Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania z poznania']To Morrisa dzieło??????[/QUOTE]

[quote name='Magda25']Czyja to sprawka ?[/QUOTE]
samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy.
etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm:

Posted

[quote name='agaga21']chyba miałam ostatnio za mało "atrakcji":shake::mdleje:
[IMG]http://i52.tinypic.com/rjjurp.jpg[/IMG][/QUOTE]
Te piloty coś w sobie mają ;) Mój nazywa się terminator po przejściach,ale o dziwo działa :)

Posted

[quote name='agaga21']samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy.
etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm:[/QUOTE]
przecież mówiłas ,ze masz myszy:razz:to nie jest dzieło Morriska bo on taki grzeczny:eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']samo się zepsuło zapewne...tak sądzę, bo na żadnym ryjku nie zauważyłam skruchy.
etna jest ostatnia, którą bym podejrzewała, więc jeśli nie myszy to może morris...:hmmmm:[/QUOTE]

no zeby Morriska o takie czyny posadzac ... wiesz co okropna jestes, naprawno sama popsulas a teraz na biednego siersciucha zwalasz :obrazic:

Posted

chciałam wam wczoraj jakoś dowciapnie poodpisywać ale coś weny nie mam do żartów na razie.
jutro mamy gościa:multi: [I][B]matka chrzestna[/B][/I] przyjeżdża :loveu::loveu:czyli ania z poznania więc zaraz biorę się za sprzątanie:evil_lol:

aniu, nie mam pomysłu co na obiad naszykować:placz:

Posted

[QUOTE]nie zapomnij o cieście ;-)[/QUOTE]
[QUOTE]koniecznie i to takie by i Morriskowi smakowało [/QUOTE]
zawsze jak ania przyjeżdża to się opychamy słodkościami:oops::oops:
ania może bo to chudzinka ale mi za bardzo nie wypada;) teraz wiadomo na kogo zwalimy, że zjadł całe ciacho:diabloti:

Posted

[quote name='ania z poznania']Ciasto już upieczone ;)![/QUOTE]
upiekłaś????????????:crazyeye::crazyeye:
bo ja miałam zamiar kupić!:oops:

i nadal nie wiem co na obiad:roll: jakoś mi pomysłu brak...może cos zamówimy...

Posted

[quote name='agaga21']upiekłaś????????????:crazyeye::crazyeye:
bo ja miałam zamiar kupić!:oops:

i nadal nie wiem co na obiad:roll: jakoś mi pomysłu brak...może cos zamówimy...[/QUOTE]
pizza ,piwko i paluszki powinny wystarczec:evil_lol:

Posted

Ale Wam zazdroszczę...
Ja jutro chyba nie idę do pracy :diabloti: (bo jestem chora), szkoda że tak daleko mieszkam :roll:, bo też bym na ciacho wpadła :oops: - jednak na gotowanie i pieczenie z mojej strony nie ma co liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Ale Wam zazdroszczę...
Ja jutro chyba nie idę do pracy :diabloti: (bo jestem chora), szkoda że tak daleko mieszkam :roll:, bo też bym na ciacho wpadła :oops: - jednak na gotowanie i pieczenie z mojej strony nie ma co liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
aga, wsiadasz o 7 w auto i jesteś u mnie jeszcze przed anią! mąż i psy 1 dzień bez ciebie wytrzymają.

Posted

[quote name='agaga21']aga, wsiadasz o 7 w auto i jesteś u mnie jeszcze przed anią! mąż i psy 1 dzień bez ciebie wytrzymają.[/QUOTE]

Tylko, że ja naprawdę jestem chora - gorączka prawie 40 stopni i chore gardło ... ;)

A Ty mnie nie kuś, bo Ci kiedyś niespodziankę zrobię - adres mam :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']hmmm Morrisek podbiera ciasto to może Wy podkradnijcie mu szyjkę indyczą i skrzydełko :diabloti:[/QUOTE]

Bleeeeeeeee :no-no-no:, ja nie jem kurczaka :diabloti:!

Upiekłam, takie inne, jesienne, z jabłkami, orzechami i brązowym cukrem. A kalorii nie ma prawie wcale :cool1: