Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczynki
sorki że znów mnie tak długo nie było ,ale siła wyższa trochę kłopotów rodzinnych ,a to na weselu byłam i takie tam
ale wpadłam zobaczyć i podziękować że jeszcze mnie odwiedzacie
Jutro z Toffisiem jedziemy się powczasować do Władysławowa ,aż się boję jak Toffek to zniesie i czy na plaży wytrzyma
napiszcie proszę jak wasze pociechy się zachowywały na plaży :)

Posted

[quote name='iwa63']Cześć dziewczynki
sorki że znów mnie tak długo nie było ,ale siła wyższa trochę kłopotów rodzinnych ,a to na weselu byłam i takie tam
ale wpadłam zobaczyć i podziękować że jeszcze mnie odwiedzacie
Jutro z Toffisiem jedziemy się powczasować do Władysławowa ,aż się boję jak Toffek to zniesie i czy na plaży wytrzyma
napiszcie proszę jak wasze pociechy się zachowywały na plaży :)[/QUOTE]

My byliśmy w zeszłym roku we Władysławowie i bylo super Pixi strasznie szalała na plaży z innymi yoreczkami bo multum osób właśnie z pieskami chodziła:) Moja dzielnie się trzymała i jak już widziałam że chce jej się siku to schodziliśmy gdzieś na trawkę:)

Posted

Ja też byłam w zeszłym roku we Władysławowie :multi: Ale bez psiaków :shake: Chociaż parę razy już nad morzem były ale nigdy w takie upały więc nie wiem ..

Bawcie się dobrze w każdym bądź razie :loveu:

Posted

Dzięki za informacje ,będę się starała żeby mały nie był w słońcu ,wzięłam nawet taki namiocik plażowy żeby miał cień
mam nadzieję że jakoś damy radę :)

Posted

Moje panienki jeżdżą z nami na ryby nad jezioro :)
Zawsze mam dla nich namiocik, ale one i tak wolą pod leżakiem ;)
Ostatnio widziałam, że upał bardzo je męczył, szczególnie Viky i w ten weekend zostały w domu bo uznałam że 30 stopni to zdecydowanie za dużo.

Posted

Witamy,witamy
Już jesteśmy wywczasowani ,Toffiś zaliczył swoje pierwsze wczasy nad morzem i muszę się pochwalić że był przegrzeczny. 12 h w pociągu bez kłopotu cały czas sobie spał a na plaży był też grzeczniusi aż nad podziw ,za to mu fundowałam dużo długich spacerków
A oto focie mojego szczęścia
Tak przywitał się z plażą

a tak odpoczywałem

Posted

Raczej nie przepadał za kąpielą w morzu ale ja go zanurzałam żeby go ochłodzić bo upały były niesamowite
Dzięki za komplement :)