Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
http://i50.tinypic.com/10wpmvn.jpg
aleeee do Mejsuli podobny
szukam na dg pofryzjerowych fotek , ucze się na razie teoretycznie

No faktycznie podobny ,ucz się to przyjdę do ciebie na naukę:)

chrupcia napisał(a):
Cześć Iwonka!:) bardzo fajnie ścięty jest Toffiś!:) ja myślałam że zapuszcze włoski Jazziowi, ale jak widzę jak się męczy to tak mysle sobie teraz że chyba zrezygnuje i pójdę z nim do fryzjera, bo pomyślałam że zobacze jak Pani to robi i może potem właśnie też kupie maszynkę i będę sama ścinała:)

Miło mi że Toffcio się podoba , ja też z tego samego powodu obcinam mojego urwiska ale muszę się zdecydować na kupno maszynki bo Toffkowi bar szybko włoski rosną i tak już po miesiącu już by się kwalifikował do ponownego obcięcia .

agamewa napisał(a):
Witamy się:)co do obcinania to ja już antytalencie jestem ostatnio uszy mu podcinałam trymerem,ręka mi się omsknęła i zamiast jedna trzecia obcięcia wyszło z jednej strony całe ucho:(ale może to kwestia wprawy???

Nic się nie martw praktyka czyni mistrza

dysia-u napisał(a):
hihi to witaj w klubie

Czy ja się też mogę zapisać?

Connected napisał(a):
jaaki śliczny :loveu:

pozdrawiamy :lol: i proszę wymiziać od nas Toffisia :evil_lol:

Dzięki :) Toffiś wymiziany :)

*kleo* napisał(a):
Hehe ja też zawsze mam wyobrażenie, że wytrzymam 3 miesiące z pójściem do fryzjera a nigdy mi nie wychodzi ;) Tzn. niektóre oczywiście przychodzą rzadziej i wtedy więcej futra z nich spada po prostu. Zależy od właściciela :p

A ja myślałam że jak sie regularnie chodzi do fryzjera to jest taniej, bo i pracy i czasu mniej trzeba poświęcić pieskowi,a tu kicha tyle samo jak za pierwszym razem:(

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]śliczne kudełki :loveu: jak złotko
pozdarwiamy :lol:
[/FONT]

Dzięki za komplemencik i również pozdrawiamy;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa63 napisał(a):
A ja myślałam że jak sie regularnie chodzi do fryzjera to jest taniej, bo i pracy i czasu mniej trzeba poświęcić pieskowi,a tu kicha tyle samo jak za pierwszym razem:(

A widzisz, to już od groomera zależy na jakiego trafisz. U nas ci co przychodzą bardzo często (co miesiąc np.) dostają z reguły zniżkę, albo jakiegoś gratisa ;)

Posted

*kleo* napisał(a):
A widzisz, to już od groomera zależy na jakiego trafisz. U nas ci co przychodzą bardzo często (co miesiąc np.) dostają z reguły zniżkę, albo jakiegoś gratisa ;)

No to solidna firma widać dbająca o klienta :)

Posted

Witamy witamy i przepraszamy za nieobecność ,pomagałam synowi w przeprowadzce i tak jakoś mi zeszło ,oczywiście liczę przygotowanie do i po.
Chciałam się pochwalić że moja kruszynka skończyła dzisiaj ROCZEK nie wiem kiedy to zleciało
a oto kilka dzisiejszych foteczek na przeprosinki

Posted

[SIZE=5]Wszystkiego naj naj naj dla Twojego słodziaczka

:bday:

:BIG:

:cunao::cunao::cunao:

[SIZE=2]śliczności :loveu::loveu::loveu: http://i50.tinypic.com/14kk74p.jpg

Posted

Cześć dziewczynki :)
Toffiś dziękuje za życzonka i jest zadowolony że jeszcze o nim pamiętacie:loveu:
Sorry że wczoraj nie wszystkie galerie odwiedziłam ale dogo zaczęło szaleć i już nie mogłam się połączyć z żadną galerią ,postaram się dzisiaj to nadrobić :p