Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

Każdy ma swój typ i robi co mu się podoba.Ja zresztą wyżej napisałam,że każdy ma swoje zdanie i ja to szanuję i nic mi do tego czy ktoś obcina czy nie.Być może moje też kiedyś będą miały krótkie włosy,nie mówię nie....:razz:
A jamniki mi się aż tak bardzo nie podobają,ten przykład bo akurat jamnik mi do głowy przyszedł :diabloti:

No i cześć Karola :multi:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczynki
Widzę że rozpętała się debata -obcinać czy nie ,ja osobiście też wolę te yorki z długimi włoskami ale dla wygody zdecydowałam się obciąć Toffka .
Po pierwsze to on bardzo nie lubi się czesać ,po drugie włoski ma jeszcze szczeniackie bo nie był obcinany a po trzecie to jestem ciekawa jak będzie wyglądał w innej fryzurce ,tak więc spróbujemy żeby wiedzieć na przyszłość czy obcinać czy nie.A poza tym to na lato to chyba dla pieska jest lepiej jak ma krótkie włoski bo nie będzie mu gorąco :)

Posted

iwa63 napisał(a):
A poza tym to na lato to chyba dla pieska jest lepiej jak ma krótkie włoski bo nie będzie mu gorąco :)

To można na 2 sposoby rozważać, niby mniej włosów to nie grzeją, ale z drugiej strony skóra jest bardziej wystawiona na słońce...

Posted

*kleo* napisał(a):
Ja mam taki sam pogląd jak Jola :) Ale to na pewno wygodniejsze mieć psiaka 'na sportowo'. Czekam na fotki 'po' :)

Ja tez sie z Wami zgodze dziewczyny:)
ale Pipi byla scieta dla poprawy wlosa i juz zapuscic jej nie umiem co odrasta znow chlastam..bo jak u niej dochodzi juz pewna dlugosc to mnie sie wydaje ona taka brzydka, niepoczesana..zreszta sama widze po sobie chce zapusic wlosy na glowie i znow je obetne bo mnie juz tak dlugosc wkurza na czole..
za to Liv to moje marzenie i bardzo ubolewam jak mam jej wyciac kawalątek wlosa..

Posted

iwa63 napisał(a):
Cześć dziewczynki
Widzę że rozpętała się debata -obcinać czy nie ,ja osobiście też wolę te yorki z długimi włoskami ale dla wygody zdecydowałam się obciąć Toffka .
Po pierwsze to on bardzo nie lubi się czesać ,po drugie włoski ma jeszcze szczeniackie bo nie był obcinany a po trzecie to jestem ciekawa jak będzie wyglądał w innej fryzurce ,tak więc spróbujemy żeby wiedzieć na przyszłość czy obcinać czy nie.A poza tym to na lato to chyba dla pieska jest lepiej jak ma krótkie włoski bo nie będzie mu gorąco :)

Iwonko widzę że myślisz podobnie jak ja :)
W takim razie będę czekała na zdjęcia Toffisia w sportowej fryzurce :)

Posted

jot11 napisał(a):
Chociaż ktoś się ze mną zgadza :lol:
Dla wygody to jamnik krókowłosy może być :eviltong: :evil_lol:

Ja też się z Tobą Jolu zgadzam :)
Ale i tak Vikunie zetnę jak tylko zaliczy wystawy ...
Dla niej każde czesanie to stres i jeśli tak miałoby być zawsze to wolę jej tego stresu oszczędzić skracajac fryzurkę.

Posted

Ja już się chyba od roku zastanawiam czy ścinać Jess czy nie :evil_lol: Włos jej się pogorszył odkąd w oleju nie chodzi no i nie wiem.. Z jednej strony bym chciała i dla jej i swojej wygody z drugiej York to pies długowłosy więc po kiego grzyba.. :eviltong:

Posted

Doti1986 napisał(a):
No to szybciorem zakładaj galerię i prosimy o fotki:)

no nie wiem jak będzie z galerią, bo zdjęć nie umiem wstawić..:( dziś się tym nie będę zajmować, bo Jazz śpi na kolanach i nie ma jak pisać..;)

Posted

chrupcia napisał(a):
no nie wiem jak będzie z galerią, bo zdjęć nie umiem wstawić..:( dziś się tym nie będę zajmować, bo Jazz śpi na kolanach i nie ma jak pisać..;)

Nauczymy cię wstawiać fotki nic trudnego:)

Posted

chrupcia napisał(a):
Chciałam się tylko pochwalić że dziś kupiłam psa:) Jazz;)

No to napisz coś o piesku.
Z jakiej hodowli jest?
No i zakładaj galerię,to jest moment :cool3:

Posted

Dziewczyny, przecież chłopak u fryzjera jeszcze nawet nie był :lol:

iwa63 napisał(a):
Cześć wszystkim miłym gościom
Miło nam że jeszcze ktoś na nas czeka i dla Was są dzisiejsze fotki Toffcia ,jeszcze z długimi włoskami bo 19 jestem umówiona z fryzjerką

;)

Chociaż nie mam nic przeciwko, aby Iwonka zasypała nas zdjęciami Toffika jeszcze przed
obcięciem. :razz: