iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Witam dziewczynki Wczoraj straciłam ponad 2 godziny na wysłanie posta i fotek ale cały czas dostawałam jakieś komunikaty że nie jestem zalogowana albo że moderator zablokował moje posty ,nie wiem co się stało ,takich nerwów dostałam bo po północy poszłam spać A chciałam Kasi pogratulować ślicznego psiaczka i pochwalić się nową fryzurką Toffisia zaraz dam fotki tylko upewnie się że mnie nie wywali Quote
iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 UFF jakoś się udało jeszcze nie miałam takich problemów chyba to nie jest spowodowane przerwą na dogo? Ta fotka jeszcze prze fryzjerem a to już w nowej fryzurce Quote
*kleo* Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No całkiem całkiem, ale ja jak zwykle mam zastrzeżenia :eviltong: Pisać czy nie? Quote
Pegaza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 *kleo* napisał(a):No całkiem całkiem, ale ja jak zwykle mam zastrzeżenia :eviltong: Pisać czy nie? No widac zmiane ale no wlasnie hm.. gdzie go obcinalas? Quote
*Jot* Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://i43.tinypic.com/333xuuv.jpg ślicznie Toffiś wygląda :loveu::loveu: Cześć Iwa :multi: Zaglądaj częściej na dogo :lol: Quote
iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 *kleo* napisał(a):No całkiem całkiem, ale ja jak zwykle mam zastrzeżenia :eviltong: Pisać czy nie? Bedę wdzięczna jak napiszecie prawdę :) Pegaza napisał(a):No widac zmiane ale no wlasnie hm.. gdzie go obcinalas? W salonie fryzjerskim dla piesków Quote
Pegaza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To ja ten glos oddam Klaudii jej mama ma salon fryzjerski wiec napisze prawde.;) a ja sie z nia zgodze co napisze bo chyba o tym samym myslimy z Klaudią;) ja nie przecze ze on nie jest sliczny ale poprawki fryzurki sa potrzebne:) Quote
tigrunia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 iwa jak na salon fryzjerski to fryzura jest fatalna :shake: Nie obraź się ale na prawdę - nie zapłaciłabym :mad: Toffiś oczywiście uroczy a ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: ale fryzura ewidentnie wymaga poprawy :roll: Quote
Karolina. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://i42.tinypic.com/2dv8mmb.jpg Iwonko jak dla mnie to ta firanka jest za wysoko, ale nie mnie to oceniać ;) Toffiś i tak wygląda super, pewnie wygodniej Wam teraz z taką fryzurką ;) Quote
iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nie obrażam się bo tak naprawdę to ja się za bardzo nie znam na psich fryzurkach ,ale też mi się wydaje że te firanki są trochę za wysoko ale nie zwróciłam wcześniej na to uwagi Quote
Nati28 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Toffis oczywiscie slicznie wyglada bo jego mordka jest taka kochana :loveu: ale fryzurka do poprawy (ja bym poszla i powiedziala ze maja za darmo poprawic:mad:) firanka zdecydowanie za wysoko jak do tak obcietego tylu i ja bym przod troche inaczej zrobila ale to moje zdania ;) buziaki dla was :loveu: Quote
iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nati28 napisał(a):Toffis oczywiscie slicznie wyglada bo jego mordka jest taka kochana :loveu: ale fryzurka do poprawy (ja bym poszla i powiedziala ze maja za darmo poprawic:mad:) firanka zdecydowanie za wysoko jak do tak obcietego tylu i ja bym przod troche inaczej zrobila ale to moje zdania ;) buziaki dla was :loveu: Dzięki za cenne rady ,tak właśnie pomyślałam ze pójdę do poprawki ale powiedz mi jeszcze co z tym przodem Quote
Nati28 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Przod tez bym nizej zjechala na wysokosc firanki i bardziej go przedegażowala zeby tak nie sterczal ;) Quote
*kleo* Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Pozwoliłam sobie skopiować zdjęcie i zaznaczyć miejsca które mnie najbardziej rażą Po pierwsze - przód, jakoś wyjątkowo drażnią mnie takie 'pontony'. Nie wiem jak wytłumaczyć, więc wejdź na stronkę salonu do galerii klientów, tam na fotkach widać jak mają zrobiony przód yorki cięte na sportowo. Po drugie - wycięty włos na udzie, tego w ogóle nie rozumiem. W porównaniu do tej falbany wygląda, jakby komuś się ręka z maszynką omskła. A sama falbana za wysoko. Może inny salon na przyszłość? :cool3: Quote
iwa63 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dzięki za cenne uwagi ,będę wiedziała przynajmniej co reklamować ,bo mam taki zamiar,a co do włosków na udzie to mu się tak włoski odbarwiają że wygląda jakby było wycięte Quote
