Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Toffiś- król dywanu :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Hihi a to dobre

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Toffiś też jak by mógł to by cały dzień gryzł ale mu zabieram bo nawet na jedzonko nie ma wtedy ochoty mały wybredny cwaniak

Posted

[quote name='Yoko2009']Śliczny Toffiś ze swoją zdobyczą:)[/QUOTE

Dzięki :)

[quote name='Pegaza']Hihih jakie podchody robi do tych smakolykow;)
http://i43.tinypic.com/2iav915.jpg

i mykam bo chcemy jechac na wystawe kwiatow..musze dokupic jednego powojnika bo mi jeden uginal..

Tak się czaił ok 5 min

[quote name='chrupcia']Czesc!:) jak tam u Was pogoda:) u mnie na szczęście spokojnie:)

U nas na razie nie pada chociaż się trochę chmurzy ale dzisiaj i tak był rekord bo nawet słonko świeciło:)

[quote name='jot11']http://i43.tinypic.com/2iav915.jpg ślicznie :loveu:

W końcu się pokazałaś na dogo Iwonko . :D

Jak by inaczej ,przecież Was się nie da opuścić:)

Mam 3 fotki z dzisiejszego spacerku ,Toffiś spotkał kolegę

Posted

Witam dziewczynki w niedzielny wieczór dzięki za odwiedzinki i miło nam że Toffiś się podoba
Cieszymy się że jeszcze ktoś na nas czeka
i jak tu zapomnieć o galerii...
Dzisiaj byłam w Gliwicach i kupiłam Toffisiowi kurteczkę przeciwdeszczową na początku stał jak słup soli i nie chciał zrobić kroku ale później się rozchodził i nawet spacerek zaliczył w kurteczce

Posted

ulalal...jaki elegancik
kurteczka super-teraz taka pogoda jakby jesień była a nie wiosna,więc kurteczki,derki,kombinezony na deszcz są jak znalazł

Posted

Czesc Iwonka:) bardzo mi sie podoba ta kurteczka Toffika:)! ja na razie nic nie kupuję, bo Jazz pewnie jeszcze podrośnie, a po za tym mam zamiar kupić jakis kombinezon na zimę:) teraz Jazz w ogóle nie wychodzi prawie na pole, bo jak tylko wychodzi to zaraz stoi pod drzwiami bo nie podoba mu sie taka pogoda więc tylko siusiu i kupka i do domu szybko biegnie..;)