Karolina. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Śliczne zdjęcia :loveu: Aż czuję przez monitor ten zapach z grilla mmmm :evil_lol: A u nas sezon grillowy jeszcze nie rozpoczęty :-( Chociaż ja mięsa i tak nie jem, ale przypieczony chleb pyycha :multi: Quote
Princess_York Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Noo , aż mi się zachciało grilla :) . Zdjęcia super :loveu: ! Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Super zdjęcia:)hmmmm.....jaki zapach grillowanej kiełbaski,mniam,mniam......zaraz zjem ten monitor,tak mi narobiłaś smaku:) Quote
Nati28 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://i40.tinypic.com/2zr2cs3.jpg jaki on jasny sie zrobil po obieciu ;) bardzo ladnie wyglada :loveu: Quote
*Jot* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://i43.tinypic.com/15q7u6p.jpg ale smaka mi narobiłaś.Ja lubię takie bardzo spieczone wręcz czarne kiełbaski i chlebek pieczony.Pychota. :D Fajna laseczka z Ciebie.:p I fajny grill macie. Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja tak jak Jola, kiełbaski spieczone to jest to :loveu: Quote
iwa63 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Mawe']Witamy, foteczki prześliczne. Miło nam [quote name='megi82']psiaki pilnowały grillowania na całego A pilnowały, ale Toffiś pilnował Kacperka chyba się w nim zakochał hi hi [quote name='Karolina&Lucky']Śliczne zdjęcia :loveu: Aż czuję przez monitor ten zapach z grilla mmmm :evil_lol: A u nas sezon grillowy jeszcze nie rozpoczęty :-( Chociaż ja mięsa i tak nie jem, ale przypieczony chleb pyycha :multi: Życzę Ci ładnej pogody żebyś mogła rozpocząć sezon grillowy :) a chlebek też jest pyszny [quote name='Princess_York']Noo , aż mi się zachciało grilla :) . Zdjęcia super :loveu: ! No, z samego patrzenia się zachce a jeszcze jak dojdzie zapach... [quote name='agamewa']Super zdjęcia:)hmmmm.....jaki zapach grillowanej kiełbaski,mniam,mniam......zaraz zjem ten monitor,tak mi narobiłaś smaku:) Nie jedz, bo jak później będziesz wchodzić na dogo hi hi [quote name='Nati28']http://i40.tinypic.com/2zr2cs3.jpg jaki on jasny sie zrobil po obieciu ;) bardzo ladnie wyglada :loveu: No zjaśniał po obcięciu ,zastanawiam się czy już taki zostanie czy jeszcze się zmieni,dzięki za komplemencik [quote name='jot11']http://i43.tinypic.com/15q7u6p.jpg ale smaka mi narobiłaś.Ja lubię takie bardzo spieczone wręcz czarne kiełbaski i chlebek pieczony.Pychota. :D Fajna laseczka z Ciebie.:p I fajny grill macie. No, kiełbaski fajna sprawa,chlebek też a za laseczkę dziękuję [quote name='*kleo*']Ja tak jak Jola, kiełbaski spieczone to jest to :loveu: Dołaczam się do was:) Quote
Juustii Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 świetne fotki ;) pozdrawiamy i buziaka dla Toffisia przesyłamy ;) Quote
chrupcia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Cześć Iwonka:) u mnie na weekend widzę że się rozpogadza:) może grill będzie;) Pozdrawiam!;) Quote
Pegaza Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No faktycznie ten sam grill tyle ze moj M mi te dechy pomalowal wrr bo stwierdzil ze i tak sie pobrudza i je drewnochronem potraktowal w dodatku paskudnym ciemnym kolorem blee a ja jutro griluje;) miecho juz sie marynuje.. a ja tez lubie chleb przypieczony i posmarowany czosnkiem hihi za to na drugi dzien najlepiej nie wychodzic z domu bo sie zapachu czosnku pozbyc nie idzie;) Quote
Connected Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 a my kurcze , jak na razie nie mamy gdzie grila zrobić :( a z chęcią bym sobie karkówkę albo kiełbaskę zjadła . hehe Quote
iwa63 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Cześć dziewczynki Dzisiaj miał być grill na działeczce ale jak to na weekend przystało znowu się rozpadało i trzeba było się się zwijać po godzinnym siedzeniu w altanie Oczywiście jak trzeba będzie iść do pracy to będzie ładna pogoda -standard :( chyba że jeszcze jutro spróbujemy Quote
chrupcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 iwa63 napisał(a):Cześć dziewczynki Dzisiaj miał być grill na działeczce ale jak to na weekend przystało znowu się rozpadało i trzeba było się się zwijać po godzinnym siedzeniu w altanie Oczywiście jak trzeba będzie iść do pracy to będzie ładna pogoda -standard :( chyba że jeszcze jutro spróbujemy U nas tez jest tak za zwyczaj Iwonko... jak się niedziela skończy to będzie pięknie.. ale cóż.. grila u mnie też nie było, ale jeszcze jutro jest pora:) ostatnio był u mnie gril jak padało więc to nam chyba na przeszkodzie aż tak nie stoi;) Quote
Pegaza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 iwa63 napisał(a):Cześć dziewczynki Dzisiaj miał być grill na działeczce ale jak to na weekend przystało znowu się rozpadało i trzeba było się się zwijać po godzinnym siedzeniu w altanie Oczywiście jak trzeba będzie iść do pracy to będzie ładna pogoda -standard :( chyba że jeszcze jutro spróbujemy Jeszcze sie nagrilujemy w koncu lato bedzie cieple:) Quote
Karolina. Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Puk puk, przyszłam w odwiedziny. Iwonko jesteś tam? :) Quote
iwa63 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Witam Miło mi że jeszcze ktoś na nas czeka ,to jest mobilizujące i dlatego mam dla was foteczki pt: Toffiś zwiadowca No nareszcie się przekonał Quote
chrupcia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Cześć Iwonka:) widzę że Toffiś dostał nowego gryzaka;) że im to smakuje...;) Tofik oczywiście śliczny:) Quote
iwa63 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Iwonka:) widzę że Toffiś dostał nowego gryzaka;) że im to smakuje...;) Tofik oczywiście śliczny:) Dzięki Kasiu za odwiedzinki i komplemencik Toffiś lubi takie gryzaki szczególnie wędzone uszy ale teraz kostka zajęła pierwsze miejsce :) Quote
Angelika_Roser Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Toffiś- król dywanu :diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts