iwa63 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 dysia-u napisał(a):http://i50.tinypic.com/10wpmvn.jpg aleeee do Mejsuli podobny szukam na dg pofryzjerowych fotek , ucze się na razie teoretycznie No faktycznie podobny ,ucz się to przyjdę do ciebie na naukę:) chrupcia napisał(a):Cześć Iwonka!:) bardzo fajnie ścięty jest Toffiś!:) ja myślałam że zapuszcze włoski Jazziowi, ale jak widzę jak się męczy to tak mysle sobie teraz że chyba zrezygnuje i pójdę z nim do fryzjera, bo pomyślałam że zobacze jak Pani to robi i może potem właśnie też kupie maszynkę i będę sama ścinała:) Miło mi że Toffcio się podoba , ja też z tego samego powodu obcinam mojego urwiska ale muszę się zdecydować na kupno maszynki bo Toffkowi bar szybko włoski rosną i tak już po miesiącu już by się kwalifikował do ponownego obcięcia . agamewa napisał(a):Witamy się:)co do obcinania to ja już antytalencie jestem ostatnio uszy mu podcinałam trymerem,ręka mi się omsknęła i zamiast jedna trzecia obcięcia wyszło z jednej strony całe ucho:(ale może to kwestia wprawy??? Nic się nie martw praktyka czyni mistrza dysia-u napisał(a):hihi to witaj w klubie Czy ja się też mogę zapisać? Connected napisał(a):jaaki śliczny :loveu: pozdrawiamy :lol: i proszę wymiziać od nas Toffisia :evil_lol: Dzięki :) Toffiś wymiziany :) *kleo* napisał(a):Hehe ja też zawsze mam wyobrażenie, że wytrzymam 3 miesiące z pójściem do fryzjera a nigdy mi nie wychodzi ;) Tzn. niektóre oczywiście przychodzą rzadziej i wtedy więcej futra z nich spada po prostu. Zależy od właściciela :p A ja myślałam że jak sie regularnie chodzi do fryzjera to jest taniej, bo i pracy i czasu mniej trzeba poświęcić pieskowi,a tu kicha tyle samo jak za pierwszym razem:( Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]śliczne kudełki :loveu: jak złotko pozdarwiamy :lol: [/FONT] Dzięki za komplemencik i również pozdrawiamy;) Quote
FREDZIU Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć Toffiś ślicznie pozuje w nowej fryzurce, pozdrawiamy do nas na fotki zapraszamy:loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 iwa63 napisał(a):A ja myślałam że jak sie regularnie chodzi do fryzjera to jest taniej, bo i pracy i czasu mniej trzeba poświęcić pieskowi,a tu kicha tyle samo jak za pierwszym razem:( A widzisz, to już od groomera zależy na jakiego trafisz. U nas ci co przychodzą bardzo często (co miesiąc np.) dostają z reguły zniżkę, albo jakiegoś gratisa ;) Quote
iwa63 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 *kleo* napisał(a):A widzisz, to już od groomera zależy na jakiego trafisz. U nas ci co przychodzą bardzo często (co miesiąc np.) dostają z reguły zniżkę, albo jakiegoś gratisa ;) No to solidna firma widać dbająca o klienta :) Quote
*kleo* Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 iwa63 napisał(a):No to solidna firma widać dbająca o klienta :) Staramy się ;) Na fotki zapraszam :p Quote
Pegaza Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Hej :) Tofis znow byl u golacza? faktycznie czesto go odwiedzacie;) Quote
chrupcia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Cześć Iwonko:) widzę że ktos tu zaniedbuje galerie..:( Quote
iwa63 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Witamy witamy i przepraszamy za nieobecność ,pomagałam synowi w przeprowadzce i tak jakoś mi zeszło ,oczywiście liczę przygotowanie do i po. Chciałam się pochwalić że moja kruszynka skończyła dzisiaj ROCZEK nie wiem kiedy to zleciało a oto kilka dzisiejszych foteczek na przeprosinki Quote
*kleo* Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://i48.tinypic.com/9abw2g.jpg jaka powaga, no ale w końcu to już dorosły kawaler a nie byle szczyl ;) Wszystkiego naj dla Toffisia :multi: Quote
laurin Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [SIZE=5]Wszystkiego naj naj naj dla Twojego słodziaczka :bday: :BIG: :cunao::cunao::cunao: [SIZE=2]śliczności :loveu::loveu::loveu: http://i50.tinypic.com/14kk74p.jpg Quote
*Jot* Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Naj,naj,naj dla dorosłego Tofficzka Cześć Iwonka :multi: Quote
iwa63 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Cześć dziewczynki :) Toffiś dziękuje za życzonka i jest zadowolony że jeszcze o nim pamiętacie:loveu: Sorry że wczoraj nie wszystkie galerie odwiedziłam ale dogo zaczęło szaleć i już nie mogłam się połączyć z żadną galerią ,postaram się dzisiaj to nadrobić :p Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To jeszcze ja z zyczeniami wpadlam:loveu: wszystkiego naj!!!! Quote
chrupcia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Toffiś śliczny!:) i przepraszam że spóźnione życzenia urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TOFFIŚ!:) Quote
*Jot* Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cześć Iwonko w niedzielę.Pewnie grilujesz na działeczce? ;) Quote
Karolina. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Toffisia! :new-bday: Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witamy:) gdzie się podziewacie z Toffikiem?... :( czekamy na Was i na zdjęcia;) Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 :multi: !! Spóźnione ale szczere życzonka !! :multi: Quote
Borówka16 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jesteśmy tu pierwszy raz :) Witamy i zapraszamy do nas ;) Quote
*Jot* Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cześć Iwonko :multi: I znowu od nas uciekłaś....:-( Quote
Recommended Posts