jonQuilla Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 :crazyeye::crazyeye: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ale kogoś tutaj ząbki swędziały[/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaga21 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='ania z poznania']To Morrisa dzieło??????[/QUOTE] [quote name='Magda25']Czyja to sprawka ?[/QUOTE] samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy. etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm: Quote
ania z poznania Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='agaga21']samo się zepsuło zapewne...[/QUOTE] :splat:No przecież! Jasne jak słońce! Quote
Agnezia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='agaga21']chyba miałam ostatnio za mało "atrakcji":shake::mdleje: [IMG]http://i52.tinypic.com/rjjurp.jpg[/IMG][/QUOTE] Te piloty coś w sobie mają ;) Mój nazywa się terminator po przejściach,ale o dziwo działa :) Quote
Alicja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 oooo ale baterie całe :grins: [url]http://i52.tinypic.com/rjjurp.jpg[/url] Quote
baster i lusi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='agaga21']samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy. etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm:[/QUOTE] przecież mówiłas ,ze masz myszy:razz:to nie jest dzieło Morriska bo on taki grzeczny:eviltong: Quote
agnieszka32 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Alicja']oooo ale baterie całe :grins: [URL]http://i52.tinypic.com/rjjurp.jpg[/URL][/QUOTE] To samo chciałam napisać :diabloti::evil_lol: Quote
baster i lusi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Alicja']oooo ale baterie całe :grins: [URL]http://i52.tinypic.com/rjjurp.jpg[/URL][/QUOTE] myszki to mądre szkodniki :evil_lol:i wiedzą co moze im zaszkodzic:razz: Quote
Migori Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Krasnoludki! To oczywiste! Albo Samosie. Quote
Tengusia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='agaga21']samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy. etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm:[/QUOTE] no zeby Morriska o takie czyny posadzac ... wiesz co okropna jestes, naprawno sama popsulas a teraz na biednego siersciucha zwalasz :obrazic: Quote
furciaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Tak, tez mysle ze to Aga tak tego pilota zalatwila w przyplywie zlosci...a teraz zwala na psiaki albo myszki, nie wiem..naprawde nie wiem jak mozna tak postepowac:shake: Quote
Tengusia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ciocia oc do nas my sie juz nie gniewamy ze tego pilocika popsulas :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 chciałam wam wczoraj jakoś dowciapnie poodpisywać ale coś weny nie mam do żartów na razie. jutro mamy gościa:multi: [I][B]matka chrzestna[/B][/I] przyjeżdża :loveu::loveu:czyli ania z poznania więc zaraz biorę się za sprzątanie:evil_lol: aniu, nie mam pomysłu co na obiad naszykować:placz: Quote
baster i lusi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Alicja']nie zapomnij o cieście ;)[/QUOTE] koniecznie i to takie by i Morriskowi smakowało Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [QUOTE]nie zapomnij o cieście ;-)[/QUOTE] [QUOTE]koniecznie i to takie by i Morriskowi smakowało [/QUOTE] zawsze jak ania przyjeżdża to się opychamy słodkościami:oops::oops: ania może bo to chudzinka ale mi za bardzo nie wypada;) teraz wiadomo na kogo zwalimy, że zjadł całe ciacho:diabloti: Quote
ania z poznania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Alicja']nie zapomnij o cieście ;)[/QUOTE] Ciasto już upieczone ;)! Quote
fioneczka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='agaga21']aniu, nie mam pomysłu co na obiad naszykować:placz:[/QUOTE] hmmm Morrisek podbiera ciasto to może Wy podkradnijcie mu szyjkę indyczą i skrzydełko :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='ania z poznania']Ciasto już upieczone ;)![/QUOTE] upiekłaś????????????:crazyeye::crazyeye: bo ja miałam zamiar kupić!:oops: i nadal nie wiem co na obiad:roll: jakoś mi pomysłu brak...może cos zamówimy... Quote
baster i lusi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='agaga21']upiekłaś????????????:crazyeye::crazyeye: bo ja miałam zamiar kupić!:oops: i nadal nie wiem co na obiad:roll: jakoś mi pomysłu brak...może cos zamówimy...[/QUOTE] pizza ,piwko i paluszki powinny wystarczec:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ale Wam zazdroszczę... Ja jutro chyba nie idę do pracy :diabloti: (bo jestem chora), szkoda że tak daleko mieszkam :roll:, bo też bym na ciacho wpadła :oops: - jednak na gotowanie i pieczenie z mojej strony nie ma co liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='agnieszka32']Ale Wam zazdroszczę... Ja jutro chyba nie idę do pracy :diabloti: (bo jestem chora), szkoda że tak daleko mieszkam :roll:, bo też bym na ciacho wpadła :oops: - jednak na gotowanie i pieczenie z mojej strony nie ma co liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] aga, wsiadasz o 7 w auto i jesteś u mnie jeszcze przed anią! mąż i psy 1 dzień bez ciebie wytrzymają. Quote
agnieszka32 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='agaga21']aga, wsiadasz o 7 w auto i jesteś u mnie jeszcze przed anią! mąż i psy 1 dzień bez ciebie wytrzymają.[/QUOTE] Tylko, że ja naprawdę jestem chora - gorączka prawie 40 stopni i chore gardło ... ;) A Ty mnie nie kuś, bo Ci kiedyś niespodziankę zrobię - adres mam :diabloti: Quote
ania z poznania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='fioneczka']hmmm Morrisek podbiera ciasto to może Wy podkradnijcie mu szyjkę indyczą i skrzydełko :diabloti:[/QUOTE] Bleeeeeeeee :no-no-no:, ja nie jem kurczaka :diabloti:! Upiekłam, takie inne, jesienne, z jabłkami, orzechami i brązowym cukrem. A kalorii nie ma prawie wcale :cool1: Quote
Recommended Posts