bianka0 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wielkie dzięki Isadoro. Super allegro,dla super psiaka. Quote
bianka0 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dukat został zaszczepiony dzisiaj od chorób wirusowych. Nikt go nie poznaje z okolic w promieniu 50 km. Quote
bianka0 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No cóż Dukaciku,jednak szkoda,że nie okazałeś się jamnikiem. Pewnie jamnicze ciotki od czasu do czasu do ciebie zajrzałyby. A tak jesteś ni to pies ni to wydra,ale na pewno nie jamnik ,którego pojechałam łapać. Quote
Isadora7 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka0 napisał(a):No cóż Dukaciku,jednak szkoda,że nie okazałeś się jamnikiem. Pewnie jamnicze ciotki od czasu do czasu do ciebie zajrzałyby. A tak jesteś ni to pies ni to wydra,ale na pewno nie jamnik ,którego pojechałam łapać. Przecież ja zaglądam :loveu: Quote
danka1234 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 zagladamy,zagladamy,tylko doba na wszystko za krótka. Quote
bianka0 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Cisza,nikt nie pyta na razie o Dukata,ale najważniejsze,że jest bezpieczny. Quote
caelestis Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 i ja też zaglądam ;) w końcu na tym małym banerku trochę wygląda jak wysoki jamnik :evil_lol: Quote
bianka0 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 caelestis napisał(a):i ja też zaglądam ;) w końcu na tym małym banerku trochę wygląda jak wysoki jamnik :evil_lol: W końcu Dukat miał być jamnikiem,taką dostałam wiadomość,że w lesie plącze się zagłodzony jamnik. Kiedy pojadę do Dukata porobię mu ujęcia z boku ,nie z góry.Takie zdjęcia z każdego pieska mogą zrobić jamniczka. Nikt o niego nie pytał :shake: Quote
Isadora7 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 bianka0 napisał(a):W końcu Dukat miał być jamnikiem,taką dostałam wiadomość,że w lesie plącze się zagłodzony jamnik. Kiedy pojadę do Dukata porobię mu ujęcia z boku ,nie z góry.Takie zdjęcia z każdego pieska mogą zrobić jamniczka. Nikt o niego nie pytał :shake: Wreszcie dogo działa, czyli dzisiaj mam do zrobienia/skonczenia 14 aukcji. W tym Dukata. Do 2 w nocy czekałam łudząc się że forum odpali. Quote
bianka0 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Isadora7 napisał(a):Wreszcie dogo działa, czyli dzisiaj mam do zrobienia/skonczenia 14 aukcji. W tym Dukata. Do 2 w nocy czekałam łudząc się że forum odpali. Isadoro Dukata aukcję zrobiłaś już parę dni temu i to piękną. Odpadnie Ci do zrobienia chociaż ta jedna,widać,że naprawdę jesteś zmęczona. Danusia też zaraz zrobiła mu piękny komplecik ogłoszeń,więc teraz tylko można czekać na telefony. Quote
danka1234 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 zaraz wkleje linki ogłoszeniowe na 1 strone by było widać co ma zrobione. Zapomniałam wczesniej je wkleić. Quote
Isadora7 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Isadora7 napisał(a):Wreszcie dogo działa, czyli dzisiaj mam do zrobienia/skonczenia 14 aukcji. W tym Dukata. Do 2 w nocy czekałam łudząc się że forum odpali. Przejęzyczenie z mojej strony, o Redzie myślałam a Dukat napisałam :):):) Quote
danka1234 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 i pewnie dalej nik nie jest zainteresowany jego adopcją. Quote
bianka0 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Przepraszam za dwudniową nieobecność. Parę informacji o Dukacie z DT : Wet wpisał 4 lata, oglądał zęby Dukata i stwierdził, że to młody pies. Dukat jest świetnym psiakiem, bardzo łagodnym i wesołym. Można go polecić do domu z dziećmi. W domu będzie na pewno zachowywał czystość i nic nie będzie niszczył. Nie wyje i nie piszczy gdy zostaje sam. Potrafi się dogadać nawet z psem-samcem. Wszystko oczywiście zależy czy nie zostanie zaczepiony .Z suczkami w ogóle super. Nikt o niego nie pytał :shake: Quote
Isadora7 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 bianka0 napisał(a):Przepraszam za dwudniową nieobecność. Parę informacji o Dukacie z DT : Wet wpisał 4 lata, oglądał zęby Dukata i stwierdził, że to młody pies. Dukat jest świetnym psiakiem, bardzo łagodnym i wesołym. Można go polecić do domu z dziećmi. W domu będzie na pewno zachowywał czystość i nic nie będzie niszczył. Nie wyje i nie piszczy gdy zostaje sam. Potrafi się dogadać nawet z psem-samcem. Wszystko oczywiście zależy czy nie zostanie zaczepiony .Z suczkami w ogóle super. Nikt o niego nie pytał :shake: Dopiszę wieczorem te informacje do allegro, moze zdjęcia jakieś nowe, trochę bym przebudowała moze Quote
bianka0 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Isadora7 napisał(a):Dopiszę wieczorem te informacje do allegro, moze zdjęcia jakieś nowe, trochę bym przebudowała moze Wielkie dzięki Isadoro,dzisiaj poproszę o nowe zdjęcia.Może uda mi się podjechać samej,ale to jest 20 km ,a po pracy mam już dosyć. Liczę dni do urlopu. Quote
danka1234 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Niedobrze,taki fajny psiak a zainteresowania nie ma.To pewnie przez ta wakacyjną porę. Quote
Ania W Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Podnoszę! ?jakby były nowe zdjęcia to dobrze w towarzystwie innych zwierząt,ludzi (zwłaszcza dzieci ;) )...wiecie w takim domowym klimaciku. Z mojego doświadczenia wynika że to działa ;) Quote
bianka0 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 U Dukata bez zmian.Grzeczny,posłuszny,nabiera wagi. Będzie coraz ładniejszy. Bezpieczny, czeka na swój dom. Nikt o niego na razie nie pyta :shake: Quote
Recommended Posts