iwa63 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Cześć dziewczynki sorki że znów mnie tak długo nie było ,ale siła wyższa trochę kłopotów rodzinnych ,a to na weselu byłam i takie tam ale wpadłam zobaczyć i podziękować że jeszcze mnie odwiedzacie Jutro z Toffisiem jedziemy się powczasować do Władysławowa ,aż się boję jak Toffek to zniesie i czy na plaży wytrzyma napiszcie proszę jak wasze pociechy się zachowywały na plaży :) Quote
chrupcia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Cześć Iwonko:) ja niestety nad morzem z Jazzikiem nie była, więc nie poradzę, ale życze udanych wakacji:) Quote
Doti1986 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='iwa63']Cześć dziewczynki sorki że znów mnie tak długo nie było ,ale siła wyższa trochę kłopotów rodzinnych ,a to na weselu byłam i takie tam ale wpadłam zobaczyć i podziękować że jeszcze mnie odwiedzacie Jutro z Toffisiem jedziemy się powczasować do Władysławowa ,aż się boję jak Toffek to zniesie i czy na plaży wytrzyma napiszcie proszę jak wasze pociechy się zachowywały na plaży :)[/QUOTE] My byliśmy w zeszłym roku we Władysławowie i bylo super Pixi strasznie szalała na plaży z innymi yoreczkami bo multum osób właśnie z pieskami chodziła:) Moja dzielnie się trzymała i jak już widziałam że chce jej się siku to schodziliśmy gdzieś na trawkę:) Quote
tigrunia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja też byłam w zeszłym roku we Władysławowie :multi: Ale bez psiaków :shake: Chociaż parę razy już nad morzem były ale nigdy w takie upały więc nie wiem .. Bawcie się dobrze w każdym bądź razie :loveu: Quote
iwa63 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Dzięki za informacje ,będę się starała żeby mały nie był w słońcu ,wzięłam nawet taki namiocik plażowy żeby miał cień mam nadzieję że jakoś damy radę :) Quote
iwa63 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Właśnie zrobiłam fotki Toffiśkowi po pranku coś dzisiaj jest jakiś markotny ,mam nadzieję że to przejściowe Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Może to z gorąca jest przymulony, moje dziewczyny też tylko się snują po domu i leżą to tu to tam, na nic ochoty nie mają. Ja z resztą też. Quote
laurin Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jaki jestem śliczny :loveu: http://i46.tinypic.com/20b1p2o.jpg Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://i46.tinypic.com/20b1p2o.jpg śliczny jest!:loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cześć Iwonko :multi: http://i46.tinypic.com/20b1p2o.jpg ślicznotek :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wyprany Tofis slicznie wyglada:loveu: milego wczasowania:) i pogody zycze:) Quote
Marzena* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Moje panienki jeżdżą z nami na ryby nad jezioro :) Zawsze mam dla nich namiocik, ale one i tak wolą pod leżakiem ;) Ostatnio widziałam, że upał bardzo je męczył, szczególnie Viky i w ten weekend zostały w domu bo uznałam że 30 stopni to zdecydowanie za dużo. Quote
Paula03 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Hej witamy się po raz pierwszy, będziemy wpadać częściej! Toffiś jest śliczny! Quote
*kleo* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ooo i ja się załapię na drugą stówkę :multi::multi: Quote
*Agnieszka* Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ja też:)he he u mnie też dziewczyny otworzyły 200stronkę:) Quote
Borówka16 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Załapałam się jeszcze na 200 :cool3::loveu: Quote
iwa63 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Witamy,witamy Już jesteśmy wywczasowani ,Toffiś zaliczył swoje pierwsze wczasy nad morzem i muszę się pochwalić że był przegrzeczny. 12 h w pociągu bez kłopotu cały czas sobie spał a na plaży był też grzeczniusi aż nad podziw ,za to mu fundowałam dużo długich spacerków A oto focie mojego szczęścia Tak przywitał się z plażą a tak odpoczywałem Quote
iwa63 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Raczej nie przepadał za kąpielą w morzu ale ja go zanurzałam żeby go ochłodzić bo upały były niesamowite Dzięki za komplement :) Quote
chrupcia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cześć Iwonka:) super że wczasy udane! :p dobrze że Toff dobrze zniósł podróż:) Quote
Recommended Posts