Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

Posted

Witamy sie po przerwie, nadrobiłyśmy zaległości, foteczki Tofisia super, fotki działkowe również, no i sama pani sie ujawniła:crazyeye:super dogomanka. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich miłych gości :multi:
Cieszę się że kurteczka się podoba ,postanowiłam ją kupić bo Toffiś ledwie wyszedł z klatki to już był cały mokry a kurteczka się sprawdziła i teraz tylko łapki są mokre

Posted

Jestem ,jestem
Bardzo przygnębiający okres mamy, te deszcze i te powodzie doprowadzają mnie do strasznego przygnębienia ,nic mi się nie chce robić tylko bym spała albo bezmyślnie patrzyła w telewizor ,czasami wchodzę na forum ale nawet nie chce mi się pisać postów.
Sorry że zrobiłam sobie małą przerwę, nie wiem jak Wy ale ja jak jestem w podłym nastroju to mi się nawet nie chce myśleć . Właśnie teraz znowu zaczęło padać ,czy
ten deszcz już nigdy się nie skończy?
Tak strasznie mi żal tych wszystkich ludzi których dosięgła powódź, aż łzy się cisną
do oczu ...:-(

Posted

No fakt pogoda raczej barowa..tez mam jej juz dosyc..
ale kiedys w koncu te deszcze ustaną:roll:

nawet na dzialke nie mozna jechac..a u Was tam zadnych podtopien na dzialce nie bylo?

Posted

Część Iwonka:) mnie też jest strasznie szkoda tych wszystkich ludzi.. jak się ogląda to wszystko w telewizji... u mnie na szczęście nic sie takiego nie działo, a od trzech dni mam bardzo ładną pogode, czasami tylko popada.. Pozdrawiam!:) a u Ciebie nie ma żadnych podtopień?

Posted

faktycznie pogoda i wieści z kraju przyprawiają o ból głowy i depresję....dodatkowo dojdzie to,że znowu wszystko pójdzie w górę-raz,że zalane,dwa,że zimno i mokro,więc rosnąc nie chce.....

Posted

Witamy po przerwie
Pogoda już się popsuła jeszcze niedawno słonko świeciło ,piątek był śliczny,sobota taka sobie
a dzisiaj nici z działeczki a tak miałam w planie grilla :(
fotek nowych nie mam ale postaram się coś zrobić
zaraz będzie pompa ,więc chyba pójdę z Toffkiem na dwórek bo jak lunie to będzie klapa
Pozdrawiam

Posted

Iwaaaaaa :mad: Tak długo Cię nie było,a jak Jesteś to jeszcze bez fotek.No tak nie można.:mad:
No i cześć niedzielnie.U mnie super pogoda,słonko świeci.:multi:

Posted

Czesc Iwonka:) u mnie codziennie przynajmniej kropi, a dzisiaj była burza, więc nie za fajna pogoda. Szkoda że nie ma fotek Toffcia.. ale poczekamy:) Dziekujemy za odwiedzinki, postaram się w wieczorkiem zdjęcia wstawić u mnie więc zapraszam;)

Posted

Cześć długo Cie nie było, ale jak nas odwiedziłaś to pomyślałam, po długim czasie to zapewne fotek multum, a tu co-jajco:crazyeye: :angryy: Proszę się poprawić, nie dajemy sie dolom, myślimy pozytywnie, ale już:evil_lol::evil_lol:.
Zapraszam do nas:lol:

Posted

Cześć wieczorkiem
mam fotki ale mam problem ,bo nie mogę ich zgrać ,coś się porobiło ,ani przez TinyPic bo wychodzi mi ramka żeby wpisać kod jaki mi wyświetlają ale jak wpisuję to i tak nic z tego a przez Imageshack też kicha -dawno go nie używałam czy coś się zmieniło?
Pomóżcie!!!

Posted

No jakoś mi się udało ale nie wiem czemu teraz musiałam wpisywać kody czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego?

Toffiś zaraz po pranku jeszcze sam się wyciera

a tak wyglądam przed czesankiem

ale porażka tyle czasu straciłam bo za każdym zdjęciem trzeba wpisać ten k... kod , czy u was też tak jest?

Posted

Iwonka zdjęcia sa cudne:) Toffik i wyczesany i prze czesankiem wygląda pieknie:)

Tinypic ma jakies ostatnio kody, nie wiem dlaczego, ale sa ja tez musze wpisywać, a czasami mi sie nie przyjmie i nie wchodzi zdjecie. na początku miałam tak czesto teraz juz mi to jakos idzie.

Posted

wszystkim sie podoba!:) może kiedyś zlikwiduja te kody:)

zapomniałam napisac w tamtym poście, ale zauważyłam że masz bardzo duzo kwiatuszków:) bardzo ładne!;)