*kleo* Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 iwa63 napisał(a):co do włosków na udzie to mu się tak włoski odbarwiają że wygląda jakby było wycięte To co kółkiem zaznaczyłam to jest odbarwiony włos? Ja tam widzę ewidentnie dziurę :eviltong: Quote
Nati28 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Widze Klaudia ze o samo nas razi :evil_lol: tez mi chodzilo o ten przod wlasnie i o to ze jak tam jest tak na udzie wyciete to firanka powinna byc nizej ;) Quote
Pegaza Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nati28 napisał(a):Widze Klaudia ze o samo nas razi :evil_lol: tez mi chodzilo o ten przod wlasnie i o to ze jak tam jest tak na udzie wyciete to firanka powinna byc nizej ;) Podpisuje sie rowniez pod tym..bo jesli tylna lapka jest zgolona to dlaczego zostawiona przednia owlosiona? tego nie rozumiem.. falbanka nizej i ten przod rowniez do poprawy..i tę lapkę przednią juz tez bym obgolila..;) Klaudia rozumie o co mi chodzi..i moze to zaznaczyc ladnie kolkiem;) na fotce.. Quote
chrupcia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 iwa63 napisał(a):A chciałam Kasi pogratulować ślicznego psiaczka i pochwalić się nową fryzurką Toffisia zaraz dam fotki tylko upewnie się że mnie nie wywali Czesc Iwonko!:) dzisiaj będą zdjęcia Jazz'a:) ciesze się że Ci się podoba:oops: Tofiik też bardzo śliczny chłopczyk:), ale ja bym też poszła do poprawy z fryzurką...:roll: Pozdrawiam!!:multi: popołudniu zapraszam do mojej galerii na zdjęcia, idę baterie ładować;) Quote
Marzena* Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ja się nie znam na psich fryzurkach wiec nie zabieram głosu w tej sprawie ;) Jak dla mnie Toffiś jest śliczny i tyle :) Quote
Angelika_Roser Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Widzę, że nasze maluchy nie tylko mają wspólne imie... :loveu: Nasz łobuz też "się odbarwia" po ścięciu. Teraz mu ścieniowałam włosy na grzbiecie, bo on ma ich tyle, że siostra sobie nie radzi i poza tym jest mu bardzo gorąco. Długi włos- piękny ciemny mieni się i błyszczy. Ścieniowany staje się trochę jaśniejszy z srebrnymi przebłyskami. To po ścieniowaniu już, optycznie się Toffik odchudził, i widać jaśniejsze błyski [/FONT] Quote
iwa63 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='*kleo*']To co kółkiem zaznaczyłam to jest odbarwiony włos? Ja tam widzę ewidentnie dziurę :eviltong: A ja ci mówię że to nie jest dziura tylko włoski odbarwione na srebrno [quote name='Nati28']Widze Klaudia ze o samo nas razi :evil_lol: tez mi chodzilo o ten przod wlasnie i o to ze jak tam jest tak na udzie wyciete to firanka powinna byc nizej ;) [quote name='Pegaza']Podpisuje sie rowniez pod tym..bo jesli tylna lapka jest zgolona to dlaczego zostawiona przednia owlosiona? tego nie rozumiem.. falbanka nizej i ten przod rowniez do poprawy..i tę lapkę przednią juz tez bym obgolila..;) Klaudia rozumie o co mi chodzi..i moze to zaznaczyc ladnie kolkiem;) na fotce.. To już nie aktualne bo byłam z Toffisiem u poprawki [quote name='chrupcia']Czesc Iwonko!:) dzisiaj będą zdjęcia Jazz'a:) ciesze się że Ci się podoba:oops: Tofiik też bardzo śliczny chłopczyk:), ale ja bym też poszła do poprawy z fryzurką...:roll: Pozdrawiam!!:multi: popołudniu zapraszam do mojej galerii na zdjęcia, idę baterie ładować;) Byłam wczoraj u ciebie ale fotek nie widziałam -ładnie to tak :) A Jazzik bardzo mi sie podoba udał Ci się zakup [quote name='Viky i Ja']Ja się nie znam na psich fryzurkach wiec nie zabieram głosu w tej sprawie ;) Jak dla mnie Toffiś jest śliczny i tyle :) Dzieki za słowa otuchy [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Widzę, że nasze maluchy nie tylko mają wspólne imie... :loveu: Nasz łobuz też "się odbarwia" po ścięciu. Teraz mu ścieniowałam włosy na grzbiecie, bo on ma ich tyle, że siostra sobie nie radzi i poza tym jest mu bardzo gorąco. Długi włos- piękny ciemny mieni się i błyszczy. Ścieniowany staje się trochę jaśniejszy z srebrnymi przebłyskami. To po ścieniowaniu już, optycznie się Toffik odchudził, i widać jaśniejsze błyski [/FONT] No masz rację, z tym że mój Toffek nie ma jeszcze takich gęstych włosków jak twój Quote
Doti1986 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No to teraz poprosimy fotki po poprawkach:) Quote
*kleo* Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 iwa63 napisał(a):A ja ci mówię że to nie jest dziura tylko włoski odbarwione na srebrno Ok, na żywo nie widziałam więc może faktycznie na fotce tak wyszło. Też jestem ciekawa jak tam po poprawce :) Quote
Recommended Posts