Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie pytał o Dukata.
Przedwczoraj rozmawiałam z kobietą ze wsi,z tych niewielu które znam ,co dają psu jeść i pogłaszczą i nie uderzą.Bardzo jej się Dukat podobał ale .....byłby na łańcuchu.
Niestety Dukat nie nadaje się do tego.

Posted

Jeszcze 2 dni muszę pracować.Potem mam urlop,będą nowe zdjęcia,będą wycięte klejnociki.
Na razie podejrzewam,że może mieć tasiemca psiego.Wspaniałe jedzenie,super apetyt a Dukacik nie ma przyrostu wagi.
No i nadal nikt go nie chce,ale chyba jeszcze nie czas na ten dom najlepszy z najlepszych.
Bardzo dziękuję za ogłoszenia i podnoszenia wątku.Jeszcze 2 dni......

• 2 weeks later...
Posted

Tak dalej nikt o Dukata nie pytał.
Za każdym razem kiedy mam okazję go zobaczyć zachwyca mnie jego uroda,ma niespotykanie piękny kolor umaszczenia,jego sierść błyszczy jak złoto(dlatego dałam mu imię Dukat).Już jest grubszy,bardzo ruchliwy,trudny do uchwycenia w obiektywie.
Nadal bardzo spokojny,posłuczny,zgodny z innymi psami.

Posted

Niestety Dukat ma padaczkę.
W DT opiekunowie usłyszeli w boksie harmider,kiedy wbiegli Dukat miał atak.Na dodatek drugi psiak w tym czasie pogryzł mu ucho.
Taki piękny i grzeczny i nikt go zdrowego nie chciał.A teraz .....

Posted

[quote name='bianka0']Niestety Dukat ma padaczkę.
W DT opiekunowie usłyszeli w boksie harmider,kiedy wbiegli Dukat miał atak.Na dodatek drugi psiak w tym czasie pogryzł mu ucho.
Taki piękny i grzeczny i nikt go zdrowego nie chciał.A teraz .....[/quote]

O mateńko... allegro się skończyło dzisiaj chciałam wznawiać...
Czy to był jedyny atak?
Psiak z padaczką to też przecież cudowny psiak jak sama wiesz i ja wiem. Tyle, ze na ludzi to może źle zadziałać.