bianka0 napisał(a):
W końcu Dukat miał być jamnikiem,taką dostałam wiadomość,że w lesie plącze się zagłodzony jamnik.
Kiedy pojadę do Dukata porobię mu ujęcia z boku ,nie z góry.Takie zdjęcia z każdego pieska mogą zrobić jamniczka.

Wreszcie dogo działa, czyli dzisiaj mam do zrobienia/skonczenia 14 aukcji. W tym Dukata. Do 2 w nocy czekałam łudząc się że forum odpali.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wreszcie dogo działa, czyli dzisiaj mam do zrobienia/skonczenia 14 aukcji. W tym Dukata. Do 2 w nocy czekałam łudząc się że forum odpali.

Isadoro Dukata aukcję zrobiłaś już parę dni temu i to piękną.
Odpadnie Ci do zrobienia chociaż ta jedna,widać,że naprawdę jesteś zmęczona.
Danusia też zaraz zrobiła mu piękny komplecik ogłoszeń,więc teraz tylko można czekać na telefony.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Przejęzyczenie z mojej strony, o Redzie myślałam a Dukat napisałam :):):)

Posted

Przepraszam za dwudniową nieobecność.
Parę informacji o Dukacie z DT :

Wet wpisał 4 lata, oglądał zęby Dukata i stwierdził, że to młody pies.
Dukat jest świetnym psiakiem, bardzo łagodnym i wesołym. Można go polecić do domu z dziećmi. W domu będzie na pewno zachowywał czystość i nic nie będzie niszczył. Nie wyje i nie piszczy gdy zostaje sam. Potrafi się dogadać nawet z psem-samcem. Wszystko oczywiście zależy czy nie zostanie zaczepiony .Z suczkami w ogóle super.

Posted

bianka0 napisał(a):
Przepraszam za dwudniową nieobecność.
Parę informacji o Dukacie z DT :

Wet wpisał 4 lata, oglądał zęby Dukata i stwierdził, że to młody pies.
Dukat jest świetnym psiakiem, bardzo łagodnym i wesołym. Można go polecić do domu z dziećmi. W domu będzie na pewno zachowywał czystość i nic nie będzie niszczył. Nie wyje i nie piszczy gdy zostaje sam. Potrafi się dogadać nawet z psem-samcem. Wszystko oczywiście zależy czy nie zostanie zaczepiony .Z suczkami w ogóle super.

Dopiszę wieczorem te informacje do allegro, moze zdjęcia jakieś nowe, trochę bym przebudowała moze

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dopiszę wieczorem te informacje do allegro, moze zdjęcia jakieś nowe, trochę bym przebudowała moze

Wielkie dzięki Isadoro,dzisiaj poproszę o nowe zdjęcia.Może uda mi się podjechać samej,ale to jest 20 km ,a po pracy mam już dosyć.
Liczę dni do urlopu.

Posted

Podnoszę!
?jakby były nowe zdjęcia to dobrze w towarzystwie innych zwierząt,ludzi (zwłaszcza dzieci ;) )...wiecie w takim domowym klimaciku. Z mojego doświadczenia wynika że to działa ;)